Zappter Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Ja bym ci pomógł, tylko że mieszkam dość duży kawał od ciebie :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Czekam na efekt końcowy, chociaż do tego jeszcze długa droga. Jak na razie idzie Ci świetnie. Czekam na kolejne postępy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Zabrakło mi czasu ( czytaj kumple chcieli grać w Dote 2 ). Zdążyłem utwardzić tylko hełm i trochę naramienniki i majtki. Wstawiam filmik z walenia po hełmie, Zawsze chciałem nagrać coś takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Typowa reakcja orka, po znalezieniu hełmu Space Marine. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Niezłe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Dziękuje. Sorka ze tak późno odpisuje. Aby nie było nudno wstawiam zdjęcia z pracy na WOK, robiona byle jak ( 1 h ). Celem było zaprojektowanie budynku, który pełni funkcje rekreacyjna i ma ciekawa formę. Od zewnątrz. Sorka za jakość, aparat "odbiera" kolory, w realu lepiej wygląda. W środku : Mi się osobiście średnio podoba, ale kolega mówi ze super. Brakuje jeszcze kopuły na dach ( w miejsce tej dziury), wstawię ja jak obalę sprite ( potrzebny mi plastik ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Ja mam tylko takie pytanko. Jak wygląda u ciebie etap projektowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Jak coś mi się podoba to szukam projektów w internecie, dopisuje się to szukanego przedmiotu itp. ".pdo lub peapkura" ( wyjątkiem są budynki, robię zdjęcie budynku z 4 stron, następnie rysuje, i ustalam wymiary elementów. Pisze budynki, bo kiedyś miałem 7 domów, niestety zalało mi piwnice i straciłem wszystkie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Buty skończone, jutro idą pod szpachel. Lewy but nie jest do końca złożony, dlatego jest taka szpara między elementami. jakość wykonania może nie powala, ale to z powodu miękkiego podkładu, który się uginał, nie dając możliwości wyduszenia powietrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Wow, naprawdę imponujące! :0 Czekam na filmik na którym wchodzisz w tym do szkoły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 o kur:yay: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Wow' date=' naprawdę imponujące! :0 Czekam na filmik na którym wchodzisz w tym do szkoły [/quote'] Co tam do szkoły... Po mieście! Powodując zawały u starszych pań i zostanie numerem jeden lokalnej prasy. (Nie podawaj swojego imienia i nie zdejmuj hełmu. Mów że jesteś Kosmicznym Marine z Zakonu "Tu wstaw Zakon" i że przybyłeś oczyścić ten świat z herezji. Jak założą sektę ku Twojej chwale to daj znać). Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Świetne te buty ^^. Tak jak Matalos napisał, również czekam na efekt końcowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 Ta po chodzę sobie. Już chodziłem i pokonały mnie (trudno się przyznać) schody, mogę podnieść nogę na 20-30 cm, ale to nie problem. But przy schodzeniu opiera się tylko 4 cm ... i nie można utrzymać równowagi . Nie pokaże zdjęć, bo mam mały problem z napierśnikiem i wyglądam komicznie ( czytaj jest za mały o 5 rozmiarów ) Z tym wyjściem na miasto to dobry pomysł... oby po tej zabawie nie wydalono mnie z najlepszego LO w mieście ( mamy tylko jedne ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Nadal czekam na efekty, zbroja wygląda pewnie świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Zappter widział mnie jak się w to ubrałem i powiem, ze efekt nie powalał. Mam za mały napierśnik o jakieś 50 % i muszę go przerobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Taaa. Okropne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Hmm... niespecjalnie się znam na takich rzeczach, ale pancerz bardzo mi się podoba. Pewnie było z tym duuużo roboty, jednak myślę, że się opłacało. Czekam na efekt końcowy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Robię to około 500 h. Średnio 5 h dziennie. Rekord to 22 h ... fakt następnego dnia byłem jak zombie. Dziś może wstawię zdjęcia mocowań, drugiej wersji, bo pierwsze to był nie wypał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Wczoraj nie chciało mi się stawiać zdjęć. Mocowanie głowy. Kolano. But. Tak wiem miałem go pokryć szpachlą, ale nie chciało mi się ... Mocowanie naramiennika. Teraz prośba do znawców. Proszę o korektę. Czyli co zmniejszyć/zwiększyć. Mile widziane zdjęcie z poprawkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Praca Jak zwykle świetna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Bardzo dziękuje za opinie. Wprowadziłem małe poprawki w majtkach i napierśniku. Zwiększyłem je w obwodzie o 12 cm, a napierśnik wydłużyłem o 10 cm i wygląda jak powinien. Szczególne podziękowania dla kumpla, który powiedział o ile wydłużyć elementy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Czy rozmiar zbroi, według Was jest dobry, jeśli nie to proszę powiedzieć co jest złe. Przy uniesionej głowie. Przy opuszczonej ( tak będzie pochylona głowa podczas chodzenia ) Jutro idzie pod utwardzenie, jeśli nikt nie zauważy błędów ( o ile są ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Słit focia. Lustereczko, ciuszki i telefon w ręce. Brakuje dzióbka, ale oj tam. A tak na serio... Hmmm... jak dodasz plecak i wypełnisz brakujące elementy... To chwała Imperatorowi, przybyli Kosmiczni Marines. Lub mam źle sklejony model. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts