Stella Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Gdybym MUSIAŁA wybierać to bym dała bilet Apple Jack żeby zarobiła na operację babci i Rarity żeby miała randkę z ukochanym. Albo bym poszła ze Spike'm żeby pozostałym kucykom nie było przykro. A najlepiej od razu bym napisała do Celestii żeby przysłała więcej biletów. Chociaż z drugiej strony w odcinku "Niezapomniany wieczór" miały tą swoją wymarzoną imprezę i wcale nie było tak fajnie jak myślały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 no ja chyba na miejscu TS , zrobiłbym to samo i oddałbym bilety i już Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Ten odcinek (jako nieliczny) mi się nie spodobał. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Jak każdy odcinek MLP wciągnął mnie a rozwaliło mnie to jak Twilight zamówiła tą kanapkę z żonkilem i stokrotką. A myślałem że kucyki jedzą siano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Odcinek był fajny, w dodatku pierwsza gonitwa w historii My Little Pony . Chciałam też dodać, że dlaczego księżniczka Celestia wysłała Twilight 2 bilety, skoro wiedziała, że ma przyjaciółki? Inni myślą , że po prostu chciała się patrzeć, jak one się biją żeby dostać bilet a inni inaczej. Ja już wiem o co chodzi. Księżniczka chciała sprawdzić, czy Twilight zdecyduje się zostawić inne przyjaciółki i pójść z jedną z przyjaciółek, czy po prostu napisze jej, że nie pójdzie na Galę bez wszystkich koleżanek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Pierwszy odcinek mlp który obejżałem,od niego wszystko się zaczęło....wspaniałe czasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 18, 2015 Share Napisano Sierpień 18, 2015 Odcinek śmieszny, dynamiczny z ciekawym dylematem. W sumie każda z nich miała dobry powód, by dostać ten bilet, choć niektóre były lepsze od pozostałych Główny minus odcinka jest taki, że Twilight chodziła cały czas głodna. Strasznie żal mi było jej z tego powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Maj 12, 2016 Share Napisano Maj 12, 2016 Fajne były podchody kucyków, by zdobyć bilet. Rozbroiła mnie Flutterka, przyznająca się że robi to wszystko, by Twilight dała jej bilet. Fajny odcinek też z tego względu, że nadal poznajemy bohaterki i ich marzenia. Celestia wiedziała o tym, że Twilight ma przyjaciółki, a pomimo to dała jej dwa bilety. Nie przyznała się do tego, ale podejrzewam, że zrobiła to specjalnie, bo to miał być test dla niej. Co zrobi w tej sytuacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Czerwiec 16, 2019 Share Napisano Czerwiec 16, 2019 Wie ktoś może, jak nazywa się melodia, która leci w tle, gdy Twilight ucieka przed całym Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 16, 2019 Share Napisano Czerwiec 16, 2019 (edytowany) @wopybookLight46 Nie pamiętam już dokładniej, ale na 99% jestem pewny, że chodziło o to: Spoiler Edytowano Czerwiec 16, 2019 przez Talar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Czerwiec 16, 2019 Share Napisano Czerwiec 16, 2019 też myślałem że to benny hill, tło jest podobne tylko że w odcinku głównym instrumentem jest chyba gitara a nie saksofon i główna linia melodyczna jest zupełnie inna jakby co to 16:45 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 16, 2019 Share Napisano Czerwiec 16, 2019 No oczywiste jest to, że twórcy nie mogli dać oryginalnego utworu bo prawa autorskie, więc zrobili własną wersje, aby każdy ogarnął o co chodzi i aby sam duch tego utworu został zachowany. Jeśli aż tak bardzo zależy Ci na dokładnie tym samym utworzę, to może uda Ci się go znaleźć jak poszukasz "MLP (odcinek) background music" albo coś w tym rodzaju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicoś Napisano Czerwiec 16, 2019 Share Napisano Czerwiec 16, 2019 (edytowany) Spoiler brzmi już trochę bliżej, zwłaszcza koniec, ale masz racje, że to zmodyfikowali /) Edytowano Czerwiec 18, 2019 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 16, 2020 Share Napisano Luty 16, 2020 (edytowany) Pomijając główny morał tego odcinka, można wysnuć jeszcze jeden wniosek. Lepiej się przesadnie nie afiszować dobrami materialnym, bo mogą z tego wyniknąć nieprzyjemne sytuacje. Dnia 21.07.2014 o 16:06, FlutterBlue Melody napisał: Chciałam też dodać, że dlaczego księżniczka Celestia wysłała Twilight 2 bilety, skoro wiedziała, że ma przyjaciółki? Inni myślą , że po prostu chciała się patrzeć, jak one się biją żeby dostać bilet a inni inaczej. Ja już wiem o co chodzi. Księżniczka chciała sprawdzić, czy Twilight zdecyduje się zostawić inne przyjaciółki i pójść z jedną z przyjaciółek, czy po prostu napisze jej, że nie pójdzie na Galę bez wszystkich koleżanek. Gdyby od razu wysłała jej 7 biletów, to nie byłoby o czym robić odcinka. Jak już zastanawiać się nad sensem wysyłania dwóch biletów, to myślę, że po prostu nie przewidziała takiego zainteresowania przyjaciółek Twilight. Edytowano Luty 21, 2020 przez Salto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 16, 2020 Share Napisano Luty 16, 2020 5 minut temu, Salto napisał: to myślę, że po prostu nie przewidziała takiego zainteresowania przyjaciółek Twilight. Lub przewidziała, ale chciała przetestować Twilight i zobaczyć co zrobi, czy wybierze jedną zasmucając resztę, lub postąpi jak postąpiła i odda oba bilety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się