Chay Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Hm, Ponaddźwiękowe Bum, powiadasz... Dobrze, dopisuję cię do listy. W pierwszym poście dodałam listę osób czekających na rysunki ode mnie ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 dziękuje!! fajniutka jest ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Nie ma za co, i dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Hohoho, widzę że masz nawał roboty. Ale nigdy nie zaszkodzi poprosić. Chyba każdemu kto zbiera zamówienia i do niego dotarłem prosiłem o to: Tak to jest Twilight jako snajper. Nie musi być identyczna. Chodzi o sam zamysł. Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Dopisane do listy ;3 Chcę was przeprosić za to, że tak długo nie oddaje rysunków ale mam nawał lekcji i mało wolnego czasu. mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzarusaixD Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Dla mnie prosze jeden z rd i fluttershy w chmorach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Dobrze, dopisane do listy ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 ja poprosze moje OC Golden Fly :3 http://golden-fly.deviantart.com/art/Golden-Fly-Reference-345506253 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Dopisana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Dla Animal Na dA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Dla Phinbelli781 Na dA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Śliczne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Dziękuję. A teraz kolejne reuquesty: Dla Shantee... Na dA ...dla Raindrops... Na dA ... i dla SzarusaixD Na dA Teraz będę miała małą przerwę w wykonywaniu prac, ponieważ wykonuje aktualnie dwa rysunki: jeden na kucykowy konkurs, a drugi z lwami, na pewną stronę. Jednak gdy już je skończę od razu biorę się za request dla SzarusaixD. A, i jak następnym razem będziecie coś zamawiać proszę o podanie swojego loginu na dA (oczywiście, jeśli macie). Wtedy łatwiej mi będzie was informować o skończeniu pracy. Prosze również o komentowanie prac na tejże stronie. Indżoj ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Here it comes...request. Proszę, żebyś narysowała mi moją ponyfikację A, jeszcze nick na DA: BellaminaVonFabulous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Matko, to jest boskie *.* Thank you! Thank you! Thank you! Thank you ! THANK YOU! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suekawaii Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Czy moglabym poprosic Lune z Celestia? Oczywiscie , jesli bedziesz miec czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Oczywiście. Jak już się wyrobię z resztą rysunków to dokończę requesty. I cieszę się, Raindrops, że rysunek ci się podoba ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzarusaixD Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Dziękuje za obrazek jest SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 I poproszę jeszcze, żebyś mi narysowała tego OC: http://fc08.deviantart.net/fs71/i/2013/032/a/1/gentlecolt_by_bellaminavonfabulous-d5tgbah.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 SzarusaixD teraz zaczynam druga racę zleconą przez ciebie. Bellamina dobrze, dopisuję do listy ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flower-Shy Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Śliczne są te rysunki (: Możesz zrobić moją Flower? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Jeżeli można... Chciałbym poprosić... Zapytać się czy mógłabyś mi narysować Flutterke śpiącą w łóżku.?... Bardzo dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 FlowerShy - mogłabym poprosić o jej dokładny wygląd (opis, zdjęcie?) FlutterGangsta - oczywiście! Już dopisuję do listy. A teraz kilka słów wytłumaczenia. Nowy semestr = mnóstwo nauki. Po szkole nie mam już wolnego czasu, ostatnie kilka weekendów zajęły mi projekty edukacyjne. Przepraszam bardzo, ze ni robię nowych rysunków. Ten weekend może będzie luźniejszy i nadrobię kilka rysunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flower-Shy Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 FlowerShy - mogłabym poprosić o jej dokładny wygląd (opis, zdjęcie?) Proszę bardzo, oto ona: Dusty Flower Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Hej, mógłbyś narysować moją OC, Corrie Carver, według podanego tam opisu? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts