Decaded Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 Niet. Znasz ten uczuć, gdy ostry kebab mocno wejdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 Nie i nie chcę znać tego uczucia. Poza tym nie przepadam za takim jedzeniem. Widziałeś kiedyś martwego człowieka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 Tak. Niestety. Masz rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 Tak, mam braciszka i siostrzyczkę Średnio za nimi przepadam Korzystałeś kiedyś z portalu randkowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 Nie Czy masz w głowie wspaniały pomysł na fabułę gry/filmu i gdybyś tylko miał taką możliwość i chęci z przyjemnością zrealizowałbyś ten projekt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 Nie, inni to zrobią za mnie Zdarzyło Ci się kiedyś obudzić i nie pamiętać swojego imienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 Nie Masz jakieś wyścigówki na dysku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 tak czytałeś książkę "Bóg urojony"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 16, 2018 Share Napisano Grudzień 16, 2018 Tak. Spoiler Fragmentarycznie, bo na całość nie miałem dość czasu Słuchasz wykładów naukowych na YT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Pewnie Nudzi Ci się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Nie Masz więcej niż jedno zwierzątko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Nie Spoiler Nie mam żadnego! Spoiler Poza pluszowym kucysiem Fantazjowałeś za dzieciaka, żeby móc się przenieść do krainy baśni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Tak, to by było ciekawe Czy czujesz się prawdziwym graczem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 (edytowany) Nie, nie ma sensu, ale podziwiam kreatywność Czy czujesz się uzależniony od czegoś? Edytowano Grudzień 17, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Spoiler Właśnie chciałem zadać to pytanie Tak, jestem uzależniony od Tymbarków, codziennie wypijam ich zdecydowanie za dużo. Czy wytrzymałbyś tydzień bez wchodzenia na to forum? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Wytrzymywałam nawet miesiąc żadna to sztuka dla mnie Czy podrapałbyś kota za uszkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Z przyjemnością Spoiler Chociaż kiedyś takiego pogłaskałem, a ten mały diabeł mnie podrapał! Sporo masz obowiązków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Na okrągło Kręciłeś się kiedyś w kółko, żeby wywołać efekt "śruby"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Tak jest! BHP przede wszystkim! Uciekłeś kiedyś na wagary i niechcący zostałeś zdemaskowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Tak. Siostra mnie zobaczyła na mieście i jak na rasowego konfidenta przystało musiała na mnie donieść Masz więcej niż sławne 179cm wzrostu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Tak, mam 183 cm Poślizgnęłaś się kiedyś na lodzie i wywinęłaś orła na śniegu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Tak, mam 183 cm Poślizgnęłaś się kiedyś na lodzie i wywinęłaś orła na śniegu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Poślizgnęłam się nie raz ale bez orła Nosiłbyś reklame na czole gdyby Ci za to zapłacili? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 Zależy ile... ale raczej nie. Chciałbyś lub chciałabyś grać w reklamie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2018 Share Napisano Grudzień 17, 2018 mam NAS'a od Synology, konkretnie DS112j korzystasz z jakiegoś grabbera wideo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts