Jump to content

Wniknijmy w lola bardziej - Czyli o wszystkim i o niczym

Cloud Kicker
 Share

Recommended Posts

@Agleć ^^ jestem w S3, a notorycznie rzuca mnie na platyny i diamenty. Okazyjnie dostaje na pyszczek mastera lub challengera (najczęściej na 3v3). To tak chyba nie powinno działać :c

Na rankedach jest inne MMR niż na normalu, fakt, ale i tak na nich mnie wywala na platyny. Jak widzę silvera u przeciwnika to jest święto :despair:

Ale przez to, że mmr na normalach i rankedach różni się, nieraz zdarzają się silvery grające aramy na poziomie diamentu
I nie przesadzam w tym stwierdzeniu ani trochę

MÓJ ULUBIONY HEROS <3 

Nowe skiny star guardian są gorsze niż jestem to w stanie określić słowami. Ewentualnie janna jakoś ujdzie,

Postaci jakie otrzymały te skiny to jakiś żart, poppy??? Serio? Poppy?!

Jedyny uznawany przeze mnie skin z tej serii to lux... Który został wydany wieki temu...

(zaczynam gównoburze)

• Upvote 1

Ale jaką gównoburzę? SG to skiny, których targetem są grille i to chyba normalne, że faceci ich nie lubią
Przypominam stereotyp jak coś:
Każda laska mainuje supporta - Lulu, Janna
Jeżeli nie gra supporta, to mida - Lux i Ahri (przy czym ta druga dostała skina Arcade, nie SG), no i Lulką na midzie od biedy
Jeżeli nie supporta i nie mida, to ADC, a tutaj mainuje Jinx
Zasadniczo dziewczyny nie potrafią grać na topie i jungli i mało jest postaci, które wpisałyby się na stałe w stereotyp dziewczyny grającej w Lola. IMO Poppy pasuje do tej układanki bo:
- jest dziewczyną
- yordlem
- może być grana i w lesie i na topie
- od strony fabularnej jest w miarę "przyjazną" postacią
A jeżeli ktoś powie "Lulu można grać na topie" to ja odpowiem - można, ale ona nie pasuje do mety (przynajmniej tej na topie) i dostała nerfhammer na ryj. Nie jest już tak dobrym pickiem jak choćby rok temu. Więc uznajmy, że Rito nie uznaje jej jako top lanera.

Czysty biznes :kappa: Większość lasek, które znam, a które grają w LoLa jarają się przynajmniej jednym z tych skinów. Nawet te dark emo nightmare fuel :v

godzinę temu Simplistic napisał:

Nowe skiny star guardian są gorsze niż jestem to w stanie określić słowami. Ewentualnie janna jakoś ujdzie,

Postaci jakie otrzymały te skiny to jakiś żart, poppy??? Serio? Poppy?!

Jedyny uznawany przeze mnie skin z tej serii to lux... Który został wydany wieki temu...

(zaczynam gównoburze)

Zgadzam się. Chodź przyznaje, że SG Janna i Lux są na prawdę bardzo fajne to reszta mnie bardzo rozczarowała.

Już odłożyłem kasę na obiecanego Star Guardian Urgota a tu takie coś...

35 minuty temu Agleć ^^ napisał:

Każda laska mainuje supporta - Lulu, Janna

Hehe... dzięki. :rainderp:

godzinę temu Agleć ^^ napisał:

Ale przez to, że mmr na normalach i rankedach różni się, nieraz zdarzają się silvery grające aramy na poziomie diamentu
I nie przesadzam w tym stwierdzeniu ani trochę

Zgadzam się. Ino dlaczego będąc silverem na rankedzie dostaję wysokie platyny u przeciwnika, a u mnie są głównie niskie brązy? Tis not fair :octcry:

A co do "stereotypu laski" to niezbyt się zgodzę :rainderp: 

Spotkałem tylko jedną grającą na tych liniach, a tak to głównie je spotykam w buszu albo na topie, z czego jedna majnuje Kha'Zixa i Pantheona :drurrp: 

1 minutę temu Decaded napisał:

Zgadzam się. Ino dlaczego będąc silverem na rankedzie dostaję wysokie platyny u przeciwnika, a u mnie są głównie niskie brązy? Tis not fair :octcry:

A co do "stereotypu laski" to niezbyt się zgodzę :rainderp: 

Spotkałem tylko jedną grającą na tych liniach, a tak to głównie je spotykam w buszu albo na topie, z czego jedna majnuje Kha'Zixa i Pantheona :drurrp: 

I została wykerowana przez swojego alfonsa do golda 5 xD

Akurat rowerzyści są gorsi od chodzących pieszo, bo jeżdżą po chodnikach, zamiast po budowanych dla nich ścieżkach rowerowych, śmigając 30 km na godzinę i mijając ludzi tak  średnio z 10 cm odstępem, więc jak idziesz dokądkolwiek, to musisz uważać, by jakichś ci nie wyjechał z tyłu i nie pieprznął cię ze sporą siłą rączką kierownicy.

Co do rankedów - zainstalowałem sobie LoLa parę dni temu tak z ciekawości, co tam słychać i nie dziwię się, że ludzie nie chcą grać rankedów, jak w kolejce musiałem czekać z 10 minut. Komu się chce tyle czekać po to, by potem przez co najmniej pół godziny użerać się z jakimiś debilami, modląc się, żeby nie przegrać?

2 minuty temu Ślimak Żarówa napisał:

Co do rankedów - zainstalowałem sobie LoLa parę dni temu tak z ciekawości, co tam słychać i nie dziwię się, że ludzie nie chcą grać rankedów, jak w kolejce musiałem czekać z 10 minut. Komu się chce tyle czekać po to, by potem przez co najmniej pół godziny użerać się z jakimiś debilami, modląc się, żeby nie przegrać?

Meh wyszukuje gre maks. 10 sekund... przy złych wiatrach... jak mam pecha...

Zwykle to wbija grę od razu po naciśnięciu szukania drużyny. :D

20 minuty temu Ślimak Żarówa napisał:

Akurat rowerzyści są gorsi od chodzących pieszo, bo jeżdżą po chodnikach, zamiast po budowanych dla nich ścieżkach rowerowych, śmigając 30 km na godzinę i mijając ludzi tak  średnio z 10 cm odstępem, więc jak idziesz dokądkolwiek, to musisz uważać, by jakichś ci nie wyjechał z tyłu i nie pieprznął cię ze sporą siłą rączką kierownicy.

U mnie jest dokładnie na odwrót. Ludzie chodzą mi po ścieżce więc cóż ja w geście protestu jeżdżę po chodniku :v 

• Upvote 1