Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Nie, zbyt dobrze znam mroczną naturę ludzką... Popełniłeś kiedyś wykroczenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Akurat, jeśli chodzi o prawo, to jestem święty... więc nie. Musiałeś kiedyś bronić swoich przekonań? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Tak Musiałeś kiedyś iść okrężną drogą, żeby nie spotkać kogoś, kogo nie cierpisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Nie... nie mam takich osób, które chciałbym unikać. Chciałeś kiedyś kogoś zagadnąć, ale za nic nie miałeś pomysłu jak zacząć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Nie, zawsze miałem pomysły jak zacząć, lecz nie zawsze miałem śmiałość... Czy Twój żart został kiedyś odebrany na serio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Ostatnio to nie, a kiedyś to nie pamiętam. Masz pecha w piątek 13 lub w ogóle 13? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Gdzie tam! Pokusiłbym się nawet o twierdzenie, że 13-tego to ja mam szczęście Nie idziesz już spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Jeszcze nie... przynajmniej w ciągu najbliższych 20 minut. Masz Discorda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Nie mam, po co mi? Nie jesteś śpiący? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Nie. Chcesz się kogoś pozbyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Skądże! Ja pałam sympatią do każdego! Co powiesz? Tak czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 A w jakiej sprawie? Chyba powiem Tak. Poświęciłbyś się dla kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Nie Niech każdy pilnuje swojego interesu i będzie dobrze Przeglądnąłeś już wszystkie zabawy na tym forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Nie... dopiero zaczynam, a i pewnie 80% jeszcze nie widziałem... Warto było nie spać do drugiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Tak! Poczochrałbyś kucysia po grzywie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Pytanie? Zjadłbyś schabowego? Ale takiego dobrego... (chyba zaraz lecę do kuchni... ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Taaak! Lubisz skrobać ziemniaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Nie. Lubisz frytki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Tak. Lubisz pierogi z jagodami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Ogólnie uwielbiam pierogi nieważne z czym. Lubisz cydr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Pijałem lepsze, ale ujdzie Oglądasz czasem Świat według Kiepskich? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Nowe odcinki są nie do oglądania, ale czasem obejrzę coś. Najbardziej lubiłem te stare. Lubisz horrory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Tak Rysujesz coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Nie. Wolę pisać. Umiesz dobrze rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 14, 2018 Share Napisano Listopad 14, 2018 Nie, ale ćwiczę i może kiedyś. Umiesz grać w domino? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts