wiej007 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 -Jak dla mnie są ważne jeśli dotyczą mnie. Ale przestańmy o tym gadać. Daj mi jeszcze jednego drinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - To samo? - zapytał biorąc twoją szklankę i zaczął wycierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 -Tak, czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Nie ma sprawy - powiedział odkorkowując butelkę i wlewając zawartość do przed chwilą umytej szklanki i ponownie ci podał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 -Dzięki- powiedziałem po czym wziąłem łyka- Sądzisz że powinienem coś zrobić czy jeszcze chwile tu posiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Cóż dzisiaj robimy polowanie na orków o 22. Zbieramy ich żelastwo i wracamy tutaj, a potem możemy to albo zatrzymać albo sprzedać darkowi. Im wyższy stopień orka tym mają lepszą, silniejszą i cenniejszą broń. Są też silniejsi i bardziej wyszkoleni wtedy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 -To już wiem że mój sztylet nie będzie dziś w szufladzie- powiedziałem z lekkim uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Czyli jednak chętny jesteś? - zapytał z chytrym uśmieszkiem wycierając jakąś szklankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 -Czemu nie, może szukam sposobu odciąć by odejść od wojny ale polowanie to życie Myśliwego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Jesteś swój. Mamy jeszcze 2 godziny, więc spróbuj zagadać do innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 -To zobaczymy co z tego wyjdzie- wypiłem resztę swojego drinka po czym zacząłem chodzić po barze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Bar jak bar. Każdy zajmował się swoimi sprawami i mieli cię w dupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Z nudów zacząłem rozglądać się za Smoothy lub Tree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Smoothy nigdzie nie było, lecz Tree można było zauważyć popijającą Ryżówkę razem z najemnikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Postanowiłem usiąść obok grupy by Tree mnie zauważyła. Nie byłem typem który podchodzi do grupy obcych kucyków i zaczyna rozmowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Tree nawet cię nie zauważyła gdy opróżniała kolejną butelkę, gdy reszta jej kibicowała. Co jak co ale głowę miała mocną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Podeszłem do Tree i jej kompanów. -Witaj Tree, co powiesz na mały konkurs? Kto więcej wypije? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Wszyscy przy stole popatrzyli na ciebie z głupawymi uśmiechami. - No dobra czemu nie - powiedziała patrząc się w twoją stronę. - Butch chodź tu z dwoma butelkami ryżówki ty stary capie - krzyknęła odwracając się w stronę barmana. Ten z niewielkim uśmieszkiem wręczył tobie i Tree po jednej butelce - To jak gotowy? - zapytała otwierając butelkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Czekam tylko na ciebie- powiedziałem otwierając butelkę z lekkim uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Dobra i już! - krzyknął jeden z najemników po czym zabraliście się do picia. Na początku szło wam równo, lecz ty nie byłeś przyzwyczajony do alkoholu jak ci tutaj i gdy Tree skończyła ty miałeś 1/4 butelki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Mimo że nie byłem przyzwyczajony tak mocno do alkoholu i miałem 1/4 butelki to nie był konkurs na czas lecz kto więcej. Po chwili wypiłem resztę butelki. -Pijemy dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - Wypiłam już 5 i mam na razie dość. Popytaj kogoś innego i mam nadziej, że na polowanie się wybierasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -A żebyś wiedziała. Nie chce by mój sztylet ciągle siedział z szufladzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 - I tak trzymaj. Zawsze miej broń przy sobie bo źle się to skończy - skwitowała odkładając pustą butelkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 -Nie mam go teraz przy sobie ale w kopytach Myśliwego wszystko jest bronią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts