Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 -O co jestem oskarżony?- byłem przygotowany na każdy rodzaj obrony, od blokowania ciosów i pocisków, do odskoczenia przed siecią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - O próbę morderstwa obywatela i ucieczkę z więzienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 -A czy go zaatakowałem? Nie. A z więzienia uciekłem, bo bałem się o swoje życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Zaatakowałeś, mamy dowody. Teraz pójdziesz z nami - powiedział droid wyjmując kajdany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 -Kiedy? Wytworzyłem dookoła siebie barierę, przez którą droid nie powinien móc przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 - Wczoraj wieczorem - powiedział, a jeden z droidów odjechał na mniejszej platformie w górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 -To nie byłem ja. To jakiś inny sith, ale nie ja. Wiedziałem, że ta rozmowa jest aż dziecinna, jednak jak na razie skutkowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Nad dziurą przestępczą zatrzymał się znajomy statek policji. Zaczął powoli opadać w waszą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Kurde!!! -Żądam rozmowy z adwokatem! I możliwości wykonania telefonu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Straciłeś to podczas ucieczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 -Co?- zapytałem się niewinnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Straciłeś wszelkie możliwości obrony. Nie masz alibi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Udałem zdziwienie. -Co? Ja nie mam alibi? Przecież wczoraj wieczorem cały czas byłem z moją towarzyszką, Kate- Co ja mówię? I tak jestem w ohydnej sytuacji, a ja ją tylko pogarszam. Dobra, nie wiedzą, o ja..... Na Discorda, na pewno zajarzą, że chodzi o Kate. Dobra, może nie będą myśleć, że chodzi im ooooooo eeej, ale oni mówi o ataku wczoraj wieczorem. Czyżby to nie było wtedy, jak wyciągnąłem Kate do tych łowców? A niech mnie draconequus, czy ja dobrze myślę? Cały czas utrzymywałem odległość od nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Pójdziesz z nami. - statek policji zawisł obok w powietrzu. Na jego dachu stało kilkunastu niezadowolonych policjantów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 I przykrywka ostatecznie poszła sobie gdzieś hen, daleko. Nie wiedziałem, co powinienem zrobić. -Dobrze, jednak mój honor zakazuje rozstawać mi się z moją bronią po raz wtóry. Jedyne, co mogę wam dać, to słowo, że jako Jedi nie uszkodzę niewinnej istoty. Jeśli nie jesteście pewni mojego statutu, to zapytajcie się Kate, tamtej klaczy, którą to niby zaatakowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Jadi? Przed chwilą mówiłeś, żeś Sith - powiedział ogier, który wkurzał się o ciebie za zajęcie miejsca na platformie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -A co? Poudawać nie można? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Twoje błyskawice mówiły co innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -Można powiedzieć, że dawno temu nawróciłem się. Ale umiejętności zostały, a często są przydatne. Uwierz mi, to ciężka praca umysłowa korzystać z mocy obu ścieżek, a stać twardo na jasnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Taaa, o ile mówisz prawdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) -A zadzwonisz? Mi możesz nie wierzyć, ale zapytaj się Kate. Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Nie ma sensu dzwonić. Idziesz z nami po dobroci, czy siłą, to nie ma znaczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -Ech, na razie nie widzę, że jesteście źli. Dobra- odłożyłem miecz do kieszeni- Nie oddam go wam. I tak nie zamierzam was zaatakować-wyłączyłem barierę, choć i tak nadal byłem przygotowany do uniku przed atakiem lub próbą unieruchomienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Wszyscy policjanci zeszli ze statku i skoczyli w twoją stronę z kajdanami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Odskoczyłem im. -Powiedziałem, że nie będę uciekał, więc nie będę. Jak nie wierzycie, to wasz problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts