Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Dobrze - powiedziała z uśmiechem idąc w głąb sadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Odniosłam naczynia i umyłam je, po czym poszłam w stronę domu Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Spokojnym krokiem udałaś się do domu twojej przyjaciółki. Nie było to daleko, więc nie zajęło ci to długo. Gdy byłaś już przed nim widziałaś nadal stojący królewski rydwan, lecz już bez gwardzistów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Zapukałam i weszłam, trochę się niepokoiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Na kanapie spała księżniczka Celestia. Trochę dziwnie to wyglądało, lecz każdy potrzebuje snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Trochę się zdziwiłam i szepnęłam do siebie - Ummm...ok...Czemu księżniczka Celestia śpi na kanapie..? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Sama na to pytanie nie znałaś odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Wahałam się, czy wejść dalej do środka, czy to po prostu to olać i pójść sobie znowu. Weszłam po cichu jednak i skierowałam się w stronę schodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Gdy chciałaś wejść na górę odepchnęła cię bariera przez co upadłaś na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Auć.. - pomasowałam się kopytkiem po głowie, która mnie trochę bolała. Ciągle szeptałam - co do...? Pole siłowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Celestia tylko się obróciła na kanapie. Najwyraźniej była wykończona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Ugh...- Wstałam - Co się tu dzieje.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 NA to pytanie sama nie znałaś odpowiedzi. Może księżniczka coś wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Nie chciałam budzić Księżniczki, ale (skoro wizio tak się upiera D: ) postanowiłam to zrobić. Podeszłam do Kanapy na której leżała księżniczka - Księżniczko? - powiedziałam cichym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 < nie upieram się Ja tylko daje wskazówki > Ta się lekko powierciła po czym otworzyła jedno oko. Widząc ciebie momentalnie wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Dzień dobry Księżniczko Celestio, wybacz że cię zbudziłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Nic się nie stało - powiedziała z uśmiechem poprawiając grzywę. - Już wróciłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Przyszłam sprawdzić tylko czy wszystko dobrze Księżniczko. Widziałam że spałaś, więc chciałam pójść na górę sprawdzić czy jest tam Twilight...chyba jest skoro uderzyłam w jakieś pole siłowe przy schodach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Tak. Musiałam je tam postawić, aby Twilight nie mogła wyjść. Jest teraz nieposłuszna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 (łejt... wut? D: ) - Nieposłuszna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Tak. Cały czas próbowała uciekać i nie słucha się co się do niej mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Westchnęłam - Kiedy ją właściwie tu zamknęłaś Księżniczko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Wczoraj wieczorem, gdy po raz 5 próbowała się wymknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Co zamierzasz z nią zrobić księżniczko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Sama nie wiem... To jest... dziwne, że w ciągu tak krótkiego czasu tak się zmieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts