Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Nie... jeśli chodzi o masło czekoladowe, to uznaję tylko rogaliki z nim. Czy możesz się rozstać z telefonem komórkowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 A pewnie! Czy próbowałeś kiedyś biegać po ścianach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Jak Neo? No wiesz... raczej by to nie wyszło mi na zdrowie więc nie. Czy bawiłeś się kiedyś w więzienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Nie... Ale pamiętam jak raz w przedszkolu kolega zakuł mnie w kajdanki, nie chciał rozkuć i biegłem poskarżyć się pani przedszkolance! Przejechałeś kiedyś cały kraj wzdłuż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Nie ale kiedyś to zrobię jak i przejadę się koleją transsyberyjską. Spoiler Fajne mieliście zabawy Miałeś kiedyś tak, że jadłbyś bez końca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 OJ TAK! Trzymałeś kiedyś w rękach małego kotka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Wiele razy. Uratowałeś kiedyś kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Tak - zaniosłem pijanego w sztok kolegę z parku w czasie deszczu, zanim przyjechała policja Obudził Cię kiedyś budzik w najlepszym momencie snu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Ale którego snu? Bo to się zdarza nagminnie. Obudził Cię kiedyś budzik i wylądował na ścianie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Nie no aż taki impulsywny nie jestem! Wisiałeś kiedyś na drążku na czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Tak... i prawie wygrałem. Brakło mi bodajże 2 sekund. Obudziłeś się kiedyś rano, po czym stwierdziłeś, że to urlop? Fajne uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Tak Będziesz grał w Shadow of the Tomb Raider? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Black Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Nie Z czego chciałbyś zrezygnować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 3 minuty temu, Shadow Black napisał: Z czego chciałbyś zrezygnować? Bądź łaskaw przestrzegać zasad gry i zadawać pytania na które można odpowiedzieć wyłącznie TAK lub NIE, ok? <> Ruszam grę od nowa! Czy wierzysz w istnienie cywilizacji pozaziemskiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Spoiler Nie karć ich tak od razu... fajnie, że ktoś próbuje włączyć się do gry. Wracaj. @Shadow Black Wszechświat jest tak ogromy i pełen niezbadanych światów, że obecność innej cywilizacji jest raczej pewnikiem. Pytanie brzmi... o to będzie dobre. Czy wierzysz, że spotkamy obcych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 TAK, ale to oni mogą nazwać nas obcymi Czy chciałbyś/chciałabyś aby w wyniku objawienia się nam pozaziemskiej cywilizacji wszystkie religie szlag trafił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 (edytowany) Nie. Religie mimo wszystko będą potrzebne ludziom, bo ich scalają i dają nadzieję Czy masz kłopoty z wymyślaniem pytań do tej gry? Edytowano Październik 20, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Nie. Chciałbyś żyć w świecie (/czasach) Ghost in the shell? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 A wiesz, że nawet chciałbym. Ogólnie mam podejście, że człowiek powinien się udoskonalać w każdy możliwy sposób. Czy gdyby to było możliwe to dałbyś się ulepszyć technicznie? Lub dałabyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Z chęcią dałbym się przerobić na C17 z DBZ Chciałbyś mieć osobowość Junkrata z Overwatch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Raczej nie... on jest dziwny, ale coś w stylu Smugi to bardziej. Chciałbyś by istniały zawody polegające na takich starciach jak w Overwatch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Pewnie, że tak! Zwłaszcza jeśli to miałby być sposób na rozwiązywanie konfliktów zamiast wojen, w których giną cywile... Zamieszkałbyś na Skellige? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Nie, wolę Toussaint; Zabijałeś krowy dla zabawy w dzikim gonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Nie... nigdy nie zabijam nikogo, kto mnie nie atakuje w żadnej grze. Zastanawiałeś się kiedyś nad sensem istnienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 (edytowany) Tak, często mi się to nawet zdarzało w kluczowych momentach życia. Protip: Spoiler Zabijanie krów w Wieśku wywołuje czorta. Podwoziłeś prostytutki do ustronnego miejsca i tłukłeś je kijem baseballowym w GTA? Edytowano Październik 20, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts