Gość Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 (edytowany) Zasady zabawy są proste jak polubienie Matjasa. Dopasowujemy dyscyplinę nauki do użytkownika, który byłby z niej najlepszym uczniem. Zrobię jeszcze listę userów dopasowanych do dyscyplin, jak już parę dopasujecie:x Na pierwszy ogień idzie... Historia! Więc kto jest najlepszym uczniem z historii? Historia - Airlick Filozofia - Keola Informatyka - Siper Fizyka - Avanidius Mechatronika - Hedzio Polonistyka - Dżem Rusycystyka - solaris Botanika - EverTree Chemia - kochamchemie Matematyka - Skysplit Łacina - Kathusia Geografia - Cloudchaser Malarstwo - Tric Wiedza o społeczeństwie - EverTree Kompozycja muzyki - Niklas Drurrp Astronomia - Arjen Architektura - Cygnus Biologia - EverTree Mechanika klasyczna - Yarvin le Cretin Termodynamika - Avanidius Ekologia - Sosna Stosunki Międzynarodowe - Marquise Fancypants di Coroni Taniec - Sajback Aliquam Gray Automatyka - DiceMan321 Immunologia - Zegarmistrz Zarządzanie - Bobule Wychowanie Fizyczne - Aretra Materiałoznawstwo - Nogalik Sztuka kulinarna - Lordek Prawo Karne - Draques Dziennikarstwo - Foley Robotyka - Decaded Inżynieria Genetyczna - ??? Edytowano Luty 1, 2016 przez Hoffman Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Airlick, bo quiz historyczny, I guess. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Stawiam na Avanidiusa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Avan, bo mi kiedyś tam z historią pomagał Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soonrise Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Myślę, że Airlick. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Skoro ktoś wie tyle, żeby aż zrobić taki quiz, musi być z niej najlepszym uczniem, więc.. Do historii dopasowany został Airlick! A następna dyscyplina to.. Filozofia :avanę: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Jak dla mnie <-- Paulo Keolo jest dobrym wyborem. Nie bez powodu startowałem w olimpiadzie filozoficznej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zax Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Ja uważam, że Spromultis Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Cygnus...potrafi myśleć co w zasadzie implikuje bycie dobrym filozofem....... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Cahir. Zdecydowanie Cahir. Potrafi znaleźć (bez)sensowną odpowiedź na KAŻDE pytanie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Oddaje swój głos na Keole,a ja czekam aż będzie moja ukochana przyroda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Najlepszym uczniem z filozofii zostaje Keola! Szczerze jak pisałem ''filozofia'' nie spodziewałem się głosów na niego:rainderp: to lecimy z następną dyscypliną, jaką jest Informatyka! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Siper, bo to Siper. Chyba nie muszę uzasadniać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Siper. Bo jest techmudżynem. I to niezłym. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Siper lub Skysplit(on ma assasyńskie ostrze:rainderp:)... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Ja również mówię, że Siper. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Siper, nie ma bata Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Dobra w takim razie Siper . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 No to Sziper został informatykiem:rainderp: Jedziemy dalej, a następna dyscyplina to.. Fizyka! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Chyba nie znam nikogo kto lubiłby fizykę... Dam Avana, niech się męczy xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Avan. Jak nic. Poza tym nie daliście mi zagłosować na Sipera :( BTW Tric, wiesz, że chyba masz avatar którego kiedyś używał Matjas? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Avan. Bo jest epicki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Fizyka dopasowana do Avana:avanę: Następna dyscyplina to Mechatronika. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 i w tym momencie Tric zabił zabawę xD mechatronika, nikt mi nie przychodzi do głowy, więc niech będzie Hedzio Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 No to Hedź. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts