Zappter Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Fajny pomysł z tą gilotyną, ale skąd taką wziąć? PS. Fajny snajper Guardian ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Ojej, masz talent.xD Czekam na dalsze sukcesy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dzięki, może dziś wstawię zdjęcia nogi albo utwardzonego napierśnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Miała być noga, ale się nie udało :/ Osłona uda + majtki Buciki, tzn. jeden drugi się skleja Rękawiczk,i które przerobie na SM'a Nie wstawiam zdjęć z utwardzenia bo jedyna zmiana to kolor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Noga fajnie wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dzięki Zappter, dziś zarywam nockę aby wyciąć wszystkie elementy( około 70 kartek ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 buciki fajne takie cicho biegi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Dawno nie wstawiałem zdjęć Utwardzony napierśnik ( tak będę poprawiał bo nie wyszło mi zbyt dobrze ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Przynajmniej jest teraz twardy i młodszy brat nie zniszczy ci go wdeptując w niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Twardy to mało powiedziane. Ataki młotkiem przetrzymuje bez najmniejszego problemu Nie wierzyłem ze włókno szklane + żywica epoksydowa ma taka wytrzymałość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Zarąbiste! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Dzięki. W piątek najprawdopodobniej idą pod utwardzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 wyślij mi na pw zdjęcie kiedy skończysz a tak poza tym to jest awesome :DDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Dzięki. Jak skończę to wstawię filmik z wypadu do szkoły Już widzę minę dyrektora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Teraz tylko czekać, aż powstaną prawdziwe pancerze... Na jaki kolor chcesz go pomalować? Będziesz kosmicznym Smerfem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Chcę go pomalować na wzór zakonu Krwawych Kruków ( blood ravens ), czyli na czerwono. Buduję go z niebieskiego papieru tylko dlatego ze taki był w hurtowni ( był jeszcze jaskrawy różowy, a pracując przy takim kolorze kilka godzin dziennie można dostać nerwicy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Byś wyglądał jak Space Pinkie Ale pomysł zacny i nie mogę się doczekać efektu końcowego... Jeszcze sobie bolter, albo miecz łańcuchowy zmontuj i do dzieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Niestety papier trzeba utwardzić, a różowej żywicy nie ma Zresztą potem idzie na to szpachel i za pomocą a papieru 500 robimy szkło. Zbuduję bolter, ale nie wiem z czego go robić. Zastanawiam się nad drewnem, tylko ze nie mam pomysłu ja się za to zabrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Mała aktualizacja pracy, sklejone dziś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 To jest świetne Czekam na więcej zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Warriors of 40 milenium... Avelible now! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Czekam na więcej zdjęć Garbl Niestety teraz buduję jeden z najtrudniejszych elementów. Utknąłem tutaj, całość sprężynuje i klej pęka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 A planujesz to utwardzić? By nie... rozleciało się? Wiesz, lakier, czy coś... I jak byś utwardził, to można by było myśleć nad tymi elementami "stawów". Użyć innego materiału, czy coś... I mam pytanie: CZEMU MI SIĘ NIE POCHWALIŁEŚ, ŻE TO ROBISZ?! Also: Black Templars. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Napierśnik mam utwardzony żywicą z włóknem szklanym 150 g/m2, mam zamiar na każdy element nałożyć 2 takie warstwy. Wyjątkiem są buty na które idzie 3 razy włókno 300 g/m2 i płyta OSB 3 -12 mm jako podeszwa. Wypełnienie tych "stawów" to będzie najprawdopodobniej przewód wentylacyjny elastyczny ( muszę buchnąć tacie z budowy ) zalany masą kauczukową. I mam pytanie: CZEMU MI SIĘ NIE POCHWALIŁEŚ, ŻE TO ROBISZ?! Nie byłem pewien czy cię to zainteresuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts