Kamiiru Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Mi wyszła Księżniczka Luna INFP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Październik 28, 2015 Share Napisano Październik 28, 2015 (edytowany) Twilight - INTP Edytowano Listopad 1, 2015 przez Bolish 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Luna, mogłam się spodziewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 ISFP - Fluttershy. Nie jestem tym ani trochę zaskoczony bo już od dawno uważam, że to najbliższa mi charakterem postać z serialu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Z obu ISTJ, czyli BigMac YAAY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 A ja Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 (edytowany) A mnie wyszlo ze jestem czyli ISTJ. Haha ciekawe bo inni twierdzą że raczej jestem jego przeciwieństwem Edytowano Styczeń 2, 2016 przez RAinbow Dash:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterWilku Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Big Macintosh? Cóż, nie tego się spodziewałem. Ale nie byłem też pewien udzielanych odpowiedzi, więc cóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Robiłam dwa razy w życiu taki test (bodajże od Discovery, gdzieś go w internecie można znaleźć z polskim tłumaczeniem). O ile dobrze pamiętam, pomiędzy pierwszą a drugą próbą był gdzieś rok różnicy i w obu przypadkach wyszło mi INTJ, czyli według grafu Księżniczka Celestia. Ciężko mi powiedzieć, że się z nią utożsamiam, ale ze wszystkich Księżniczek to właśnie ją najbardziej lubię i na pewno znalazłaby się w TOP10 moich ulubionych postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Jestę Spikę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 1, 2016 Share Napisano Marzec 1, 2016 Spike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (edytowany) INTJ a więc: Edytowano Sierpień 26, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Blade Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 Jestem Luną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Mam INTP- czyli Twilight. Hurra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 INFJ- Zecora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 INFP - Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Isfp Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 ESTP czyli Wolałbym Pinkie ale co poradzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Twilight-INTP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 cóż kiedyś nbyłem luną z charaktru jednak zrobiłem ten test https://www.16personalities.com/pl/wyniki-testu wyszło że jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 12 minuty temu Zandicus Noctis Admirator napisał: cóż kiedyś nbyłem luną z charaktru jednak zrobiłem ten test https://www.16personalities.com/pl/wyniki-testu wyszło że jestem Mi z tego wyszło: INTP-A Czyli Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 INFP - Jestem Luną! Jej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Twilight, ale jestem chyba jej leniwą stroną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 30, 2016 Share Napisano Sierpień 30, 2016 Spoiler Wersja Wiedźmińska Testu MBTI ja jestem Jaskrem, a kiedyś byłem Shani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts