Dżuma Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Jestem opiekunką naszej kochanej szalonej Screw Loose. Jako że jej obiecałam zakładam jej ten wątek. Pytajcie, odpowie na wszystkie pytania prawda ? - Wrrrr, o-oczy- oczywiście! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 A ona nie jest czasem OC-kiem? Jakoś nie zauważyłam jej w serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Nie nie jest OC. Ukazuje się po szaleńczym pościgu za RD która "ukradła niby kapcie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Jak znalazłaś się w szpitalu? Wydajesz się kucykiem z lekko spaczoną psychiką, jesteś chora? Lubisz psy? Masz jakąś rodzinę w Ponyville? Co oznacza Twoje imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Czy Screw Ball należy do twojej rodziny? Czemu szczekasz? Ile już jesteś w szpitalu? Masz jakieś zwierze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Jak znalazłaś się w szpitalu? Wydajesz się kucykiem z lekko spaczoną psychiką, jesteś chora? Lubisz psy? Masz jakąś rodzinę w Ponyville? Co oznacza Twoje imię? 1.W szpitalu byłam odkąd pamiętam, Sophie mówi mi, że kucyki nie uznają mojej odmienności 2. Jestem ... inna i tyle 3. Kocham 4. Nie, niestety nie. 5. Wiecei że znakiem szaleństwo jest odkręcona śruba, to właśnie znaczy moje imię. Czy Screw Ball należy do twojej rodziny? Czemu szczekasz? Ile już jesteś w szpitalu? Masz jakieś zwierze? 1. Nie jest stworzona przez chaos, czyli Discorda. 2. To było i czasami jest. Po prostu złe przeżycia i one mnie zmm... zmieniły 3. Jak już mówiłam od źrebięcia 4. Nie ale bardzo bym chciała Pytajcie się ją o wszystko. Jeśli będzie obcowała z wami mam nadzieję że jej terapia będzie krócej trwać. Sophie Dust i Screw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Do czego nawiązuje twoje imię ? Czy tylko ja mam skojarzenia ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deezee Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Jakie jest twoje największe marzenie? Kto jest twoim najlepszym przyjacielem? Znasz Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Dlaczego twój Cm to śruba.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Skoro mówisz, że od źrebięcia byłaś w szpitalu, jak dostałaś swój CM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Do czego nawiązuje twoje imię ? Czy tylko ja mam skojarzenia ? xD Już mówiłam do szaleństwa. O jakie skojarzenia ci chodzi co ? Ja tam nie widzę żadnych skojarzeń Jakie jest twoje największe marzenie? Kto jest twoim najlepszym przyjacielem? Znasz Derpy? Być wolną i mieć psa. Wszyscy w szpitalu. Niestety większość się mnie boi. Najbliższy jest mi doktor, zawsze podaje mi pomocne kopytko. Pytanie, co tydzień przynosi mi muffin-kę . Dlaczego twój Cm to śruba.? Po prostu mam talent do bycia sz... szal... oną. J-jestem bezużyteczna < chowa się w poduszkę i skomle > Przepraszam was, wspomnienia ją nawiedzają coraz częściej :( Boję się że wszystkie postępy pójdą na nic Skoro mówisz, że od źrebięcia byłaś w szpitalu, jak dostałaś swój CM? Troszkę źle mnie zrozumiałaś. Przed byciem źrebięciem jest jeszcze pewien okres. Właśnie wtedy zdobyłam CM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Wiesz... Screw (oprócz "wkręcać") oznacza mniej więcej to co w naszej polskiej podwórkowej łacinie można wyrazić na bardzo wiele ciekawych sposobów... Na przykład można posypać kogoś pieprzem. Także patrząc na imię kucyka dostałam ataku śmiechu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkVamena Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 1.Jle masz lat? 2.Znasz Rainbow Dash? 3.Ogladałaś czarodziejka z księżyca? 4.Wiesz jaka to planeta Jupiter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 1.Jle masz lat? 2.Znasz Rainbow Dash? 3.Ogladałaś czarodziejka z księżyca? 4.Wiesz jaka to planeta Jupiter? 1. Tyle co Twilight 2. Nie niestety nie miałam okazji jej poznać, ale często widzę jak lata po niebie Ponyville. 3. Dopiero nie dawno mam dojście do waszego internetu, więc nie oglądałam. Obiecuję jednak że sprawdzę i zobaczę te "czarodziejki" 4. U nas z tego co wiem mamy inne nazwy dla planet, ale z tym do naszej władczyni nocy. Ogłaszam tu wszem i wobec że nasza Screw Loose przeniosła się ze szpitala do domu. Jest jeszcze pod nadzorem pielęgniarek, ale to już jakiś krok do przodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Jak zdobyłaś CM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Czy jeśli wyląduje w szpitalu to będę miał zniżkę? Albo gwarancję miłej obsługi ? ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Jeśli ty masz tyle lat co twilight to ile lat ma twilight ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Czy w kucykowym szpitalu macie kapelana? Jest nim może Mr. Ks. Waddle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Hejka! Co wiesz o mane6? Lubisz muffiny? Jeśli tak to łap! Masz siostrę albo brata? Skąd pochodzisz? Czym się na co dzień zajmujesz, oprócz pracowania w szpitalu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 1.Byłaś kiedyś zakochana? 2.Jaka była Twoja najbardziej szalona przygoda w szpitalu? 3.Czy jesteś na oddziale zamkniętym? 4.Czemu nie uciekłaś kiedy miałaś szansę ? ( Wtedy gdy wszyscy wybiegli a ty za nimi,mogłaś po prostu skręcić w bok do lasu albo gdzieś...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Hej. Tylko jedno pytanie. Jak chodziłaś do szkoły, jaki był twój ulubiony przedmiot w szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam Screw. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Jakie jest twoje hobby? Oraz jaki kolor najbardziej lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Czy chcesz uciec z szpitala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Czy będziesz jeszcze odpowiadać na pytania? (Duh) I czy lubisz koty bo ja ich wręcz nienawidzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Halo. Jest tam ktoś ? Ją poczekam. 1. Czy lubisz być sobą ? 2. Jak byś mogła cofnąć czas. Ci byś zrobiła ? 3. Jak bardziej lubisz Dr. Stale ? 4. Zakochałaś się kiedyś ? 5. Co zarabiasz w szpitalu gdy ci się nudzi ? 6. Nabijają się z ciebie ? Np. Dają kość czy rzucają piłeczki ? 7. Myślisz że. Że kiedyś cię wypuszczą ? 8. Co byś zrobiła gdybyś nigdy nie wylądowała w szpitalu gdy? 9. Czy pisze ktoś do ciebie czasem listy ? 10. Lubisz pielęgniarkę Redheart ? 11. Dopada cię czasem samotność ? Co robisz w takich chwilach ? 12. Dasz hug'a pa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts