Krulig Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Niet. Nie mam też tableta. Mam jedynie 8 letniego stacjonarnego grata. Oglądasz teraz telewizję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 (edytowany) Nie. W ogóle nie oglądam Grasz na jakimś instrumencie? Edytowano Marzec 9, 2014 przez Bonnet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 A frażolet się liczy? Masz zwierze, które robi dziwne rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Tak... ;-; dziś mój pies wszedł na górę z piasku aportując zabawkę i w połowie gdzie wcześniej wchodził udawał, że spada w dół. Albo moja siostra rysowała na piasku to on tam szedł i to psół ;-; Masz rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Nie. Masz szczurka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Nie. Ale przyznam, że domowe są urocze. Masz świnkę morską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Nie. Masz psa z rodowodem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Nie. Masz dość czegoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Tak Lubisz sparagi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Niezbyt Masz gry planszowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Tak. Masz w lodówce lody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Nie, mam w zamrażarce Lubisz colę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Tak, ale wolę pepsi. Interesujesz się motoryzacją? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 nie.... Podoba ci się mój avek ? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Nie. Masz coś jutro ważnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Nie Idziesz jutro do szkoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Tak. .-. Masz pracę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Nie "Ponieważ w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem" Masz Chomika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Nie. Masz rybki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Nie. Masz poczucie winy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Tak...Za rzecz, która stała się jeszcze wrześniem... Masz kartę rowerową? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Nie, jestem na to zbyt głupia </3 Masz poczucie sytości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 nie. umiesz chiński alfabet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 nie jesteś rolnikiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 nie xd znasz karate ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts