Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Policjanci rzucili się za tobą, i droidy, i ci żywi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Odskakiwałem, myśląc, co zrobić z mieczem. "Oznaczyłem" go mocą i magią. Był to prosty czar używający także mocy, a dzięki temu mogłem używać na mieczu magii i mocy na wielkich odległościach. Jak na razie najsilniejszym użyciem tego czaru było przywołanie miecza z drugiej strony całkiem sporej planety. Ale i tak włożyłem go głęboko pod płaszcz. Chwilę jeszcze poskakałem, po czym stanąłem w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Kuce z dziury przestępczej oglądały to przedstawienie, a Policjanci biegli za tobą po platformie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 To nawet nie było tak złe. Jeśli jakiś sith dowie się o tym, to w jakiś sposób spróbuje mnie zabić. Stanąłem w miejscu gotów dać się złapać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Policjanci rzucili się na ciebie z kajdanami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -Nie zaatakuję was- powtórzyłem to, co mówiłem od jakiegoś czasu, jednak byłem gotowy dać się zakuć- Ech, tylko poproście Kate o zeznania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Policjanci już mieli cię zakuć, kiedy jakaś niewidzialna siła poderwała ich do góry. Droidy zostały rzucone w dół, a kucyki opadły na platformę. Martwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) -Co to?-udawałem zdenerwowanego- Znowu będę o wszystko oskarżany. Obracałem się jak rozkojarzony, jednak wszystkimi dostępnymi sposobami magii i mocy starałem się wyczuć, skąd nadszedł atak. Wypatrywałem także w poszukiwaniu agresora, jednak nie liczyłem, że to coś da. Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Wszystko wskazywało na to, że to ty. Ataki odchodziły z twojej strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie wiedziałem, jak to możliwe. Prawda, czasami przestawałem nad sobą panować, jednak zawsze odzyskiwałem kontrolę, gdy przygotowywało się na coś większego. Stałem rozkojarzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nagle zobaczyłeś pod sobą kratkę ściekową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Wiedziałem, że już nici z tego. Teraz mogłem tylko czekać, aż ktoś się zainteresuje trupami. Wolałem nie denerwować władzy. Ostatecznie przecież byliśmy po tej samej stronie barykady. Więc sobie tak stałem, niby spokojny, a jednak przygotowany do obrony i nagłego ataku, gdy sytuacja się powtórzy. Cały czas starałem się także mapować otoczenie na obecność mocy. Nie chciałem zaatakować kogoś myśląc, że jest pode mną, gdy jest gdzie indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Zobaczyłeś pod kratką błysk szmaragdowych oczu. Trwał on jedynie ułamek sekundy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Udałem, że go nie zauważyłem. Czekałem, aż kolejny raz zaatakuje. Wtedy miałem zamiar już wiedzieć, gdzie jest. Jak najdelikatniej starałem się przeszukiwać otoczenie metodami niekonwencjonalnymi i normalnymi, czekając na policję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Nikt nie nadlatywał, a kilku dziwnie wyglądających typów posłało ci spojrzenia pełne podziwu, jednocześnie wskazując wymownie głową na ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Aż tupnąłem nogą. -Szlag, gdy ich nie potrzebowałem, to przyleciał ich cały statek, a teraz ni widu, ni słychu, by cokolwiek robili. Podszedłem do najbliższego trupa i zacząłem szukać jakiejś krótkofalówki lub czegoś tego typu. Musiałem w jakiś sposób ściągnąć ich kolegów tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Niestety, jedyny komunikator był wyłączony i zabezpieczony zaklęciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Dostałem się do dziwnie wyglądających typów. -Dawaj mi jakiś komunikator i szybko gadaj numer do policji. Muszę sobie z nimi porozmawiać- powiedziałem stanowczym głosem gotów bronić się, w razie gdyby uznali, że ich duma jest warta więcej od całych kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - Taa, bardzo śmieszne - rzucił jeden i się rozeszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Złapałem najbliższego mocą i podniosłem do siebie. Wyciągnąłem miecz świetlny. -To nie jest śmieszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - Ależ jest. Przed chwilą zabiłeś całą grupę policjantów i chcesz się z nimi kontaktować - odparł kuc bez cienia strachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 -To nie ja zabiłem, ale zaraz popełnię na tobie czyn karalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - To sobie popełniaj, ale wszyscy tu obecni widzieli, jak ich zabiłeś - powiedział ze spokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 -Cóż, jestem dziwnym kucem. Ale skoro mogłem zabić ich, to mogę także ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 - Zrób to, a nigdy, aż do śmierci nie zaznasz spokoju - jego kamienny głos nie zmieniał tonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts