Cheerful Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Tak Śniło Ci się kiedyś, że śnisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 (edytowany) Tak ^^ A potem się obudziłem i zauważyłem, że zaspałem. I znowu się obudziłem i okazało się, że mam jeszcze 3 godziny. Pamiętasz swoje sny? Edytowano Listopad 16, 2018 przez Starlight Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 16, 2018 Share Napisano Listopad 16, 2018 Tak Masz czasem tak, że cały dzień chodzisz zaspany, a gdy się wreszcie położysz, to nie możesz zasnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 (edytowany) Pozwól, że ten kot odpowie na Twoje pytanie Spoiler Czy czytając fanfiki myślisz o ludziach wyglądających jak koniki, czy o konikach zachowujących się jak ludzie? Edytowano Listopad 17, 2018 przez Kamikun Na telefonie nie ma "spoilerów" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 O konikach zachowujących się jak ludzie Spoiler BTW.: Hello! To jest gra Tak czy nie! Chce Ci się dzisiaj robić cokolwiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 Tak. Pić wino w kubku termicznym chodząc po sklepach. Szykuje Ci się emocjonujący weekend? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 Tak, jeżdżenie do pracy jest dla mnie niebywale emocjonujące! Masz czasem ochotę rzucić to wszystko i wyjechać w Bieszczady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 w zasadzie tak, z tą różnicą że zamiast Bieszczad wolałbym po prostu zdechnąć. lubisz deszczową pogodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 17, 2018 Share Napisano Listopad 17, 2018 Bardzo. Uwielbiam, gdy pada i mogę posłuchać deszczu. Lubisz burze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 YEAH Lubisz wstać wcześnie rano i czuć rześki powiew poranka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Nie, rzadko Czy wiesz co mam na myśli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Domyślam się ale pewności nie mam więc nie. Lubisz oglądać stare filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Tak Lubisz oglądać kiepskie filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Czasem... Lubiłem czytać dział w CD-Action kaszanka to i czasem lubię obejrzeć tragiczny film. Lubisz Judy Hops? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 OMG?! Co to w ogóle za pytanie?! Spoiler UWIELBIAM ją! Lubiłeś się huśtać na huśtawce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2018 Share Napisano Listopad 18, 2018 Tak ^^ Kiedyś nawet brałem udział w osiedlowym turnieju skoków. Wolisz Judy od Fluttershy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Spoiler Spoiler Spoiler Nie, lubię je tak samo Masz koszatniczkę?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Tak Spoiler Taki gryzoń Masz jakieś zwierzątko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Nie, niestety Ale bratanica ma świnkę morską (Kawię domową? ) Spoiler Molestuję to zwierzę! Czy Luna przyniosła Ci dzisiaj zacne sny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Luna nie przyniosła mi zacnych snów od na oko z sześciu lat. Potrafisz szczepić rośliny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Nie Masz tak czasem, że czujesz się wyssany z energii i ledwo idziesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Mam tak każdego jednego dnia, a czasem nawet nie mogę wstać z łóżka. Wiesz jak wygląda radło bez korzystania z googla? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Nie Umiesz się dostosować do sytuacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Myślę, że tak Czy ty też uwielbiasz Eurowizję, odliczasz do niej dni i nie wyobrażasz sobie bez niej życia? Podejrzewam, że odpowiedź brzmi nie, ale może znajdę kogoś, kto tak jak ja ma obsesję na jej punkcie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckling Napisano Listopad 19, 2018 Share Napisano Listopad 19, 2018 Moja wiedza na temat Eurowizji ogranicza się do tego, że wiem, że się tam śpiewa i można wystąpić na niej tylko raz Ale bez niej moje życie byłoby uboższe o tą wiedzę Gotujesz parówki czy wcinasz je na surowo? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts