Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Wchłania on duszę zabitego nim kucyka. Im więcej dusz tym więcej mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Czyli dusza Veritasa... i wszystkich których on zabił... jest w tym sztylecie? Niewiarygodne... Sam wpuścił się do tego więzienia jakim jest Pożeracz Dusz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Jest to wielkie poświęcenie, a on był kiedyś wojownikiem służącym dobru i mi. Gdy musiałam odejść powierzyłam mu i jego bratu kilku letnią władzę. Przez lata jego serce wojownika zatruwało zło, aż do dzisiaj. Uwolniłeś go i jego duszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -A wiec zachowam ten sztylet, taka była wola Veritasa... mojego mistrza... ale chciałbym cię o coś prosić Celestio... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 < Nie zaczyna się zdania od "A więc" > - Słucham? - zapytała patrząc się na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Czy ja mógłbym pochować Veritasa? Oraz jeśli Hammer też nie jest jeszcze pochowany mógłbym go też pochować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Hammer został pochowany tam gdzie go znaleziono, a jeśli chodzi o Veritasa proszę bardzo. Nie mogę ci tego zakazać. - Czy ja mogę ci w tym pomóc? - zapytała się Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Jeśli tak bardzo chcesz, to możesz mi pomóc. Najlepiej już wyruszyć. Przydałoby się też pogrzebać ciała żołnierzy który zginęli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Dobrze - powiedziała ruszając aby po chwili się zatrzymać. - A gdzie mamy iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Tam gdzie zginęli... w starych ruinach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Dobrze, a więc nie ma czasu do stracenia - powiedziała ruszając w stronę wyjścia z miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -To ruszajmy, czas by w końcu ciało Veritasa otrzymało wieczny spokój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Wyruszyliście z miasta i udaliście się na ruiny. *** Po około 30 minutach byliście na miejscu. Twilight wstrząsnął widok martwych ciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -To co tu się stało to wojna... weźmy ciało Veritasa i opuśćmy to miejsce jeśli przyprawia cię one o dreszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - A reszta? Tych... gwardzistów też nie możemy tak zostawić. Chodziarz ich zdejmijmy z tych kolców, zabierzmy zbroje i spalmy. Lepiej aby nikt tego nie widział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Masz rację. Lepiej żeby chociaż taki mieli spoczynek.- zacząłem zdejmować żołnierzy z kolców- Jeśli możesz Twilight zrób mały stos drewna na którym będziemy mogli ich spalić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Postaram się ściąć jakieś drzewo - powiedziała chwytają magią topór bojowy leżący obok martwego strażnika i ruszyła do pierwszego lepszego drzewa. Widać, że się bała. T natomiast kończyłeś ściągać z kolców żołnierzy. Zostało jeszcze zdjąć z nich zbroje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zacząłem zdejmować zbroję ze strażników zaś potem miałem zamiar położyć ich na stos i ułożyć by mogli być spaleni z szacunkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Po jakimś czasie Twilight wróciła niosąc kilka pniaków, które następnie pocięła robiąc z nich stosik. Po chwili jej róg zaczął świecić, a stos się podpalił. - Pomóc ci z tymi ciałami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Tak... chociaż tyle możemy dla nich zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Szybko uwinęliście się ze zdejmowaniem opancerzenia i wrzucaliście po kolei kucyki w ognień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Mam nadzieje że zaznają spokoju i oby ich wojna nie ścigała po śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Twilight patrzyła w milczeniu. - To zabierzmy Veritasa i zróbmy mu jakiś grób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Wiem gdzie go pochowam...- zacząłem szukać jakieś wielkiej gałęzi na której mógłbym go przenieść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Chodzi ci o tą waszą starą kryjówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts