Decaded Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie. Czy to prawda, że gorący, ciągnący się serek na pizzy jest niczym niebo w gębie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Tak Czy lubisz masełko czosnkowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 A nie pogardzę Polatałbyś na paralotni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 (edytowany) Brzmi ciekawie. Najpierw wolałbym jednak pozwiedzać inne kraje Lubisz czasem sobie powąchać w sklepie świece zapachowe? Edytowano Grudzień 11, 2018 przez Akouu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie Obczaj sytuację: dostałeś wypłatę, popłaciłeś co najważniejsze, jedzenia masz full, zostaje Ci na oko 400 zł. Kupujesz sobie pluszowego kucysia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie. Zamawiam pizzę, tej nigdy za dużo. Przetrwałbyś miesiąc bez elektryczności? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie. Chyba, że ktoś by mi za to zapłacił, to wtedy bym pomyślał Czy choćby nie wiadomo jak zła była Twoja sytuacja, to musisz mieć wypasionego PCta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie, gram na laptopie. 30 fps-ów lobby. Dlatego w tym tygodniu inwestuję w nową konsole. Jesz czasem z talerzem na kolanach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie, niewygodnie mi tak Lepiej przy stole Czy jesteś tą osobą w domu, która wynosi śmieci, bo nikt inny tego nie zrobi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie! Czy ktoś w Twojej rodzinie ogląda tureckie seriale na TVP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Tja, babcia ogląda z wielką namiętnością... Lubisz pizzę z ananasem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! Lubisz pizzę bez ananasa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Owszem. Spoiler ALE MI SMAKU NAROBILIŚCIE!!! Zjadłbyś pizzę z tuńczykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie, jak coś mi się znudzi to kiedyś wyrzucam. (Tylko mi się nie chcę wyrzucić i leży w szafie) Czy wybierasz się w najbliższym czasie do kina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie, bo u mnie w mieście rozebrali kino, przenieśli salę kinową do jakiejś remizy w okolicy (sic!), a poza tym puszczają tam takie szmiry, że klękajcie narody! Czy sprawdzasz fb namiętnie kilkanaście/kilkadziesiąt razy dziennie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Raz w miesiącu Czy sprawdasz to forum kilkanaście/kilkadziesiąt razy dziennie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Tak jest Tęsknisz za czymś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Mam. Z tego co pamiętam, to nie działa, ale mam. Grasz na jakimś instrumencie(granie na nerwach się nie liczy)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 NIE Wiesz kim był Bob Widlar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie. Byłeś kiedyś w Grecji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie. Sadziłeś kiedyś buraki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Tak Jeździłeś konno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Nie. Za dzieciaka na jakimś turnusie chyba siedziałem na jakimś koniowatym, ale żeby samodzielnie to nie Jeździłeś na KUCYKU? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Nie. Jeździłeś traktorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Nie Podeptałeś kiedyś dysk twardy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts