Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Kiedy usłyszała Dark'a chwilę przystanęła i wzięła głęboki wdech. *myśli*Co będzie to będzie. Powiedziała i podeszła do miejsca gdzie stała księżniczka i zawołała. Hej! Eee... księżniczko! Powiedziała zmienionym głosem innym niż normalnie gdyż była w zbroi. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 - Ten tutaj próbuje mi wmówić, że śmiercenie ludzi jest ciekawe. Przecież to praca, prawda? Jak może być przyjemna? Nie może być przyjemna - podsumował niewielki drapieżca. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Śmierć prychnął - A łapanie myszy to przypadkiem nie praca? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 - Witam! - Powiedziała księżniczka do Orange. - Dlaczego się chowasz? - Spytała, a potem zwróciła się do kota. - Dla niego to bardzo ciekawe, bo jest do tego przeznaczony. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Dark na całe zdarzenie patrzył z ukrycia, był gotowy by wyskoczyć i zaatakować w obronie. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 - A ty też się chowasz? - Spytała księżniczka łagodnie. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Śmierć kontem oka spojrzał się na WaveXa. Powiedział - Siemka... Po czym spojrzał się na kota - Więc...? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 (jak wy mnie widzicie jak siędzę w krzakach będąc za budynkiem?) Dark nie odpowiadał bo dalej udawał jakby nic nie było w zaroślach. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 - Więc, więc... to nie praca. To jest forma relaksu, mój drogi. Koty nie pracują - dodał i rozciągnął się. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 - Wyjść czy zostać, wyjść czy zostać? Zostaje i poczekam na dalszy rozwój wydarzeń. Mówił sobie w myślach patrząc na to wszystko z ukrycia za budynkiem. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Śmierć się zaśmiał - Kończenie życia innych to tak samo przecież forma relaksu... Śmierć magią wyczyścił kosę. - A jak nudno to się zaprasza kolegów, by było fajniej Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 - Oh jak wy się kłócicie. - Powiedziała Cadence. Ruffian chodziła w tę i spowrotem. Zaczęła się nudzić. - Chce się ktoś bawić w berka? - spytała w końcu. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Spojrzała się na Cadance. Możesz mi powiedzieć co tu się dzieje? Kim wy jesteście? I jaki to rok? Powiedziała to zmienionym głosem przez zbroje. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Śmierć powiedział - Zdejmij tą zbroję bo zaraz się spocisz. Śmierć zaśmiał się po czym wrócił do rozmowy z kotem. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Lekko się zdenerwowała. I spojrzała się na Śmierć. A w pysk byś nie chciał! ~~ Edit poprawione:P Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 (Eee jakiego Jacoba?? To Śmierć) Śmierć powiedział tylko - A chcesz zobaczyć kosę na szyi twojego ukochanego? Po czym Śmierć wyjął kosę. - I? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Zaśmiała się po czym aktywowała swoje system ofensywne. I aktywowała silniki. Po czym podleciała bliżej niego. A chcesz oberwać z tego! Powiedziała uniesionym głosem. I wycelowała w Śmierć z 4 km'ów i rakietnic. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Śmierć spojrzał się na te zabawki i powiedział - Ja tam jestem nieśmiertelny więc nic mi to nie zrobi... Po czym Śmierć prze teleportował się za WaveXa i powiedział do niego - Nie ruszaj się, a nic ci nie zrobię. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Widząc jak Śmierć złapał Dark'a ( i on ma na imię Dark jak cuś ) wylądowała na ziemi. I wyłączyła system ofensywny i wyłączyła swój system obronny. *wzdycha* Dobra wyłączyłam swoje systemy a teraz go puść. Powiedziała odsunięta na 30 metrów. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Śmierć puścił ogiera i powiedział do niego na ucho - Kocha cię Śmierć uśmiechnął się i powiedział do Orange - Przecież i tak bym mu nic nie zrobił młoda damo. Chciałem tylko was sprawdzić. Śmierć prze teleportował się na drzewo i kontynuował zażartą rozmowę. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 - W berka? Nie patrz się tak na mnie, głuptaku. Ja biegać nie będę! - Powiedział kot i postarał się jak najbardziej pokazać swoją wyższość. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Dark po tym jak Śmierć go zostawił stwierdził że nie ma sensu się już chować więc wyszedł. Na jego głowie był hełm podobny do tego co ma Orange. Stał cicho jakby nie mógł mówić a tak naprawdę był zdziwiony tym co powiedział Śmierć. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Podchodzi do Dark'a Nic ci nie jest? Co on ci powiedział? Po czym odwróciła się w stronę Śmierci, Kota i Cadance. To może się przedstawię jestem Pułkownik Orange Steel i jesteśmy z bardzo daleko. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Śmierć spojrzał się na Orange - Z 2014 roku jak mniemam? Po czym Śmierć zeskoczył z drzewa i spojrzał się na Aeroskrzydła i powiedział tonem znawcy - Hmm...słaba jakość jak na pułkownika... Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Spojrzała się na śmierć. Że co słucham jaki 2014? Jesteśmy ee z 2053 roku. A te AeroSkrzydła są z najlepszej technologi wykonane jaka jest to tylko możliwa i one zostały dodatkowo polepszone w wiele ciekawych ulepszeń. Jeżeli myślisz że stop adamentowy jest dla ciebie kiepskim materiałem to znajdź sobie go on nie leży od tak pod kopytami to jest rzadki minerał najdwardszy zaraz po diamentach. A i widząc po twojej kosie jesteś ponurym żniwiarzem więc szykuj się bo będziesz miał masę pracy za parę lat. Link do komentarza
Recommended Posts