Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Włączyłem miecz świetlny. Podszedłem do drzwi. -Wiem, że tam ktoś jest. Nie masz ze mną szans, zabójco. Stań z założonymi rękoma to może cię nie zabiję-krzyknąłem. Przygotowałem się do natychmiastowego zrobienia bariery i otworzyłem drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Na ziemi niedaleko drzwi była plama krwi, od której odchodził zauważony wcześniej ślad. Obok niej leżał komunikator, notatnik Kate i jej miecz świetlny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 -A niech to sith porwie! Poszedłem w złą stronę!- nie umiałem opanować krzyku. Szybko złapałem komunikator, notatnik i miecz świetlny Kate. Zacząłem kartkować notatnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Były tam tylko symbole języka, a na ostatniej stronie było urwane zdanie i plama krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 -Szlag, nie mogła pisać normalnie!-krzyknąłem. Pobiegłem za śladami. Na zewnątrz nic nie widziałem, ale wchodząc mogłem coś przeoczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Ślad biegł przez trawę. Chwilę pędziłeś pomiędzy drzewami. Dotarłeś do drogi. Nagle ślady się urwały, a wzdłuż drogi biegły ślady jakiegoś wielkiego stwora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Zamyśliłem się. To się robi coraz dziwniejsze, pomyślałem, Chociaż nie. Mogli mieć tu zwierze pociągowe i na nim pojechać dalej. Przyjrzałem się śladom. Miałem zamiar szybko dogonić to zwierze. I to bardzo szybko. Powoli robiłem się głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Zapomniałeś wziąć ze spiżarni owoce, więc poszedłeś "na głodniaka". Po kilku minutach biegu, dotarłeś na pas startowy. Jakiś statek właśnie włączył nadświetlną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Zacząłem przeszukiwać miejsce, w którym wcześniej stał statek. Miałem nadzieję coś znaleźć. Jakby co, to mam nadajnik u tego pomarańczarza ,pomyślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Nagle coś do ciebie dotarło. Ten statek... wyglądał tak samo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Szybko zciągnąłem z statku odbiornik. Obawiałem się czy nie znaleźli nadajnika. Włączyłem go i czekałem na odczyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Statek szybko się poruszał i był już o dwa parseki od Pegozji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Schowałem wszystko co trzymałem magią do kieszeni. Poszedłem na statek i połączyłem się z Zakonem. -Mistrzu, mamy problem. Łowcy zabili generała, porwali Kate i ubrudzili cały statek. Przyślij tu kogoś moim Aurekiem. Zamontowałem im nadajnik, więc wiem gdzie są. Tylko szybko. Mogą znaleźć nadajnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Minęło pół godziny. Obok ciebie wylądował twój statek z droidem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 -Szybko załatw jakąś ekipę sprzątającą i oczyść statek. Jest tam trup generała. Nie otwieraj mojego pokoju-przelewitowałem pudełko pączków do statku- To ja lecę-wszedłem do statku. Usiadłem na siedzeniu.Zaprogramowałem komputer by gonił statek. Powoli wzniosłem się ponad atmosferę i poleciałem najkrótszą drogą. Ustawiłem fotel w pozycji czuwania i zająłem się pączkami. Jak dobrze, że załatwiłem tego autopilota,pomyślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Każdy pączek mial inne, co raz to pyszniejsze nadzienie, a ty byłeś głodny. Ani się obejrzałeś, a pączki zniknęły z kartonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 -Ogarnij się-powiedziałem do siebie. Spojrzałem na komputer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Statek nie zwalniał, ani nie przyśpieszał. Nagle poczułeś "potrzebę". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Nie chciałem ubrudzić sobie tapicerki. Wylądowałem na najbliższej planecie posiadającej atmosferę w miejscu niezamieszkanym. Statek unosił się kilka metrów nad ziemią gdy wyskakiwałem za potrzebą. Nawet nie patrzyłem gdzie. Po skończeniu szybko wskoczyłem do statku. Ponownie ustawiłem kurs na odczyt nadajnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Statek oddalił się o parsek. Jednak już się nie przemieszczał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Włączyłem program, który miał mi pokazać, na jakiej planecie wylądował. Musiałem wiedzieć jakie warunki tam panują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Wylądował na piaszczystej i gorącej planecie. Nazywa się Sandino. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Założyłem płaszcz kamuflujący. Do kieszeni zapakowałem miecz mój i Kate oraz dwa komunikatory. Uniosłem przed siebie mapę z zaznaczoną pozycją statku. Poszedłem w jego kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Po godzinie znalazłeś się obok statku. W środku nie było już skrzyń, ale zauważyłeś jak jakiś Podmieniec niesie magią skrzynię. Było na niej narysowane skrzydło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Zacząłem go śledzić. To, że w tej skrzyni był niewolnik, najpewniej pegaz, było pewne. Do tego podmieńcy. Nie wiedziałem o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts