Krisu Napisano Wrzesień 12, 2016 Share Napisano Wrzesień 12, 2016 To wspaniałe uczucie, gdy pracujący w drukarni kumpel wisi ci przysługę. Plakat na ścianę (wrzucam plik przygotowany do druku, bo aparat w komórce mi padł): Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 W Auchaun. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 3 hours ago, BiP said: W Auchaun Auchan* (ałszoą xD wolałem Real, ale cóż ...) Idę dzisiaj sprawdzić po ile xD Pewnie i tak mnie nie stać, ale przynajmniej sobie popatrzę xD Stwierdziłbym: "Czy przypadkiem nie za wcześnie?", ale przypomina mi się obchodzenie świąt w marketach około 2 miesiące wcześniej i przez to mnie już nic nie zdziwi ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Pojawił się już 6 tom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 (edytowany) 3 godziny temu BiP napisał: Pojawił się już 6 tom Mam, wczoraj dotarł do mnie... MMMM, zapach komiksu Podzieliłbym się z innymi, ale to zabronione :( Edytowano Wrzesień 21, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 23, 2016 Share Napisano Wrzesień 23, 2016 Ten komiks dzisiaj i do mnie trafił. Ps, winko dla Bronych 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 8 godzin temu BiP napisał: Ps, winko dla Bronych WHAT THE BUCK?! Przecież w Equestrii, tylko cydr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 (edytowany) Widzę, że komuś udało się znaleźć utalentowanego cukiernika Zadbano o takie detale jak znaczki, czy nawet gumka w grzywie i ogonie, no no... Idealne ciastka, na meety Edytowano Wrzesień 24, 2016 przez BiP 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 24, 2016 Share Napisano Wrzesień 24, 2016 Aż szkoda konsumować, chociaż wyglądają smakowicie. Ale racja, ktoś się postarał i o najdrobniejsze szczegóły zadbał. Ciekawe czy to jakiś brony cukiernik, czy ktoś sobie wymyślił takie zamówienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Dla cloopowiczow gumki będą robić xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Od jutra Blindbagi w Biedrze po 7złoty: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 4 hours ago, demotywatorking said: Od jutra Blindbagi w Biedrze po 7złoty: Mam dwa pytania, może są tu jacyś specjaliści i się wypowiedzą: 1) Czy opłaca się je kupować? 2) Która to seria? Z góry dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 (edytowany) Początek mojej kolekcji. Zeszyty kucowe, długopisy, ołówki oraz puszka z Dashie Mam też kubek z kucami Edytowano Październik 25, 2016 przez fluttershypony Aktualizacja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 (edytowany) Może uznacie to za szczyt... Ale taka tam ozdoba kolekcjonerska, powieszona na ścianie Za 20 goli? Chyba się opłacało, skoro już się gadżety zbiera Spoiler Bardzo urocze... Edytowano Październik 6, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 7, 2016 Share Napisano Październik 7, 2016 (edytowany) Nie wiem czy to dobry temat, ale w najnowszym numerze "Mój kucyk pony" (ty widzisz i nie grzmisz) dodali figurkę - uwaga - Discorda! Edit - cena - 10zł Edytowano Październik 7, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarenka Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Beep, boop. W koncu figurki Fan Series spostrzezone w Polsce Znalazlem je w Smyku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 Jakby ktoś chciał kostium Dashy w stylu piżamowego kombinezonu Kigurumi Na "alledrogo.pl" za 75 zl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 2 godziny temu Chief napisał: Jakby ktoś chciał kostium Dashy w stylu piżamowego kombinezonu Kigurumi Na "alledrogo.pl" za 75 zl Podał byś link? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 Właśnie teraz Accurate Accu Memory napisał: Podał byś link? http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=19322395&order=m&string=ONESIE+PRZEBRANIE+KIGURUMI+DRES+KIGU+PI%C5%BBAMA&search_scope=userItems-19322395&bmatch=base-relevance-floki-5-odz-1-3-1025 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 @Accurate Accu Memory Przeczytaj tylko dobrze opis aukcji, bo ta aukcja co podałem to liczy się do stroju pikachu, a Dash trzeba szukać na innych aukcjach tego gościa lub poprosić o wystawienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caylith Napisano Listopad 8, 2016 Share Napisano Listopad 8, 2016 (edytowany) Dobry wieczór;) Pozwolę sobie zadać społeczności pytanie o mini figurkę Hasbro z kolekcji FIM, konkretnie dotyczącej Nocy Koszmarów, ponieważ diabli już mnie biorą z tym szukaniem. Dostrzegłam dziś w Toys'r'us kilka modeli z tej serii, oznaczonych jako nowość - te poniżej na grafikach. Niestety nie było Rainbow Dash z chmurką w czarnym kostiumie, a tej poszukuję. Na polskiej stronie Hasbro jest, a jakże. Tylko jakoś nigdzie w żadnym sklepie kupić jej nie można. Te poniższe trzy (Pinkie solo i secik) już prędzej. Ktoś wie, czy wogóle Dashy została wypuszczona w edycji Scary Night w Polsce? A jeśli tak, to czy może pokierować, który sklep ją sprzedaje? Bo nie wiem czy jest sens szukać dalej... Edytowano Listopad 8, 2016 przez Caylith Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 Dzisiaj w telewizji widziałem reklamę nowej gry planszowej Monopoly MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 Widziałem dzisiaj gazetkę produktów z mlp w biedronce, może ktoś się zainteresuje Oferta aktualna od 28.11.2016. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 2 godziny temu BiP napisał: Dzisiaj w telewizji widziałem reklamę nowej gry planszowej Monopoly MLP To nie jest dziwne z racji tego, że to Ha$bro i to Ha$bro @Polox Z gazetki: "koniki My Little Pony", zabić tego co to napisał to za mało No i jeszcze moja opinia: prawie wszystkie lalki z Equestria Girls są tak paskudne, że nie mogę na nie patrzyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 (edytowany) 11 minut temu MasterOfRainbows napisał: No i jeszcze moja opinia: prawie wszystkie lalki z Equestria Girls są tak paskudne, że nie mogę na nie patrzyć Dziwne by było, gdyby lalki dla dziewczyn podobały się chłopakowi. EDIT "Jeśli chcesz je bronić to proszę bardzo, to tak od razu ci napiszę, że mnie nie przekonasz." A kto ma ciebie przekonywać ??? Stwierdzam FAKTY, a ty sobie coś już wlewasz czy jak ? Edytowano Listopad 12, 2016 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts