Guciowata Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 Okie dokie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Mogę prosić tapetę z Luną i Pinkie Pie, w pastelowych kolorach tło da się zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Wybaczcie że tyle musieliście czekać :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Mogłabym prosić o tapetę z Islandią z APH? ( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 A co to jest APH? :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 A co to jest APH? :I Axis Power Hetalia .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Czerwiec 29, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Nie wiem co to ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Google i Wikipedia nie gryzie .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Poproszę o tapete z Pinkie Pie i Fluttershy narysowaną wektorami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 Google i Wikipedia nie gryzie .-. To po prostu daj link z jakimiś obrazkami bo nie wiem z jakimi chcesz ;_; chociaż znalazłam to w googlach ale nie wiem co Ci będzie odpowiadać.. Poproszę o tapete z Pinkie Pie i Fluttershy narysowaną wektorami. Oki doki Gotowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Nie mam dużych potrzeb co do tego,byle było ładnie x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Dzięki Nie ma sprawy :3 Nie mam dużych potrzeb co do tego,byle było ładnie x3 To zrobię z jakimikolwiek obrazkami po wpisaniu Axis Power Hetalia, ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Ale ja chciałam z Islandią ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 ale mi nie znajduje jak wpisuje bo znajduje kilka postaci ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 To ten a mojego awatara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Dobra poszukam xD Nie mogę znaleźć DX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Jedno pytanie: robisz tylko z MLP czy inne też? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Tapety, hm. Nie są brzydkie, ale nie są idealnie. Według mnie, jeśli zaczynasz, to radzisz sobie świetnie. Polecam pobranie Gimpa, lub zakup Photoshopa. Najgorzej wyglądają te czarne piksele wokół wektorów postaci. Na niektórych tapetach czcionki kompletnie nie pasują, na innych jest jednak odwrotnie. W większości tło i "efekty specjalne" są świetne. Ja na razie nie zamawiam, dziękuję. Ale radzisz sobie naprawdę dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Według mnie, jeśli zaczynasz, to radzisz sobie świetnie. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA zakup Photoshopa HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA x2 sorry, nie mogłam się powstrzymać Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Aglet 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 Jedno pytanie: robisz tylko z MLP czy inne też? Z MLP ale inne też zrobić mogę o ile tylko są jakieś vectory HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA x2 sorry, nie mogłam się powstrzymać Coś nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Czy mógłbym prosić o tapetę z Discordem i Pinkie Pie? Byłbym bardzo wdzięczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Coś nie tak? On ma problem ze wszystkim, nie przejmuj się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 On ma problem ze wszystkim, nie przejmuj się. O boże,jakie to piękne że wszyscy mylą płeć Agleci chociaż jak byk jest nad jej avkiem że jest dziewoją x'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Ah, ale ja już tą kwestię z nim omawiałem. Dla niego robię wyjątek i zwracam się per "użytkowniku internetu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts