1stChoice Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 2 minuty temu Ślimak Żarówa napisał: Co do rankedów - zainstalowałem sobie LoLa parę dni temu tak z ciekawości, co tam słychać i nie dziwię się, że ludzie nie chcą grać rankedów, jak w kolejce musiałem czekać z 10 minut. Komu się chce tyle czekać po to, by potem przez co najmniej pół godziny użerać się z jakimiś debilami, modląc się, żeby nie przegrać? Meh wyszukuje gre maks. 10 sekund... przy złych wiatrach... jak mam pecha... Zwykle to wbija grę od razu po naciśnięciu szukania drużyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 20 minuty temu Ślimak Żarówa napisał: Akurat rowerzyści są gorsi od chodzących pieszo, bo jeżdżą po chodnikach, zamiast po budowanych dla nich ścieżkach rowerowych, śmigając 30 km na godzinę i mijając ludzi tak średnio z 10 cm odstępem, więc jak idziesz dokądkolwiek, to musisz uważać, by jakichś ci nie wyjechał z tyłu i nie pieprznął cię ze sporą siłą rączką kierownicy. Co do rankedów - zainstalowałem sobie LoLa parę dni temu tak z ciekawości, co tam słychać i nie dziwię się, że ludzie nie chcą grać rankedów, jak w kolejce musiałem czekać z 10 minut. Komu się chce tyle czekać po to, by potem przez co najmniej pół godziny użerać się z jakimiś debilami, modląc się, żeby nie przegrać? U mnie jest dokładnie na odwrót. Ludzie chodzą mi po ścieżce więc cóż ja w geście protestu jeżdżę po chodniku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Już dwie godziny po meczu a mi dalej pokazuje że jest w trakcie XD Nwm czy śmiać się czy płakać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Victorious drzewko Tak, to drzewko. W tych chińskich krzaczkach jest "Maokai". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 wygląda nieźle, poza tym chciałem nim pograć. Chyba, że przegram teraz serie to będzie przypał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Rozpoczynam gorącą serię 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Wreszcie Timon dorobił się odpowiedniej dla niego skórki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Yay, star guardian lux będzie latać, soo kawaiii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 Dla tych co rankiedy grają. Sezon kończy się w nocy o północy z 7 na 8 piździernika, a więc zostały trzy dni Ilu poluje na darmową skórkę Maokaia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 22 minuty temu Decaded napisał: Dla tych co rankiedy grają. Sezon kończy się w nocy o północy z 7 na 8 piździernika, a więc zostały trzy dni Ilu poluje na darmową skórkę Maokaia? Suaby troll Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 4, 2016 Share Napisano Październik 4, 2016 (edytowany) Oh szit. Źle na daty spojrzałem. Nie piździernika ino listkospada, a więc miesiąc pozostał Anyłej. Szukam chętnych ludzików do pogrania rankedowych 3v3 lub 5v5 w celu zdobycia nagród drużynowych (tutaj ich lista [scroll scroll]). Kto chętny? :3 Edytowano Październik 4, 2016 przez Decaded 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 4.10.2016 at 22:45 Decaded napisał: Oh szit. Źle na daty spojrzałem. Nie piździernika ino listkospada, a więc miesiąc pozostał Anyłej. Szukam chętnych ludzików do pogrania rankedowych 3v3 lub 5v5 w celu zdobycia nagród drużynowych (tutaj ich lista [scroll scroll]). Kto chętny? :3 3vs3 mógłbym ja... ale chyba mam o wiele niższa ligę niż ty więc nie wiem czy wypali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 no to teraz z ziomkami przeznaczam dni tylko na lola, aby do golda, free maokai ze skinem worth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 (edytowany) Teamówki i dynamic queue mają inne MMR, przy czym MMR tego pierwszego w pewnym stopniu opiera się na drugim. Edit: specjalnie nie szłam spać zeby czekać na pojawienie się w sklepie Spoiler Edytowano Październik 7, 2016 przez Agleć ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 20 godziny temu FirstChoice napisał: 3vs3 mógłbym ja... ale chyba mam o wiele niższa ligę niż ty więc nie wiem czy wypali. Dlaczego miałoby nie? Nawet jakbyś był w bronzie V, musiałbym być minimum w G1, żeby system się do tego przyczepił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 W ogóle widział ktoś gameplay z nowych Doom Botów? W 15 minucie na midzie pojawia się ogromny Teemo 50k hp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Stwierdzam, że nowy klient LoLka wygląda dość epicko wincyj w spoilerze Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 3 minuty temu Decaded napisał: Ukryj zawartość Co to za dziwne runy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Tuesday, October 04, 2016 at 22:45 Decaded napisał: Oh szit. Źle na daty spojrzałem. Nie piździernika ino listkospada, a więc miesiąc pozostał Anyłej. Szukam chętnych ludzików do pogrania rankedowych 3v3 lub 5v5 w celu zdobycia nagród drużynowych (tutaj ich lista [scroll scroll]). Kto chętny? :3 Ja też mógłbym się przyłączyć ale jestem nędznym silverem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 1 minutę temu Maffle Fluff napisał: jestem nędznym silverem Czyli jesteś lepszy od ~60% ludzi grających na tym serwerze. Powinieneś czuć się dobrze :] Osoby, które chcą sobie ze mną pograć trójeczki lub piąteczki rankedowe - zapraszam do mnie na PW w lolku. Nick mój (trudno się domyślić) brzmi Decaded. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 (edytowany) Trójki rankingowe zawsze chętnie, bo czemu by nie~ A skoro mowa o Twisted Treeline... ktoś się orientuje, czy działa tam ten nowy jungler? W sensie czy tamtejsze obozy też zdobywa pokojowo? Bo wydaje się to zdeka OP na takiej małej mapie ;P ~~ Te nowe runy wyglądają, jak stare... tylko z graficzną aktualizacją. O aktualizacji klienta słyszałem, ale co do run, to że mają to dopiero w planach... Swoją drogą nie podoba się mi ich nowy wygląd... nie trawię minimalizmu, zwłaszcza tak rzucanego na prawo i lewo, mogły mieć ambitniejszy design, jak na mój wyrafinowany gust. ~~ 6.10.2016 at 18:32 Agleć ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ napisał: specjalnie nie szłam spać zeby czekać na pojawienie się w sklepie A ja specjalnie doinwestowałem swój zasób rp z tej okazji - czarodziejka Jinx to nie skin, dla którego się czeka na promocję!! Zaś skoro o tym mowa, z tej okazji zdobyłem też czarodziejkowy awatar! Wiecie, ten za rozwiązanie quizu, yy... wiecie? Łapcie póki okazja!! ^^ Ale jakoś nikt się nie pochwalił tutaj, która z magicznych czempionek mu wyszła :c ps, wciąż brakuje mi w serii StarGuardian takich bohaterów jak Katarina, Taric i Urgot - still waitin'... Edytowano Październik 13, 2016 przez DDB Greyjoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Właśnie teraz DDB Greyjoy napisał: Zaś skoro o tym mowa, z tej okazji zdobyłem też czarodziejkowy awatar! Wiecie, ten za rozwiązanie quizu, yy... wiecie? Łapcie póki okazja!! ^^ Ale jakoś nikt się nie pochwalił tutaj, która z magicznych czempionek mu wyszła :c ps, wciąż brakuje mi w serii StarGuardian takich bohaterów jak Katarina, Taric i Urgot - still waitin'... Mi wyszła Jinx. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 19 godzin temu Decaded napisał: Czyli jesteś lepszy od ~60% ludzi grających na tym serwerze. Powinieneś czuć się dobrze :] Osoby, które chcą sobie ze mną pograć trójeczki lub piąteczki rankedowe - zapraszam do mnie na PW w lolku. Nick mój (trudno się domyślić) brzmi Decaded. wypraszam sobie. Smurfiłem na koncie kumpla z golda... będąc brązem I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Małe info które nas nie dotyczy: za bycie w top 200 Challengera (czyli po prostu w Challengerze, bo tam jest tylko 200 miejsc) dostanie się bluzę. Za bycie w top 10 Challengera dodatkowo otrzymuje się specjalny medal. Podobne nagrody dla top 5 drużyn 3v3/5v5 i najlepszyej drużyny. http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/competitive/nagrody-pretendenta-2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 Nowy sezon startuje 6 grudnia, kto się cieszy? I victorious drzewko jest śliczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się