MaxyBlack Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Witam wszystkich. Wiele osób czeka na następny rozdział Biur adaptacyjnych Pracy wspólnej Zdradzę wam iz akcja 8 Rozdziału dzieje się miesiąc po odejściu Dawida. Jakiś czas temu postanowiłem, że pokażę wam losy szarego furiata w jego AZYLURozdział I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 I już druga osoba w tej historii odpadł w ten sam sposób... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 OMG ale fajne. Czytałem pracę wspólną i mi się baaardzo podobała, ale to jest jeszcze lepsze. Czekam na kolejne rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 OMG ale fajne. Czytałem pracę wspólną i mi się baaardzo podobała, ale to jest jeszcze lepsze. Czekam na kolejne rozdziały. Dzięki, to miłe z twojej strony. Juz piszę drugi rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Tak pomyślałem na temat zakończenia i mam takie spostrzeżenia. Pierwsze to kto normalny trzyma jakieś silne środki usypiające w kuchni lub inne substancje które powodują podobny efekt i do tego są bezwonne. Droga sprawa to już mnie ciekawi co z tobą zrobi. Zapewne pierw zadzwoni do rządu ale oni podpisali już pierwsze akty prawne więc jeśli cię zabiorą będą mieli przechlapane. Jedynym z rozwiązań jest kontakt z naszym ulubionym czarnym charakterem który zakłada FOL. Chodź kontakt z nim powinien być trochę utrudniony dla osoby nie śledzącej tematu kucy. Kolejną opcją to jest, że jak się ockniesz będziesz związany itd, ale ludzie nie wiedzą jak zablokować twoją magie. Albo będą cię ciągle odurzać albo obetną ci róg. Lecz jeśli odzyskach pełną świadomość masz minimum 3 sposoby na ucieczkę... Czekamy na kolejne rozdziały, które rozwieją moje przypuszczenia, bo ty i tak pewnie wymyślisz coś epickiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Spokojni. Mam sporo asow w rękawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 :-( pewnie w ósmym rozdziale dawid ostatecznie da się "nawrócić" i zaakceptuje a nawet polubi swoją postać... szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 :-( pewnie w ósmym rozdziale dawid ostatecznie da się "nawrócić" i zaakceptuje a nawet polubi swoją postać... szkoda. HAHAHHAHAHAAHAHH ale śmiechłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 HAHAHHAHAHAAHAHH ale śmiechłem. no już dobra... tak zareagowałem po tym ficu... tak wyglądało na początku. Spokojni. Mam sporo asow w rękawie powinienem to wziąć pod uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Brak TAGów. Proszę przypisać odpowiednie TAGi według tej listy. W przeciwnym razie temat zostanie usunięty w ciągu trzech dni od dzisiejszej daty [02.08.2013]. Pozdrawiam Have a Nice Day Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Brak TAGów. Proszę przypisać odpowiednie TAGi według tej listy. W przeciwnym razie temat zostanie usunięty w ciągu trzech dni od dzisiejszej daty [02.08.2013]. Pozdrawiam Have a Nice Day TO CZYSTA DYSKRYMINACJA! TCB JEST CORAZ SŁAWNIEJSZE, CO DRUGI FF NA TYM FORUM TO CHYBA TCB, A TAG TEN JEST IGNOROWANY! to oburzające! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Z Projektem Bronnies bylo podobnie, ale olane zostalo to forum i dziala wciąż i genialnie prosperuje pozawścibskim wzrokiem coponiektórych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werjus Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Jako, że kochana administracja bawi się mną odbanowujac na kilka godzin a potem bazując za nic pisze z konta brata. Chciałbym poinformować wszystkich tych którzy czekają na drugi rozdział, że nie macie na co liczyć. W związku z ostatnimi zdarzeniami kończę z twórczością w fandomie. Wszystkie moje ff które były w trakcie pisania zostają usunięte, w środku nich jest również drugi rozdział azylu. Powiedziałbym, że mi przykro, ale wiem z doświadczenie, że ten fandom ma wiele rzeczy głęboko w odbycie wiec i ja będę miał identyczny charakter do niektórych rzeczy. Tego co już jest w sieci nie usune. Pozdrawiam MaxyBlack. Ps. życzę spotkania z ciężarówka niektórym osobom dzięki którym to wszystko się dzieje. Gratuluję zniszczyliscie we mnie radość jaka czerpalem z tego fandomu. Boże spraw aby potem kierowca ruszył do tyłu i poprawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enter Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Wielka szkoda, FF ma duży potencjał... tym bardziej, że znałem rys fabularny który był akurat ciekawy. Nie chcę komentować tego co robisz, to już twoja decyzja i nie chciałbym mieć na nią żadnego wpływu jednak wiedz, że wszystko co wyszło spod twojej ręki było miłym, przyjemnym w czytaniu dziełem. *Salut* dziękuję, że mogłem to przeczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Współczuję Ci. Po komentarzach w pracy wspólnej można było się domyśleć, że nie będzie kontynuacji. Mimo to akceptuje to co zrobiłeś. ADMINISTRACJO BĄDŹ WYROZUMIALSZA. PRZEZ WAS (i kilka innych osób) STRACILIŚMY ŚWIETNEGO PISARZA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Postanowiłem, że wydam drug rozdział. Jednakże od teraz każdy mój ff będzie zawierał link nie do docsa, a do mojego forum gdzie będzie publikowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Maxy wrócił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Maxy wrócił Nie wszyscy na tym forum podzielają twój entuzjazm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ja podzielam. Jak dla mnie sporo tworzysz w tym fandomie. I mimo tych wszystkich ludzi, którzy zachowują się w stosunku do ciebie chamsko, dalej jesteś w tym fandomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Zgodnie z regulaminem opowiadanie mając Tag [TCB] musi mieć jeszcze jeden, żeby użytkownicy wiedzieli czego dokładnie mają się spodziewać. Proszę o dodanie kolejnego tagu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Wydawało mi się, że to temat jakiegoś ff? Maxy, jeśli nie masz humoru, to nie wylewaj go w losowych tematach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 to temat o moim ff i właśnie pokazuje czytelnikom jak się kończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Jeśli tak, to nie mam prawa się tu wtrącać. Proszę, zastosuj się jeszcze do postu Dolara i kontynuuj swoje. Przyjemnego wieczoru! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Dawid się wiesza...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 kontynuuj swoje Jak znajde sznur. To ff Slice of life. Bez sznura się nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się