wiej007 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 -Niektóre umysły myślą podobnie- powiedziałem z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 < Smutłę z tego powodu ._. > - Mhm... - powiedziała zapatrzona na ciebie z wielkim uśmiechem. - Czy mówiłam ci już, że cię kocham? - zapytała mając cały czas na twarzy uśmiech oraz malujący się kolejny rumieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 -Mówiłaś to już, a moja odpowiedź jest taka- ponownie ją pocałowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Smoothy odwzajemniła pocałunek po czym chciała się ponownie przemieścić co skutkowało spadnięciem z łóżka. To jednak nie przeszkodziło jej w całowaniu cie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Nadal byłem do niej przytulony. -Droczysz się ze mną? - powiedziałem z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 < Ona > - A przeszkadza ci to? - odpowiedziała z chytrym uśmieszkiem, który malował jej się na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 -Nie -przytuliłem ją mocniej- A tobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - A pomyśleć, że tak szybko znalazłam swojego jedynego - powiedziała po raz kolejny cię całując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 -Chciałem powiedzieć to samo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - Yhy... - wymamrotała podczas kolejnego pocałunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 -Obiecałem ci że nigdy cię nie opuszczę...- zacząłem jej szeptać do ucha- Obiecasz mi to samo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 - Oczywiście mój skarbie... - powiedziała tuląc cię jeszcze mocniej. - Jesteś mój na wieki, a ja... jestem twoja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 -Na wieki...- pocałowałem ją ponownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Odwzajemniła go i ponownie trwaliście w długim pocałunku, który mógł trwać tak jak wasza miłość, czyli Na wieki - Może... już się połóżmy? Jestem lekko zmęczona - powiedziała przerywając pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 -Chętnie. Też jestem zmęczony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Smoothy chytrze się uśmiechnęła po czym ponownie się z tobą odwróciła i wstała. - To ja idę się... trochę odświeżyć - powiedziała z uśmiechem kierując się do swojej łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Wstałem i usiadłem na łóżku zastanawiając się. Ale szybko przestałem się zastanawiać i po prostu czekałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 < "zastanawiając się. Ale szybko przestałem się zastanawiać" Nagła zmiana planu > Po jakimś czasie wróciła Smoothy z lekko mokrą i wyszczotkowaną grzywą. Sądząc po jej wyglądzie to prawdopodobnie się myła. Po chwili położyła się na łóżku całując cię przy tym w polik i wpatrywała się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Uśmiechnąłem się do niej po czym ją przytuliłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Dobrej nocy mój ogierze - powiedziała gasząc światło i przytulając się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 -Dobranoc, złodziejko mojego serca- sam się do niej przytuliłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Smoothy jeszcze raz dała ci szybkiego całusa w usta po czym uśmiechnęła się. - Dobranoc mój skarbie - po tych słowach zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Jedyne co zrobiłem to uśmiechnąłem się po czym zamknąłem oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Po jakimś czasie udało wam się zasnąć. *** Obudziłeś się następnego dnia. Obok ciebie nie było już Smoothy, a twoje kolano nie bolało już tak jak wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Wstałem z łóżka i zacząłem się rozglądać gdzie jest Smoothy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts