Wilcza Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Och... dziękuje bardzo. - Animal się trochę zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleczny Browar Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Drzwi do sali otwierają się, wchodzi przez nie Storm Shadow lewitując za sobą jakiś duży obiekt przykryty białą płachtą obiekt. - z okazji świąt Wielkanocy chcę podarować naszej klasie coś wyjątkowego, jest nim... - odsłania płachtę mówiąc - klasowe zwierzątko - spod płachty wyłania się dość duża klatka z zdaje się znudzonym zającem... -jest tylko jeden problem jak go nazwiemy? [Ps: to samiec] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessCelestia Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Lonley zerwała się na równe nogi i poleciała do króliczka w klatce. -Wypuść go! Królików się nie trzyma w takich małych klatkach!- uśmiechnęła się do małego króliczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleczny Browar Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 -Jaka tam mała klatka! Przecież to całkiem spora klatka i zobacz jakie ma wygody, ale spokojnie i tak nie chciałem go tam długo trzymać klatka miała służyć do transportu i jako dom w nocy. Ps: ma ktoś już pomysł na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessCelestia Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Lonley uśmiechnęłą się i powolutku otwarła klatkę. -może...Easter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleczny Browar Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 zając odtrąca pomocne kopytko Lonley i sam wyskakuje z klatki - hm... no nie wiem z tego co widzę jest małym gburem - po chwili milczenia dodaje - może coś w rodzaju burek, choć nie to imię raczej dla psa. hm... cholercia nigdy nie byłem zbyt kreatywny jeśli chodzi o nazwy i imiona. [no dajecie trzeba jakoś rozkręcić tą klasę, bo narazie rzadko co się dzieje] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 (rzadko co się dzieje, bo wszyscy na biwaku) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleczny Browar Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 [to sami wywołujmy ciekawe zdarzenia choćby coś takiego jak to co zrobiłem z zającem] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 (a ty nie powinieneś być na biwaku? nie można być w dwóch miejscach na raz.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleczny Browar Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 [trochę za późno się skapłem że biwak to osobny wątek i trudno by mi było nadążyć za tym co się tam dzieje, zresztą jestem jednorożcem mogę się tepać XP] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts