Dżuma Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Taaaa daaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Naprawdę ładnie jak na czternastolatkę, zwłaszcza podoba mi się praca z dA o tytule Dark magic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Naprawdę ? Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Zamówienie dla Panda Hippis Nie jest doskonała ale pierwszy raz musiałam robić podstawę do wektora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Nah... Hmm.. Uczucia mieszane.. Ale jak na pierwszy Twój raz to jest Super :3 Nie jest źle, jest piękne. Już sobie to zmniejszam i daję na avka! I chyba Ci strzelę darmową reklamę, bo talent to Ty masz. Aa.. No i dziękuję <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 AJ wyszła ci genialnie. Podobnie jak obrazek z Pinkameną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Wszystko wyszło Ci idealnie, te cienie i kolorki. (Punkowa AJ, przerażasz mnie.) Gratuluje pomysłu. Nie mam zastrzeżeń do niczego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 AJ wyszła bardzo fajnie, pomysł był świetny xD Ta uboga ilość włosów mnie rozbawiła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 To teraz będziecie patrzeć codziennie na nią. To mój Avek <3 I wyszło wszystko zarąbiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Praca dla Swahili Wykorzystam ją na Akademii Magii na FGE. Jak się nie podoba że z Bon Bon to narysuję nową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Masz po prostu niezłą kreskę, podoba mi się i kolorek. Nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Ah, dziękuję ci bardzo. Leci punkt reputacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Dzięki , konturów to ja nie umiem używać ^^" Jestem na etapie podglądania artystów i próbowanie ich sposobem ten na razie jest najlepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 jak widzę z każdym dziełem twój talent staje się lepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Coś z EVENTU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Pinkusia!! ^^ Ogólnie ciężko mi coś powiedzieć, bo raz wychodzi Ci świetnie, raz gorzej... Rysujesz czasem przy braku konkretnej weny? Najlepszy moim zdaniem jest ten: http://th04.deviantart.net/fs71/PRE/f/2013/020/0/0/oc_for_lady_dekaro_by_deltalix-d5s40g3.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Czasami ale wtedy czekam aż przyjdzie. Te gorsze rysunki zawsze są od mojego charakteru nie od weny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Tu był bardzo ładny art, jednak kłucący się z lekka z regulaminem forum, wybacz. Po więcej info zgłaszać się do autora. ~Dżem Oto najnowszy bardziej dopracowany szkic pod rasowany gimpem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wyszło jak wyszło. Nie mogę poradzić siedzę w rękawiczkach bo mam niedokrwienie rąk i nóg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Moja wersja siebie Obrazek dla avatara i regenta Fluttershy I dla Golden Fly [tu: Mrs. Ovtavii] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Czy mogę poprosić o requesta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Animal...masz wielki talent! Po prostu nie mam słów...a tak btw. "Obserwuję Cię" na DA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts