KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Wszystko poszło jak planowałeś. Wtedy pojawiło się to latające cho*******, które wrzasnęło jak tylko cię zobaczyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 - Szybko kryjcie się! - krzyknąłem w stronę źrebaków i królika po czym przygotowałem się do walki. Mogłem nawet zostać ugryziony, ale obiecałem im, iż doprowadzę je na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Stwór odepchnął cię skrzydłami, przez co posłał cię na ścianę szopy. Wylądowała, po czym powoli zmierza w twoim kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Spróbowałem wstać i oddać mu kopniakiem w pysk po czym rozdeptać mu głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Wykonałeś swój plan, bestia padła martwa na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Postanowiłem zapukać do stodoły. - Jesteś tam Fluttershy? - miałem nadzieję, że się mnie przestraszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 usłyszałeś jak powiedziała. - Mmm... A kto mówi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 - Ktoś kto chce ci pomóc dostać się do przyjaciółek. Nie wiem nawet dlaczego opuściłaś zamek? To przecież samobójstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Po chwili lekko uchyliły się drzwi, spojrzała przez nie Fluttershy. Po chwili otworzyła szerzej. - Wejdźcie - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 - Chodźcie - powiedziałem odwracając głowę w stronę klaczek, po czym ostrożnie wszedłem do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Weszliście. W środku było posłanie dla królika, małe łóżko dla klaczy, oraz stolik na którym był koszyk z owocami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Co tutaj robisz i dlaczego nie ma cie w zamku? - zapytałem stojąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Do cytadeli dotarły przez ukryty tunel te stwory, nie wiedziałam kto zostawił otwarte drzwi. Szukałam przyjaciółek, ale ich nie znalazłam, więc udałam się do Ponyville ale okazało się że sytuacja jest tam nie wiele gorsza. Kiedy uciekałam, to zahaczyłam o gałąź i zwichnęłam skrzydło - powiedziała ci pokazując ci lewe skrzydło, było obandażowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - To moja wina... Ja zostawiłem otwarte te drzwi... - powiedziałem trochę ponurym głosem. - Lecz karcić mnie będziecie później. Muszę was odstawić na miejsce, a co ze mną będzie to już nie ma sensu. Możemy też tu przeczekać jeśli chcecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Moje skrzydło jeszcze nie doszło do siebie, a tamte stwory nie zbliżają się do mojej kryjówki zbyt często. Możemy tutaj noc przeczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - No dobrze - odwróciłem się i poszedłem w kąt gdzie usiadłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 - J... jesteś głodny? - spytała się Pegazica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - Zatrzymajcie swój prowiant dla siebie. Bardziej się wam przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 - Jak chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Siedziałem chwilę w koncie, lecz nagle poczułem, że kopyta mi się trzęsą. Byłem uzależniony od Whisky, a od dłuższego czasu jej nie piłem. Czułem się coraz bardziej senny i zdezorientowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Apple Bloom zauważyła że kopyto ci się trzęsie. - Wszystko z panem w porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 - T-tak. Jest d-dobrze - odpowiedziałem lekko drżącym głosem próbując uspokoić kopytka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - Na pewno? - spytała się Pegazica. - Nie wyglądasz za dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 - To tylko... złe samo poczucie. Nie przejmujcie się tym - wiedziałem, że będzie źle. Nie będę mógł się skupić i będę rozdrażniony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Jak chcesz. Co robiłeś w Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts