Cheerful Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Tak jest! Porządek musi być! Robiłeś sobie kiedykolwiek "Maraton oglądania MLP" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Tak... w tydzień jedną serię i tak przez 7 tygodni. Da się, jeśli oglądasz dziennie po 4 odcinki przed snem. Innym razem obejrzałem serię w 2 dni, a potem miałem takie oczy i mózg -> Czy zamierzasz oglądać generację czwartą więcej niż 2-3 razy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 MYŚLĘ, ŻE TAK! Czy oglądałeś wersję z dubbingiem i angielską, żeby zweryfikować różnice? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 (edytowany) Tak i mimo wszystko i wszystkim wolę wersję z dubbingiem. Czy oglądać serial lub film zaczynasz od wersji oryginalnej z napisami? Edytowano Październik 7, 2018 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Zdarzało się! Nawet i zanim napisy wyszły! Wzruszyłeś się kiedyś na napisach końcowych po dobrym odcinku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Oj tak parę razy... Czy spodobał Ci się kiedyś jeden odcinek tak bardzo, że oglądałeś go kilka razy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 OCZYWIŚCIE! Może nawet będzie już kilkanaście razy... Czy jakiś bohater z serialu skojarzył Ci się z kimś, kogo znasz w realu? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Ciężkie pytanie... szczerze powiem, że nie zauważyłem nikogo takiego wśród moich znajomych. Więc raczej nie. Czy doszukiwałeś się kiedyś wspólnych cech ze swoim ulubionym bohaterem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Tak! Umówiłeś się kiedyś z osobą poznaną w internecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Może raz... Zakochałeś się kiedyś bez pamięci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Tak... Znałeś osobę ze schizofrenią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Na szczęście nie. Udało Ci się kiedyś wyciągnąć kogoś z depresji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Nie, nie jestem terapeutą Bardziej mógłbym pogłębić czyjąś depresję Uczyłeś się kiedyś magicznych sztuczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 Tak głównie karcianych o ile można je nazwać magicznymi. Występowałeś kiedyś w szkolnym teatrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 8, 2018 Share Napisano Październik 8, 2018 (edytowany) TAK Spoiler W przedszkolu grałem koziołka W szkole podstawowej grałem pastucha W gimnazjum grałem abstynenta wśród pijących i ćpających Na studiach grałem Węża jako symbol szatana kusiciela Po studiach grałem kilkakrotnie w tandetnych paradokumentach jak Szpital, Szkoła, 19+ etc. Mogę podesłać link jakby ktoś chciał... Fantazjowałeś kiedykolwiek jakby to było być kobietą? Mężczyzną* jeśli będzie odpowiadać kobieta Edytowano Październik 9, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Tak głównie na potrzeby sesji rpg, w których to wcielałem się w różne postacie... grałem zarówno kobietami, jak i mężczyznami. Kobietami było ciężej i wymagało konsultacji. Czy w grach komputerowych płeć Twojej postaci ma dla Ciebie znaczenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Nie Czy masz zwyczaj platynować gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Nie. Czy jesteś członkiem więcej niż jednego fandomu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Nie To mój pierwszy Umiesz przyszyć sobie guzik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Tak... pewnie byle jak, ale umiem. Wysyłasz smsy na różne konkursy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Nie, bo i tak nie wygram Poza tym potem mnie molestują, abym wysyłał ponownie! Wygodni Ci się teraz siedzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Jak najbardziej Kładziesz się późno spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Tak, no chyba łatwo się domyślić po mojej nocnej aktywności na forum! Nazwał Cię ktoś kiedyś wariatem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Bywało... Czy ludzie dziwnie na Ciebie patrzą z uwagi na zamiłowanie do kucyków? Ci, którzy o tym wiedzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 9, 2018 Share Napisano Październik 9, 2018 Nie Byłeś kiedyś u wróżki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts