Imka2000 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - ech...tak...nawet bardzo...Nigdy nie spodziewałabym się czegoś takiego po niej... (to czejndzling! D: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 < Do głowy mi to nie przyszło > - Też nigdy nie spodziewałam się takiego zachowania po niej. Nigdy nie było z nią najmniejszego problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 (._________________________________. zawsze wszystkim daje mroczne plany czy cuś D: ) - Pytałaś ją o to księżniczko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Próbowałam zapytać się co jej jest, lecz prosi cały czas o cydr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Może teraz będziemy mogły ją zapytać księżniczko, powinna być trzeźwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 < http://i.imgur.com/8lgt28u.jpg specjalnie dla ciebie > - Dobrze - powiedziała na chwilę usuwając barierę po czym weszła do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 (;_ Poszłam za Księżniczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Gdy weszłyście bariera ponownie się zamknęła. Gdy weszłyście wyżej widziałyście śpiącą Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Chyba trzeba będzie ją obudzić Księżniczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Cierpliwości mój mały kucyku. Lepiej poczekać i zastać ją bardziej zadowoloną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Faktycznie księżniczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Księżniczka tylko się uśmiechnęła i usiadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Usiadłam też obserwując Twilight . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Po około godzinie bezustannego patrzenia Twilight powoli zaczęła się budzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Powiedziałam cicho -Nareszcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Twilight wstała i rozciągnęła się. Następnie popatrzyła na was zmęczonym wzrokiem. - Coś nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ty jeszcze masz czelność się pytać? - powiedziałam lekko zdenerwowanym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ano - ziewnęła. Celestia milczała przypatrując się wam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ech... a ty ciągle zachowujesz się jak gówniarz.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - A ty ciągle próbujesz mi matkować - powiedziała od niechcenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Bo zachowujesz się jak dziecko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Szkoda gadać z tobą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - I nawzajem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Celestia już sama nie wiedziała co powiedzieć, więc milczała. - A co wy chcecie w ogóle ode mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Zgadnij menelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts