DDD Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 "mmmmm pizzzaa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 "Hm? Co to? Co chcesz zrobić z tym kawałkiem metalu?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 "Witam na zebraniu mieczy. Dzisiaj omówimy sobie znaczenie bycia mieczem na polu walki. Wszystkie włócznie, dzidy i inne sprzęty szybkiej śmierci prosimy o przejście do osobnego działu. I niech ktoś podetnie skrzydła temu ptakowi, narobił mi na rękojeść!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Zbyt szybko poruszające się kolorki wokół Discord oraz Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 "O tak, jesteś moja i tylko moja" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Ziew Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 "Pizza moją muzą..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Operacja? Nieeeeee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kwah.K Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Moja ty śliczna, kochaniutka kolacyjko ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 (edytowany) Podaj nazwę amino, chętnie obejrzę "Bruuuuuum Bruuuuuuuuum!" Edytowano Wrzesień 24, 2015 przez Minish. Bohater Burzy Teraz przetłumaczone xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kwah.K Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 @Minish. Bohater Burzy Pierwszy sezon- Durarara Drugi- Durarara x2 Shou iTenPizza pizza pizza, a ja mam tylko ciacho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 "Zaraz rozjadę tego typa, jeśli się nie zamknie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 "Fajny gwóźdź. Gdzie masz młotek?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 "WItaj Gwoździu, co pan robi?Witam panią, idę pić.A co, jeżeli spytać można?Pani krew :(." 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 "Ooo, a co to?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 "Może trochę zaboleć" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Pooglądam se te kuce nooo co mi zaszkodzi i jeszcze zapalę sobie nooooo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 "C'est manifique~" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 "Nie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 "Look at my tank. My tank is amazing." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Gdy piję kawę po drugiej nocy bez snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 (edytowany) "Mmmm, smakowita pizza, a może tak wezmę całą?" Edytowano Wrzesień 26, 2015 przez bolish77 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 TANK YOU! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 "Jakby to złapać tak, aby całość dalej była idealna?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się