Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Słucham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 -Napadli na nas słudzy Veritasa. Wygląda na to że chcą wskrzesić swojego pana a do tego potrzebują czaszki która jest w moim posiadaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Rozumiem. Coś wam się stało? I dlaczego Applejack ma na sobie pancerz ze smoczych łusek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 -Mi się nic nie stało, Applejack prawdopodobnie też nic. A ten pancerz.... ponoć kiedy wyszła wczoraj wieczorem zabiła smoka i zrobiła z niego pancerz. Dla mnie też zrobiła lecz póki co mam go w plecaku bo nie jestem stworzony do pancerzy gdyż chce zachować zwinność i szybkość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Wojna i śmierć potrafią zmienić kucyka. Ja niestety nie mam na to wpływu. Applejack sama musi z tym skończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 -Sam jej to powiedziałem. Ale niestety jak widzę to jak grochem o sciane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Cóż mam związane kopyta z tą sprawą. Nie mogę nalegać aby zaprzestała bronienia rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 -To wiem ale masz jakiś pomysł jak się odczepić od tych jego sługusów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Nie możemy wypowiedzieć wojny bo to będzie niepotrzebny rozlew krwi na skalę masową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 -Jaką wojnę? Oni nie są z innego państwa, to grupa która działa w ukryciu. Nieważne... I tak trzeba ich powstrzymać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Byłaby to wojna domowa mój mały kucyku. Vertis może i nie żyje, lecz ma wielu swoich poddanych, którzy zabiliby mnie aby umieścić go na tronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Może najlepszym rozwiązaniem powinno być zniszczenie tej czaszki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Nie zapominaj, że to jest Alicorn. Alicornów na tym świecie jest bardzo mało, a nawet jeśli są to podłe kucyki to i tak trzeba uszanować to co z nich zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -Może i masz racje ale trzeba ukryć przed nimi tą czaszkę. Róg Veritasa sam już dobrze ukryłem. Nikomu nie przyjdzie tam go szukać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Cóż to zadanie powierzam tobie. Nie mogę mieć w królestwie szczątków byłego władcy bo będzie to skandal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Nie mam pojęcia co zrobić z tą przeklętą czaską. Jeśli chodzi o mnie to mam to gdzieś że był alicornem, dla mnie jest to po prostu morderca. Z mojego punktu widzenia to wygląda tak: Roztrzaskać i problem z głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Cóż zrób co uważasz za słuszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 -Lecz tym zajmijmy się później. Tymczasem cieszmy się tym małym zwycięstwem którym jest jego śmierć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - A więc proszę za mną - Księżniczka ruszyła w stronę pałacu, a za nią poszły Applejack i Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Po chwili ruszyłem za księżniczką oraz AJ i Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Po krótkim spacerku dotarliście do sali tronowej. Byli tam zebrani wszyscy gwardziści, którzy salutowali wam gdy szliście przez środek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Nie zwracalem na to uwagi, ze salutuja tylko szedlem przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Wasza trójka przystanęła, a Księżniczka stanęła naprzeciwko was. - Zebraliśmy się tutaj, aby pogratulować i odznaczyć dwójkę kucyk, które uratowały nasze królestwo przed jego byłym władcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Stałem wyprostowany czekając na to co przyniesie dalszy ciąg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Księżniczka magią otworzyła małą szkatułkę, którą podał jej jeden ze strażników i wylewitowała z niej dwa odznaczenia, które podała tobie jak i Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts