Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak, wiem. Problem jak z niego wrócić Czy w przyszłości MLPFan zostanie czyimś opiekunem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 tak, jeśli jego opiekun się zgodzi lubisz smutną muzykę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak, bardzo! Nie za dużo nas gra jednocześnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie. Aż się przypomina 2013 rok... Potrafisz spalić wodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 NIE Lubisz być sam w mieszkaniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 O tak. Czerwony barszczyk będzie torebczakowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak. Lubisz ciemność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Taaak! Mieszkasz na słonecznej 13? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie Czy myślałeś nad tym, że gdybyś kiedyś postąpił inaczej, to teraz żyłoby Ci się lepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 W sumie to nawet tak! Mimo późnego ślęczenia na forum i wczesnej godziny wstania jakoś tak miałem głęboki sen i jestem pełen życiaaaa! Wolisz czasem milczeć? Niż odzywać się i narażać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 A pewnie ^^ Pijasz kawę ziarnistą, zmieloną, zaparzoną i odcedzoną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie. Potrafisz gotować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 tia... wodę na parze masz auto sportowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Zabawkowe się liczy? Byłeś kiedyś na Karaibach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie, bo kiedy, jak, za co?! I tak nie lubię upałów i egzotycznych owadów Lubisz robić porządki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie. Lubię posiadać artystyczny bajzel. Łatwiej mi się w nim odnaleźć Chciałbyś, by Twoje hobby było jednocześnie Twoją pracą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 O, tak! Picie kawy i granie w gry - posada marzeń! Lubisz rozwiązywać jakiś skomplikowany problem informatyczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 tak o ile leży to w obszarze moich zainteresowań i ma jakiś konkretny cel/funkcjonalność chciałbyś pracować na platformie wydobywczej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 W życiu! Spoiler Polecam film Deepwater Horizon Myślałeś kiedyś nad tym, aby zmienić swoje życie o 180 stopni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie, ale o 360 stopni brzmi już całkiem fajnie. Jadłeś kiedyś rekina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie... To się je? Widziałeś kiedyś rekina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Widziałem - i jadłem. Polecam. Lubisz majsterkować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie, mam do tego dwie lewe ręce. Zawsze coś zgubię, uszkodzę i na koniec obkleję taśmą klejącą byleby siedziało Miałeś nieraz ochotę cisnąć jakimś przedmiotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Nie, nie bawiłem się. Czujesz się delikatnie uzależniony od tego forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Tak, piękne sny po tym miałem Korzystałeś z programu I-doser? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts