Po prostu Tomek Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Oczywiście, że tak. Grałeś w klasyki, jak AoE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 akurat age of empires nie. ale z klasyków grałem w command and conquer. czy grając polską w którąś grę paradoxu mogłeś powiedzieć że wygrałeś? bo ja nigdy (w hearts of iron 2) po pokonaniu niemiec nie potrafiłem sforsować dniepr. i potem wojna pozycyjna na parę lat i kontratak rosjan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Mi udało się zwyciężyć Polską zaczynając od początku w EU 3. Nie było łatwo, Litwa nie chciała unii... Czy masz swoje ulubione państwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 nie... najwygodniej mi się gra niemcami, jak chcę mieć wyrównaną walkę to ZSRR. jak chcę grać policję świata to USA. a z mniejszych to czechosłowacja. masz ferie i możes się wylegiwać do dwunastej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Nie. Byłaś/eś wczoraj w kościele? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Tak, w końcu żyjemy w katolickim kraju. Masz dzisiaj wenę twórczą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Nie ^_^ Masz kota ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 tak (CO WY Z TYMI KOTAMI!!!!) Widziałeś Słonia w realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Tak( Ps. Koty są fajne i podbiły internet co tu dużo mówić ) Lubisz Lunę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Tak Czy uważasz,że muzyka do której zaraz dam link jest epic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Nie czy znasz wszystkie kraje świata ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Nie .... chyba ... nie wiem ... dajmy że nie. Oglądasz ,,Must Be The Music"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Nie. Wiesz kim był Ugedej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Tak, właśnie sprawdziłem na wikipedi. Wiesz kim był Romuald Traugutt (bez sprawdzania w żadnych źródłach)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Tak. Dyktatorem powstania styczniowego. Powieszony w warszawskiej Cytadeli przez Rosjan. Czy potrafisz przytoczyć, bez zaglądania do źródeł, choć jedno prawo Murphy'ego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 wszystko co może pójść źle, pójdzie źle. chyba najbardziej podstawowe. potrafiłbyś wymienić wszystkie typy czołgów wehrmachtu (działa samobieżne nie liczę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Nie. Nie siedzę w temacie. Biłeś się kiedyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 tak lizałeś kiedy globus? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Nie. Wcześniej poruszaliśmy temat II wojny światowej i chciałbym spytać, czy wiecie kiedy wybuchło powstanie warszawskie (w mojej klasie na 23 osoby wiedziało tylko 7)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 tak (1 sierpnia 1944) lubisz lizać masło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 nie za bardzo uważasz że kucyki to najsłodsze istoty w ogóle :-P ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alikorn Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Kucyki w sensie kucyki MLP czy te w realu? Te w serialu to tak, te w realu nie. Umiesz prowadzić ciężarówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Nie Masz 5 z matmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 () nie jeździłeś kiedyś na koniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Tak Miałeś kiedyś kontakt z jakimś dzikim zwierzęciem (poza zoo)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts