KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Po chwili asarii przyniosła wam ponownie napitki. Fasster nie odrywał oczu od niej ani na sekundę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Wasze zdrowie - powiedziałem podnosząc kieliszek w kierunku moich towarzyszy. - Przynajmniej nie masz jakiś dziwnych gustów - uśmiechnąłem się patrząc na Faastera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - Co? - powiedział wyrywając się z transu. - A o to ci chodzi. Całkiem ładna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 - No niczego sobie - wypiłem wódkę - Taka wielka galaktyka, a tak mało ras z fajnymi dziewczynami - kolejny kieliszek. Zaczyna kręcić mi się w głowie. To dobry znak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - Za Asari można już się oglądać, za Turiankami też. Ale Kroganie? Salariane? Błee - skomentował Fasster, a Sam nie był z tego zadowolony. - Nie podoba mi się twoje nastawienie. Co ci się nie podoba w Salariankach? - Mają męski głos, wyglądają jak faceci, więc jak tutaj kurwa rozróżnić was? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 - Ja też nie mogę was rozróżnić - uśmiechnąłem się. - Widzieliście kiedyś nagą Quarianke - spytałem cały czas się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 - Nie - powiedzieli obaj - Dla nich to akt zaufania i prawdziwej miłości - wypowiedział Sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 (edytowany) - Kiedy byłem jeszcze na szkoleniu moi kumple mieli dużo dziwnych magazynów - zamyśliłem się po czym zawołałem kelnerkę prosząc ją o kolejną butelkę i coś do palenia. Edytowano Wrzesień 7, 2013 przez kameleon317 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Podchodzi do was i daje wam kolejną butelkę. - niestety, rzeczy do palenia nam się skończyły. Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Spojrzałem na nią: - Czerwonego piasku wciągać nie będę. Nie mogłabyś jednak czegoś znaleźć? Byłbym bardzo wdzięczny - pokazałem zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2013 - Spróbuje ale nie obiecuje cudów - powiedziała i poszła dalej szukać. - Dobra, Fasster. Nie wymiguj się - powiedział Sam. - Ale czego? - Miałeś mi powiedzieć czego się boisz najbardziej. Dalej. Fasster tylko westchnął i powiedział. - Wejść do klubu gdzie taniec ze striptizem robią Kroganki i Salarianki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 - Na samą myśl zrobiło mi się niedobrze - wypiłem wódki. - Nie ma tutaj żadnych bójek? To Krwawa Horda czy SOC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2013 - Lila, ta Asarii powiedziała że najczęściej się biją około 17.00-21.00, najczęściej o nią, bo jedyną kobietą na pokładzie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 - Jedyną? Nie ma tu jakiegoś burdelu? Słabo z naszą kochaną Hordą. A która jest godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 9, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2013 - Powinna być... - COŚ TY KURWA POWIEDZIAŁ O MOJEJ MATCE!? - wrzasną kroganin, i usłyszeliście odgłosy podobne do bójki. - ... 17.00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 - Znając życie zaraz ktoś do nas podejdzie i będzie się pluł co w Hordzie robią Turianie. Radzę się przygotować. Ty też - wskazałem na Sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Do kantyny wszedł żołnierz w hełmie, z malowaniami krwawej hordy, był postury Batarianina. - Hej Ron, to co zawszę? - Spytała się Asarii. - Tak - odpowiedział i ściągnął hełm. Zobaczyłeś przedstawiciela rasy z którą niedawno walczyliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 - Patrzcie - wskazałem odmieńca - to ci z którymi walczyliśmy. Jakieś pomysły - spytałem czekając na kelnerkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 - Nie wiem. Ale wygląda na to że ten brzydal jest tutaj już od dawna. Patrz jak ona z nim rozmawia, jak by nie przejmowała się wyglądem - powiedział Fasster. - Gdzie Natasza? Myślałam że wróciła - spytała się Kelnerka kładąc alkohol na tacę. - Za kilka minut zadokuje swoim myśliwcem. Mogę na wynos? - spytał się odmieniec. - Jasne. Dla towarzysza wszystko - oboje się uśmiechnęli i rozeszli w swoje strony. Kelnerka położyła wam alkohol na stoliku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 - Czyli nic nie ma - powiedziałem do kelnerki ze smutkiem. - A ten obcy. Pierwszy raz takiego widzę. Możesz nam coś o nim powiedzieć - spytałem z uśmiechem, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 - Ronald? Jest na statku wraz z siostrą od ponad dwóch lat, i są z nami od kiedy znaleźliśmy zniszczony statek i ich w kapsule. Od tamtego czasu są dobrymi najemnikami Krwawej Hordy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 - Dzięki - powiedziałem rozczarowany brakiem fajek. - Trzeba z nim pogadać i dowiedzieć się jak najwięcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 - Jeśli chodzi o te fajki, to on się nimi zajmuje. Szef mówił że lepszych nie palił nigdy - odeszła i wróciła za barek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 - Miło mi to słyszeć - uśmiechnąłem się i poczekałem aż odejdzie. - Jakieś obserwacje? Ja zauważyłem, że mają 5 palców, ale jestem schlany, także... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 - Mają pięć palców. Do tego posturą poniżej głowy, podobni do Batarian. Na ich planecie którą nazwali "Shanxi" udowodnili że walczą mieszanką Krogan i Salarian. W dodatku mają futro na czubku głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts