Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Niewiele widząc udałem się za odgłosami dzieciarni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Dotarliście ciemnym korytarzem do oświetlonego pomieszczenia. W środku, na łańcuchach, za przednie kopytka, wisiały źrebaki. Wciąż miały kaptury. Co chwila były rażone prądem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Zacząłem cicho przeszukiwać pomieszczenie na obecność strażników, kamer i mikrofonów. Chciałem być pewien, że mogę rozpocząć moralizatorką pogadankę z źrebakami. Szukałem też sterowania maszyn do tortur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Nikogo tam nie było. Maszyna do sterowania stała w kącie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Stanąłem przy niej i wyłączyłem ją, dbając by źrebaki się nie uwolniły. - Nie wiem czy o tym wiecie, ale ja też byłem kiedyś uczniem Sitha. Tylko, że ja byłem wiele starszy niż wy, gdy się nawróciłem. Dla mnie impulsem był widok cierpienia niewolników spowodowany przez Sithów, lecz wy już teraz zobaczyliście jacy są Sithowie dla wszystkich. Dla nich życie nie ma żadnej wartości. I ona chce zaszczepić wam ten punkt widzenia. Przy okazji robiąc z was swych niewolników, którzy jej się nie sprzeciwią. Ale na razie jesteście w lepszej sytuacji jak niewolnicy. Bo wy macie szansę walczyć z nią jak równy z równym. Co wolicie? Wolną wolę czy ślepe posłuszeństwo do końca waszego życia? Bo Chrysalis żyła już tysiące lat temu i nie sądzę, że zbiera jej się na śmierć. Macie wybór i to od was zależy, co zrobicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Maluchy przytaknęły i trochę dziwnie spojrzały na Kate. Następnie cię przytuliły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 "dbając by źrebaki się nie uwolniły." -Mam nadzieję, że nie zamierzacie mi wbić noża w plecy. Jestem Black Mercy, a klacz, w której uratowaniu próbowałyście mi przeszkodzić, ma na imię Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 upsie Malce pokręciły łebkami i znacznie pokazały na łańcuchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Długie dali wam te łańcuchy-spojrzałem na Kate-Czy mogłabyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Kate jednym ruchem ucięła dolne, następnym górne łańcuchy. Maluchy upadły na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Dobra, a teraz miło by było gdybyście się przedstawiły,szkraby-podeszłem do źrebaków pomóc im wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Maluchy zamknęły oczy i zdjęły kaptury. Zielonooki był pomarańczowym pegazkiem z czerwoną grzywą. Różowooki okazał się błękitną jednorożką z fioletową grzywą, a niebieskooki był zielonym kucykiem ziemskim o żółtej grzywie. Żaden nie miał znaczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Nie poznaliśmy was w najlepszych okolicznościach, więc kultura nakazywała by wam przeprosić nas za to, co wydarzyło się wcześniej i podziękować za ratunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Zamiast słów, padły miecze i potoczyły się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Nie możecie mówić?-zapytałem się źrebaków- I chcecie ,żebym wziął te miecze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Na pierwsze pokręciły łebkami, na drugie pokiwały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -To przez Chrysalis nie możecie mówić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Maluchy otworzyły pyszczki i wydały z siebie niezrozumiały bełkot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Czyli mnie rozumiecie, ale nie umiecie odpowiadać inaczej jak najprostszymi gestami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Maluchy pokiwały łebkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Nie obrazicie się, jeśli będę mówił do was kolorami? Tak chyba będzie łatwiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Malce się uśmiechnęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Ok-podniosłem magią miecze i podstawiłem im przed nosami- Bez nich pewnie sobie nie poradzicie, a ja ,choć tego nie widać, jestem przygotowany na walkę z Sithem. Jak już raz w kogoś uwierzyłem, to trwałem w tym przekonaniu,powiedziałem do siebie przypominając sobie kilka sytuacji z przeszłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Źrebaki wzięły miecze i pokazały wam drzwi za wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Poszedłem do drzwi i je otworzyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts