Phinbella Flynn Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Hejka. -Jak poszedł wam test.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *patrz się wystraszony* - ekhm... solar ... ja cie przepraszam... jeśli cię wystraszyłem... *Zwiesza głowę* - Bardzo cie przepraszam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Wiktora? Hmmm... No dobra... Pomogę ci. I nie denerwuj się. Jestem pewien że Wiktor cię zaakceptuje... A zresztą... Już widzę że zaczyna cie lubić *szczery uśmiech* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Nie, nie, nie ty mnie nie wystraszyłeś. Po prostu miałam wizję co mi się często zdarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Dobra, koniec gadania! Czas sie brać do roboty. Gdzie jest Hatte? (Serio, to nie temat na spamowanie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Dzięki[powraca do klasy i patrzy na kucyki,staje przy nowych przyjaciołach][patrzy na naszyjnik, potem na Wiktora, potem na naszyjnik][widać po niej, że się boi, boi się praktycznie wszystkiego, więc to normalne , ale dziś boi się najbardziej tego testu.][Jest pewna, że da sobie radę, w końcu po to tu przybyła][siedzi cicho i czeka na swoją kolej, postanowiła, że będzie miała czas po lekcjach by pogadać ze współlokatorem] [stara przypomnieć sobie wszystkie sztuczki jej autorstwa jak i te pospolite][W myślach szuka czegoś niesamowitego.][Widać w jej oczach zamyślenie.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *podchodzi to reszty klasy i czeka na swoją kolej* *szepcze do Letiny* - Po teście z nim pogadaj. *zakłada słuchawki na czas oczekiwania na swoją kolej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *przybija kopyto kazikowi* -Powodzenia Stary. *widzi że Letina jest zmartwiona* - powodzenia *przytula ją* - i nie martw się znajdziesz go, ja i kazik ci pomożemny *odrwraca się do pani profesor* - Jestem gotowy do stary Proszę pani, niech pani mówi kiedy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Trudno, Hatte nie ma. Więc jak tak bardzo chcesz, to na pas startowy i pokaż nam jakąś fajną sztuczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *Popatrzył sie przed siebie* - uffff... tak jak cię uczył dziadek... - powiedział do siebie. *ruszył przed siebie, wystartował* #schowaj podwozie dziadek mawiał , by mieć lepszą opływowość# *schowałem kopyta* # Rozpędzaj się by miec wiele możliwości# *rozpedziłem się do maks. prędkości* #rozpoczniej Zabawe# Skręciłem nagle, -----> http://img.myepicwall.com/i/2013/01/8c622b13edb73b18a758059a7fc4578a.gif?1357136584 Wznosiłem się i pikowałem, wleciałem z dużą prędkością w chmurę. Część chmury została na mojej grzywie by wytworzyć smugę , dzięki której napisałem na niebie inicjały RD ok czas na korkociąg, wzleciałem na dużą wysokość i.... schowałem skrzydła... zacząłem spadać i przytym robiłem obroty w tył....----> korkociąg 100 m przed ziemią otwarłem skrzydła i pikowałem w dół i na chwile przed ziemią wyrównałem lot by lecieć jakieś 0,5 m nad ziemią *dobra to jeszcze nie koniec* W pewnym momęcie przy dużej prędkości nagle skręciłem w lewo i poczułem nagły ból w plecach # pamiętaj o przeciążemniach! gdy będziesz czuł że zasypiasz to krzycz bo inaczej zemdlejesz!# * Krzyczałem, wszyscy się patrzyli o co chodzi, Wzleciałem tak wysoko jak mogłem i skierowałem moje plecy do tyłu.... znowu pikowałem w dół, chwilę przed ziemią podniosłem plecy, leciałem kilka centrymetrów nad ziemią plecami w dół* # Dobra młody kończ to# * na koniec zrobiłem kilka beczek i rozpędziłem się do maksimum wytrzymałości, aż koło mojego ciała pojawiła się biała smuga* -----> To - Jest! pobiłem barierę dźwięku - powiedziałem do siebie *wychamowałem i zbliżałem się do ziemi, lekko wylądowałem i odrazu siadłem ze zmęczenia... - jak pani profesor ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Widzę, że masz duży talent. Jeszcze trochę nad tobą popracujemy i jeśli się będziesz starał, może będzie z Ciebie taki mistrz latania jak ja *zaśmiała się* No dobrze, kto następny? Tylko szybko, nie mamy przecież całego dnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 [Już wiedziała co może zaprezentować.Wstała i podeszła do nauczycielki] -Ja chcę być następna.[powiedziała tonem pełnym pewności siebie] [weszła spokojnie na pas startowy. Rozłożyła skrzydła, leciała nabierając coraz większej prędkości] [Gdy była wystarczająco szybka zaczęła pokaz.Podleciała do obręczy, zaczeła krążyć, ze widać było za nią tylko żółte ślady przypominające chmury.][Podleciała następnie do chmur, do każdej podleciała i robiła w niej mały otwór. Potem zaczęła krążyć bardzo szybko w otworze co sprawiało, że chmura przybrała żółty odcień jej grzywy.][Każda z chmur stała się żółta, poleciała w niebo zrobiła potem kilka najpopularniejszych, ale i najciekawszych sztuczek. Do każdej z nich potrzebne były duże możliwości lotnicze i bardzo, ale to bardzo duża szybkość lotu.][Gdy skończyła, delikatnie uniosła się w górę i zaczeła opadać.Wyglądało to jakby straciła panowanie, ale to był taki trik, potem kilka metrów nad ziemią zachamowała i wylądowała. Podeszła do nauczycielki.] -Pani profesor, co pani powie o moich sztuczkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 -Prze-przepraszam... -Nie zawiodę już pani ani siebie Hatte rozpędza się... leci bardzo szybko, robi slalom między pięcioma chmurami. Leci na jakieś 30 metrów w górę. Kiedy już dosięgnęła jej celu-małej barankowatej chmury chwilę popatrzyła na Solar Sky z lekkim podziwem i strachem w oczach. -Raz się żyje!-Powiedziała Zrobiła jakieś pięćdziesiąt bardzo szybkich kółek w oku jej celu. Kółka były w różne strony nagle zaczęła się przybliżać do ziemi nadal obracając się w oku chmury. Kiedy skończyła zakręciło jej się w głowie i chmura ją odstrzeliła wysoko w górę, ale nikt tego nie zauważył wszyscy patrzyli na to jak chmura przypomina rzeźbę głowy kucyka. Kiedy Hatte odzyskała pełną kontrolę. Zaczęła spadać z wielką prędkością skurczyła się w kulkę i zakręcił kilka razy, powoli zaczęła przechodzić w pozę ,,baletnicy'' i kręcić sie coraz wolniej, wylądowała we tej pozie z gracją na pasie startowym i próbując zatuszować swoją czerwoną ze wstydu twarz zapytała profesor: I... i jak było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Cześć! Jesteś zapewne Thunderbolt? Jestem Hatte i chętnie się z tobą zaprzyjaźnię! Wiem że może jestem bardziej... jakby to ująć? Głośna,a le myślę że fajnie będzie jak się poznamy! Pewnie ty też będziesz ode mnie o wiele wiele bardziej cooler, jeśli chodzi o akrobacje Do tego ty się nie spóźniasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Staram się nie spóźniać i nie jestem fajny... co do spóźniania...byłem już tutaj dwie godziny przed zajęciami ale żeby nikomu nie wpaść w oko skryłem się w chmurze i czekałem aż ktoś się zjawi potem pojawiłem się niezauważony, tym lepiej że mnie nikt nie widział, jeszcze by mnie okrzyczał albo... coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Nie ma się czego bać. Jesteś taki sam jak my. Zbudowany z krwi i kości. Każdy się czegoś boi. Niestety, każdy ma wady. Masz nowych przyjaciół którzy nie zostawią Cie w potrzebie, i z każdym problemem możesz się zwrócić do nas. Zawsze Ci pomożemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Bardzo ładnie, tylko więcej się nie spóźniaj, dobrze? A teraz... *rozgląda się po grupie uczniów. W pewnej chwili zauważyła Thunderbolta. Podeszła do niego spokojnym krokiem.* hmm... Thunderbolt, tak? Zapraszam Cię na pas startowy *uśmiechnęła się i zaprowadziła ucznia na pas* Pokaż co umiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 D-Dobrze Proszę Pani Ehhh to będzie najgorsze coś na świecie... Wiem... było żałosne proszę panią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Żałosne? Niby czemu tak sądzisz? To było super, więcej takich sztuczek poproszę^^ Dobrze, a teraz kto następny? *pytała patrząc się na uczniów* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Naprawde Rain... to znaczy Proszę Panią ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 -Ech[mruknęła do siebie i poszła do przyjaciół][Zaczęła myśleć, dlaczego nauczycielka nic nie powiedziała na jej sztuczki.Ona sama wymyśliła tą z barwieniem chmur na kolor grzywy.][Trochę smutna podeszła do Thunderbolta. próbowałam się uśmiechnąć, ale nie mogłam, byłam pewna, że nie jestem godna by być w tej klasie, ale nie mogę odejść.][Popatrzała się na nauczycielkę. Miała nadzieje, ze może coś jednak powie o jej sztuczkach, jakie zaprezentowała.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ależ oczywiście, że super, Thunder.^^ *Zauważyła, że Lenina jest smutna, więc do niej podeszła* Co jest, Lenina? Przecież sztuczka Ci świetnie wyszła. Czemu smutasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts