Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Dalej były schody na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Poszedłem na górę, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Siedziałeś w dziurze w ziemi w ciemnym zaułku. Przed nim co chwila przebiegał lub przelatywał Podmieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Wiecie jak dostać się do Chrysalis?-zapytałem się źrebaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Pokazały wielki rydwan, który zatrzymał się na placu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Dobra, jak każę wyjść,to idźcie walczyć-powiedziałem do źrebaków-Prócz ciebie, błękitna. Ty zostajesz i chronisz Kate. Wyskoczyłem z dziury w locie robiąc sferę, którą zacząłem ładować piorunem. Po chwili napięcie elektryczne w niej było tak wielkie, że uznałem, że mogę już opuścić barierę. Jednak wcześniej otoczyłem siebie i wejście do dziury barierą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Wszyscy padli na ziemię. Kiedy twój atak zniknął, każdy Podmieniec patrzył w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 -No, chodźcie-zachęciłem podmieńce do ataku na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Trzy w zbrojach podbiegły do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 -Ech, nawet nie znają podstaw do walki z kucem, posiadającym moce Sitha-powiedziałem strzelając piorunami do konserw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Błyskawice odbijały się od ich opancerzonych ciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 -Szlag, mają odgromniki-powiedziałem. Zamierzałem mocą podnieść podmieńców i uderzyć nimi o ścianę. Wystarczająco mocno, by ich wykluczyć na jakiś czas z walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Ich zbroje zamortyzowały wszystko. Ruszyły na ciebie, gotowe do walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Stałem gotowy do obrony i kontrataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Pierwszy zamienił się w alicorn, którą niedawno poznałeś i zaszarżował na ciebie. Kilku innych zamieniło się w jej złą wersję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Mój kodeks zakazywał mi walki mieczem świetlnym, który zdobyłem innym sposobem niż stworzenie własnymi kopytami lub podczas walki. Więc musiałem jakoś powalić przeciwnika. I czekałem przygotowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Nagle coś cię uderzyło od tyłu i przeleciałeś aż na środek placu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Przepraszam, że tak długo, ale na jakiś czas mi PC umarł, a potem miałem morderczy deadline. Podczas lotu zastanowiłem się, co to może być. Z względów taktycznych ułożyłem się tak, by lądując niczego sobie nie uszkodzić, a po wylądowaniu móc szybko wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Po wylądowaniu, za tobą usłyszałeś głos. Głos kogoś, kogo znałeś od początku misji. - Ale ty jesteś naiwny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Wstałem, udając kontuzję całej lewej połowy mojego ciała. Spojrzałem na kuca, który to powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Kate uśmiechała się do ciebie złośliwie i potrząsnęła ciałem, aby zrzucić opatrunki. Rozłożyła skrzydła, ale się nie wzniosła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 -No cóż. Akcja jak w słabym holofilmie. Ja cię ratuję, a to ty jesteś tą złą. Co chcesz osiągnąć?-uśmiechałem się, choć udawałem też osobę obolałą-Nie mów, że źrebakom też coś zrobiłaś.A może one też są złe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Kate zalśniła na zielono, a po chwili na jej miejscu stał Podmieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 -To w końcu jesteś prawdziwa, czy nie? Bo już mnie zaczyna boleć głowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Podmieniec zmienił się w ciebie. - To w końcu jesteś prawdziwa, czy nie? Bo już mnie zaczyna boleć głowa. - przedrzeźniał cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts