inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 - To zamienimy się miejscami i ja wezmę kosę! - Powiedziała złowieszczo. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Śmierć spojrzał się na Cadence jak na głupią - Przecież kosa cię potnie na kawałki nim ją dotkniesz. Śmierć zaczął się śmiać po czym wstał. Powiedział drwiąco - Dobra wychodzę bo ci jeszcze żyłka pęknie. Ha ha... Śmierć wyskoczył przez okno. Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 - Bardzo śmieszne! - Powiedziała i pokazała Śmierci język. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Dark patrzył jak Śmierć wyskakuje przez okno przy którym siedział Dark. - Ciekawe jak wrócimy do swoich czasów z Orange. Powiedział sobie w myślach i spojrzał na swoje kopyto po czym westchnął. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Śmierć powiedział w umyśle Darka - Nigdy buhahaha!! Śmierć błąkał się po straganach. Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Cadence siedziała przez chwilę. Potem popatrzyła do lusterka. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Dark wychylił się za okno wcześniej je otwierając. Po kilku minutach wyleciał przez nie i poleciał do lasu by sobie poszukać części jego AeroSkrzydeł. Myślał że może je znaleźć lecz nie znalazł nic więc poszedł na miejsce gdzie wcześniej rozpalał ognisko ponieważ namiot tam został. Kiedy doszedł wszedł do namiotu ułożył się przy ściance i zasnął. ----------------------------------------------------------------- Proszę nie róbcie mu głupich kawałów. Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Ruffian stanęła i popatrzyła w niebo. Potrafiła w nie patrzeć długo. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Spojrzała się na Cedence. Każdy kuc który stanął by przed księżniczką miałby pewnie masę pytań*uśmiechnęła się* A ja żadnych pytań nie mam(gdyż nie mogę wymyśleć hah) Rozejrzała się po pokoju. Jak to jest być księżniczką takiego miasta?*spytała się* Dużo jest roboty z tym wiesz pilnowaniem obywateli by byli zadowoleni, udzielanie audiencji i tym podobne. Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - Tak, ale zarazem to też przyjemność. Dbam tu o wszystko. - Powiedziała księżniczka i zaczęła układać magią pościel. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Kot wyszedł zza rogu rozkojarzony, choć wciąż z nutą stoickiego spokoju na twarzy. - COś mnie ominęło? - zapytał. Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 - Raczej nie. - Odparła Cadence. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Śmierć pojawił się koło kota. Spojrzał się na niego i powiedział - Przestraszyłem cię kocie? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 -Mru? Mnie? Czy wyglądam na przestraszonego? - zapytał kot i rozejrzał się zniesmaczony po otoczeniu. Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 Cadence spojrzała na kota. - Coś sie stało? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Dark kiedy tak spał mówił przez sen. - Proszę nie, nie, nie, proszę, czemu Orange chcesz mnie udusić? Flame przypadkiem aktywował w hełmie komunilator i Orange słyszała co co mówił przez sen. Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 - Czy on się dobrze czuje? - Spytała Cadence. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 (Ruszcie tym tema5em bo powoli umiere xD, a dragon jak będziesz chciał yo wbij na gg) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 - Stało się wiele rzeczy. Zarówno w waszej historii, jak i w kociej historii... Ale chyba nie starczyłoby czasu na odpowiedź o sprawach natury egzystencjalnej, prawda? - zapytał kot. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Jeżeli historia dalej będzie taka nudna bez tematów czy jakiejś akcji to ja kończę swoją historię. sry ale nudzi mi się już tu a sam nie mam o czym pisać już. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Kot obserwował kucyki. Nigdy nie rozumiał wielu rzeczy z nimi związanych. Może teraz będzie czas adrobić zaległości? Link do komentarza
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Nagle w jednym kącie komnaty, w cieniu otworzyły się czerwone, smocze oczy. Właściciela nie było widać, jedynie te oczy zawieszone w cieniu.(PS.zgubiłam się, pomoże ktoś?) Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 ( Dalej idziemy do Changei, jest noc i siedzimy w namiotach.) Wystraszona Cadence popatrzyła na oczy. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Śmierć zaczął bawić się kostką rubika i powiedział do oczu - Fajne oczy Link do komentarza
inka2001 Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - To nie zabawa! - Krzyknęła księżniczka. Link do komentarza
Recommended Posts