kameleon317 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - I co z naszym układem - spytałem kroganina. - Siedząc w areszcie ci nie pomożemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - SOC nie miało nic przeciwko z waszym wypuszczeniem - odpowiedział. Nagle wychylił się jeden z turianinów. - Szefie. A ciała mamy schować do szafek czy od razu w próżnie? - Próżnia. Niech sobie podryfują - powiedział po czym otworzył waszą celem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Widzę, że się nie patyczkujesz - uśmiechnąłem się. - Jaki mamy plan? Wiesz gdzie znajduję się Saren? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 - Według naszych informacji, zaszył się na Ilium. Otoczył się najemnikami Krwawej Hordy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 - Na Ilium, ha - uśmiechnąłem się. - Jaki masz interes w śmierci Sarena - spytałem kroganina - i jak mamy cię nazywać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) - Zwą mnie Urdnot Wrek. Idziemy, czy czekamy na komitet powitalny SOC? Edytowano Sierpień 2, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 - Urdnot - spojrzałem na niego. - Spotkałem kilku z was - uśmiechnąłem się - możemy iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 - No to ruszmy dupy, bo nie mam zamiaru tutaj spędzić kolejnych chwil - powiedział po czym razem z Fassterem wyszedł z pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Ruszyłem za nimi, mając nadzieję, że nie spotkamy nikogo z SOC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 Doszliście do doków i widziałeś tam statek z oznaczeniami Krwawej Hordy. - To nasz statek - powiedział kroganin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 - Krwawa Horda. Przysłowie "Wrogowie mojego wroga są moimi przyjaciółmi" jednak się sprawdza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 - Idziemy - powiedział i wszedł na pokład statku i tak samo zrobili twoi ludzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Wsiadłem razem z nimi gotowy na wszystko. Przy okazji pokazałem mojej drużynie, aby mieli oczy do o koła głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Kroganin usiadł za sterami statku i po chwili wystartowaliście z doku cytadeli. - Przez jakie kłamstwo Sarena dostaliście się do paki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 - Mieliśmy otworzyć przekaźnik i takie tam - uśmiechnąłem się - a ty? Ścigasz go z czyjegoś rozkazu czy może z prywatnych pobudek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 - Skurwiel ma coś co należy do mojej rodziny, i odzyskam to choćbym miał się przespać z Radną Salarian - Wzdrygnął się na samą tą myśl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Mam nadzieję, że dorwę gnoja jak najszybciej - uśmiechnąłem się po czym ruszyłem do mesy, aby coś zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Mesa była zrobiona tak jak klub Nora Chory w Cytadeli, i była dobrze wyposażona. Był tam Fasster i Sama którzy popijali po drinku. - Nie podoba mi się to... Edytowano Sierpień 31, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Podszedłem do nich i zapytałem: - Szukałem mesy. Wiecie gdzie się takowa mieści - uśmiechnąłem się i zamówiłem batariańską wódkę. Na krogańskie trunki jeszcze za wcześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 - Trafiłeś idealnie koleś. Mamy darmówke jako "specjaliści od Sarena". Nawet fajna ta krwawa horda. Po chwili przyszła Asarii z dwoma wódkami i krogańskim rynkolem, wódkę położyła koło ciebie i Sama a rynkol koło Fasstera. - Proszę, oto pańskie zamówienie - powiedziała i poszła spowrotem przed bar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 - W piciu nie masz sobie równych, co - spytałem z uśmiechem. - Ciekawe czy mają tu coś z THC - nalałem sobie wódki i wypiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 - Mają nie tylko to - powiedział Fasster spoglądając na barmankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 - Aha - znów napełniłem kieliszek - czyli jest wszystko co trzeba. Tylko mundur nie ten - wypiłem zawartość szkiełka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 - Mi to jakoś nie przeszkadza. Jeśli pomogą się nam zemścić na Serenie, to musimy im zaufać - powiedział Sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Mi również. Problem może być wtedy, kiedy dowiedzą się, że przez ostatnie kilka lat ich zabijaliśmy - wypiłem ostatni kieliszek i pokazałem kelnerce, aby przyniosła więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts