Skoniu Napisano Wrzesień 5, 2016 Share Napisano Wrzesień 5, 2016 Oooo, tak... nareszcie w domu... i można w końcu zdjąć skarpety! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 5, 2016 Share Napisano Wrzesień 5, 2016 Co dziś pijemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 no wreszcie koniec łażenia mogę stopy rozprostować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Weźcie podkręćcie trochę tę wirówkę, bo robi się już judno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Na trzeźwo Andromedy nie wezmę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Zajarasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Relaks po całym dniu łażenia po mieście... bezcenne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 To be or not to be ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Jest crunchips towar, jets impreza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Life isn't just about passing on your genes. We can leave behind much more than just DNA. Through speech, music, literature and movies... what we've seen, heard, felt... anger, joy and sorrow... these are the things I will pass on. That's what I live for. We need to pass the torch, and let our children read our messy and sad history by its light. We have all the magic of the digital age to do that with. The human race will probably come to an end some time, and new species may rule over this planet. Earth may not be forever, but we still have the responsibility to leave what traces of life we can. Building the future and keeping the past alive are one and the same thing. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Tali'Zorah: - Jak ja to wypiję ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 9, 2016 Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Słonko świeci, ptaszek kwili Może byśmy się spalili? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 14, 2016 Share Napisano Wrzesień 14, 2016 (edytowany) Co oni tam piją? Nie zaprosili mnie? Wredni! Edytowano Wrzesień 14, 2016 przez Gryfeł Znowu pokazało mi złą stronę jako ostatnią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Ja wcale nie lubię MGS, odczepcie się ode mnie, skąd niby bierzecie takie informacje? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Wypijmy na pohybel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Hej, dlaczego ten jeden kwiatek ma inny kolor? A nie ważne, dam go tej lisiczce, co tam stoi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Obrazek nie mówi mnie kompletnie nic, czaszka, Afryka, Bośnia, orzełek, albo Rosja z Kamczatką, ciężko powiedzieć, może to logo jakiejś organizacji kombatantów? Hasełko zaś typowo uniwersalistyczno-utopijne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Bardzo mądry cytat i odnosi się również do jarania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 Czas na chwilę relaksu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 19, 2016 Share Napisano Wrzesień 19, 2016 piękny kwiat dla pięknej lisicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Obiecałeś, że zostaniesz z nami na zawsze! (Ja taki kreatywny xD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Eh, co? Zamyśliłem się. Gdzie oni lecą? Znowu beze mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Jeśli ze mną zadrzesz, twoja czaszka będzie wyglądać w ten sposób (wypowiedziane zimnym głosem syntezatora mowy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Po robocie, trza na przerwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Ten kwiat pasuje jej do oczu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się