Pan E Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Ukeś , sprawdzałaś czy będzie wolna sala ? PS : Pacin jeśli to czytasz to eh... get a life . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Nie sprawdzałam, kocham życie, nie miałam neta w internacie do dzisiaj <3 ... Później jak będę gadać z rodzicielką przez telefon to powiem żeby ogarnęła jakby mogła. Bo ja na odległość sama za wiele nie zrobię. Ale tak szczerze to mi się osobiście jednak bardziej termin kwietniowy podoba, jak tak teraz myślę, bo wyjdzie na to, że będę musiała jeździć do domu na dwa weekendy pod rząd i w ogóle kiszka ;_; Także nie wiem. Najlepiej to zapytam czy lepiej w Piaście robić spotkanie 16 marca czy tego 13 kwietnia, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Ale tak szczerze to mi się osobiście jednak bardziej termin kwietniowy podoba, jak tak teraz myślę, bo wyjdzie na to, że będę musiała jeździć do domu na dwa weekendy pod rząd i w ogóle kiszka ;_; Także nie wiem. Najlepiej to zapytam czy lepiej w Piaście robić spotkanie 16 marca czy tego 13 kwietnia, o. Rozumiem cię ale większości chyba bardziej odpowiadałby 16 marca. Mam pewien pomysł , niech każdy napisze jaki termin mu bardziej odpowiada , potem policzymy głosy , wszystko odbędzie się tak jak trzeba czyli demokratycznie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 No wiesz generalnie to chodzi o to, że kiszkowato by było z organizowaniem tego w Piaście jakby nie było mnie w Białej, wtedy no. A co do tego terminu, może po prostu ankietę dodać do wątku? Mi to rybka by była, gdyby nie to, że nie wiem czy brat mnie zechce wozić do domu no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 No trochę kiszkowato by było no. Może uda ci się to zorganizować tak żebyś mogła przyjść no. Ale ostatecznie i tak wszystko zależy od ludu no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Pfff, ej mam taki nawyk wciskania tego "no" za często wiem, nie zbijaj się XD Ktoś tam w grupie na fejsie pisał że na 16 marca też odpada. W ogóle to dam tu linka do tej grupy, jakby kto chciał się dopisać XD Soł: Bronies & Pegasis z Białej Podlaskiej i okolic~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Ja proponuje zrobić ankietę , niech się dzieje wola większości , wszystkich i tak nie uszczęśliwimy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 No tak. Ale ankietę zrobić musi założyciel wątku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Okej sprawa się ma tak, że moja rodzicielka zapyta jak bardziej w Piaście pasuje czy jakbyśmy się spotkali 16 marca czy 13 kwietnia. Kwestia druga to taka, że prawdopodobnie będziemy mogli siedzieć tam do 15, maksymalnie do 16 jeśli ktoś dłużej zostanie. Niestety to nie te czasy gdy Piast był czynny do 20 i można było siedzieć dłużej ._. Czyli pewnie trzeba by było zaczynać koło 13. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Zbiórka 12-12.30 , o 13 jesteśmy w Piaście . A tak btw jak u ciebie z transportem , będziesz mogła przyjechać na 16 marca ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Prosz Ankieta , zostanie zamknięta 8 marca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Zrobiona ankieta, zresztą wątpię, że ktoś chciałby oglądać MLP z dubbingiem, bo go niesamowicie zje*ali że się tak niekulturalnie wyrażę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 BUDUM! Ankieta odnośnie daty nieaktualna, bo mam informację, że Piast ma jakieś tam coś 16 marca, więc nie możemy się tam spotkać. Na 13 kwietnia mogą nas zapisać. Chcemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 A mają jakiś bliższy termin wolny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Raczej nie, bo coś tam teraz pozajmowane, a poza tym mnie np. na inne terminy przed 13 kwietnia (nie licząc świąt) nie ma, soł, wtedy odpadam, a trochę cienko skoro ja o Piasta pytam. Jak chcecie to dowiadujcie się o tego 16 marca w Eurece, ale ja się nie mieszam, nawet nie wiem gdzie to jest XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Termin 13 Kwietnia jest dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Kk może być 13 kwietnia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Uwaga uwaga organizuję minimeeting zwany potocznie wypadem na miasto , chętni spotykają się w niedzielę pod rywalem o 13 , oprócz mnie na 100% będzie jeszcze Formutor ale przydałoby się trochę więcej osób bo we 2 to trochę lipa . Więc przybywajcie tłumnie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Dlaczego niedziela? D: O 13 w niedziele to ja zapewne będę w kościele, albo u babci na obiadku, a potem się zbieram do Nałęczowa, więc raczej odpadam ;_; Nie można się tak ło spotykać w soboty ? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Testy do Bierzmowania.. Jejku gimnazjum mi się przypomniało 8D No nic, ale tak to jest, jak jednej osobie pasuje, to drugiej nie :c Zaczekam do takiego meeta no, w Piaście najwyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 I jak zwykle demokracja zawiodła. wynik ankiety są następujące: 7 głosów na 16 marca 4 głosy na 13 kwietnia jako że piast jest wolny 13 kwietnia to zostaje nam ta data, chyba że ktoś załatwi jakąś inną miejscówke. 1 głos na polski dubbing 9 głosów na wersje orginalną z napisami w taką też wersje postaram się zaopatrzyć i odcinki: Winter Wrap Up 4 głosy Twilicorn 3 głosy It’s about time 3 głosy A friend in deed 3 głosy Too Many Pienkie Pies 2 głosy Read it and weep 2 głosy Magic Duel 2 głosy Canterlot wedding 2 głosy Boast busters 2 głosy Reszta odcinków dostała po jednym głosie, więc sprawa wygląda tak, 4 pierwsze na pewno zostaną odtworzone, a co do reszty to się zobaczy. To jest dobra wiadomość dla tych którzy chcą sobie pośpiewać bo w tych odcinkach akurat mamy sporo piosenek. :edit: literówka poprawiona coby wstydu nie było XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 No ja na pewno nie będę śpiewać, no chyba że się BARDZO rozkręcę A friend in dead? Przyjaciel nie żyje? Śmieszna literówka Oczywiście każdy może popełnić jakiś błąd, ale ten mnie rozśmieszył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Co do śpiewania to byłoby fajnie , nie ma to jak podrzeć ryj na ulicy i dać kilka solówek na ''powietrznej gitarze'' A co do literówki to nie oznacza to ''przyjaciel nie żyje '' tylko ''przyjaciel w śmierci'' A tak btw , będziesz jutro pod rywalem ? o 13 się zbieramy i robimy mały wypad na miasto . EDIT 1 : a friend in dead nie oznacza '' przyjaciel w śmierci '' , to by było ''a friend in death'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Coż tutaj tak wszyscy zacichli, nikt się nie odzywa? a tak poza tematem wybiera się ktoś na GalaCon w tym roku? http://youtu.be/RB54inTqemI I macie Twilicorna w rakiecie http://youtu.be/2mQO0-zNyzA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 GalaCon uh.. Nope Ludwisburg to tak trochę daleko A tak btw konwentów , to wybiera się ktoś na Pyrkon ? Osoby chętne na mały wypad na miasto , spotykamy się w sobotę o 13 , poprzedni trochę nie wypalił bo nikogo nie było ale teraz może to nadrobimy . A , byłbym zapomniał , dobrze by było gdybyście mieli jakieś kucne gadżety , typu figurki , pluszaki , łatwiej mi będzie was rozpoznać , tak wiem , powinienem was pamiętać z meetu ale mam słabą pamięć do twarzy i na dobrą sprawę zapamiętałem Nighta , Formutora i Ukeśa, Ukeśę , nawet nie wiem jak to się odmienia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się