wiej007 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Przyjąłem odznaczenie po czym nadal czekałem co przyniesie los Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Applejack również przyjęła odznaczenie z drobnym uśmiechem. *** Uroczystość skończyła się po 20 minutach. Applejack poszła gdzieś, a Twilight została z tobą. - A więc co teraz z Applejack? Sądzę, że ta uroczystość tylko ją przekonała do dołączenia w szeregi gwardii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -I tego się właśnie boję. Martwie się że walka ją pochłonie tak że nawet tego nie zauważy i nic nie zostanie z Applejack jaką znacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Księżniczka też nic na to nie poradzi. Nawet jeśli chciałaby to nie może jej powstrzymać. To jest indywidualny wybór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Oby tylko ona poszła po rozum do głowy i wstrzymała się od tej decyzji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Miejmy taką nadzieję - Po tych słowach podchodzi do was uradowana Applejack. - Zgadnijcie. Dostałam się do gawardii. Jestem kapitanem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Popatrzyłem przez chwilę na Twilight -Chyba już za późno. Po chwili spojrzałem na AJ -Wybacz że to mówię ale... to chyba jest zła decyzja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 - TO się cukiereczku okaże już w przyszłości. Teraz zostaje nam tylko powrót do Ponyville czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 -Tobie tak. Ja... muszę coś jeszcze zrobić. Muszę odwiedzić pewne miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Proszę bardzo. Ktoś cię zatrzymuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 -Mam nadzieje że nie. Widzimy się później Odszedłem od AJ i Twi po czym wyszedłem z zamku powoli udając się w miejsce które było mi dobrze znane: Cmentarz na którym spoczywa Somada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Po chwili doszedłeś na miejsce. Było tam pusto i nie było żywej duszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Poszłem nad grób Somady, kiedy do niego doszedłem przypomniało mi się jaką profanację zrobiłem. Przypomniał mi wieczór kiedy byliśmy po walce z Veritasem w szpitalu. Przypomniało mi się jak mimo bólu przybyłem tutaj o północy i odkopałem grób Somady i otworzyłem jej trumnę by schować tam róg Veritasa po czym zakopałem go ponownie. -Mam nadzieję że wybaczysz mi tamten dzień Somado... lecz sądzę że ty jesteś najlepszą strażniczką dla tego "przedmiotu"-powiedziałem do siebie cicho z kapturem na głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 < Zostawię to bez komentarza > Gdy tam stałeś stopniowo chmury na niebie zaczęły zasłaniać słońce by po chwili zaczął padać deszcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Popatrzyłem w niebo. Przez pewien długi czas wpatrywałem się tak aż w końcu ponownie zerknąłem na grób. -Zawsze będę cie kochać Somado... Pamiętaj o tym...- po tych słowach odszedłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 < Ale bez jaj > Gdy wychodziłeś obok ciebie przeszły dwa kuce. Nie zwróciły nawet na ciebie uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 > Nie wiem dlaczego coś czułem że było nie tak. Na wszelki wypadek postanowiłem obserwować kucyki które miąłem z ukrycia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 < AJ zawsze była pokręcona trochę > Kuce szły chwilę po czym zatrzymały się przy grobie, który był nie daleko Somady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Postanowiłem nadal obserwować kuce na wszelki wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Jeden z nich wyjął z torby znicz i zapałki, a drugi kwiaty, które złożyli na nieznanym ci grobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Pomyślałem że jestem przewrażliwiony po czym wyszedłem z cmentarza. Postanowiłem wrócić i powłóczyć się po zamku królewskim bez celu. Musiałem pomyśleć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Kucyki odwróciły się w twoją stronę i patrzyły jak odchodzisz. *** Po jakimś czasie dotarłeś do pałacu. Stała przed nim Applejack i najwyraźniej na ciebie czekała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Podszedłem do AJ -Coś sie stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Wiem, że źle zrobiłam zabijając tego smoka, lecz zrobiłam to aby nas chronić. Nie wiem czy to ma jakiś sens, lecz z tej twojej zbroi zrobiłam ci pelerynę z kapturem. Z tego co wiem i widzę lubisz takie rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 -Ciekawe... dzięki. Lecz wiedz że są czasami lepsze sposoby na ochronę niż zabijanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts