Skocz do zawartości

Gadżety MLP

Recommended Posts

3 hours ago, BiP said:

W Auchaun

Auchan* (ałszoą xD wolałem Real, ale cóż ...)

Idę dzisiaj sprawdzić po ile xD

Pewnie i tak mnie nie stać, ale przynajmniej sobie popatrzę xD

Stwierdziłbym: "Czy przypadkiem nie za wcześnie?", ale przypomina mi się obchodzenie świąt w marketach około 2 miesiące wcześniej i przez to mnie już nic nie zdziwi ...

Widzę, że komuś udało się znaleźć utalentowanego cukiernika :brohoof: Zadbano o takie detale jak znaczki, czy nawet gumka w grzywie i ogonie, no no...

14370157_518604981680832_869863719887636

Idealne ciastka, na meety :enjoy: 

Edytowano przez BiP
  • +1 2

Aż szkoda konsumować, chociaż wyglądają smakowicie. Ale racja, ktoś się postarał i o najdrobniejsze szczegóły zadbał. Ciekawe czy to jakiś brony cukiernik, czy ktoś sobie wymyślił takie zamówienie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Dobry wieczór;)
Pozwolę sobie zadać społeczności pytanie o mini figurkę Hasbro z kolekcji FIM, konkretnie dotyczącej Nocy Koszmarów, ponieważ diabli już mnie biorą z tym szukaniem.

Dostrzegłam dziś w Toys'r'us kilka modeli z tej serii, oznaczonych jako nowość - te poniżej na grafikach. Niestety nie było Rainbow Dash z chmurką w czarnym kostiumie, a tej poszukuję. Na polskiej stronie Hasbro jest, a jakże. Tylko jakoś nigdzie w żadnym sklepie kupić jej nie można. Te poniższe trzy (Pinkie solo i secik) już prędzej.

Ktoś wie, czy wogóle Dashy została wypuszczona w edycji Scary Night w Polsce? A jeśli tak, to czy może pokierować, który sklep ją sprzedaje? Bo nie wiem czy jest sens szukać
dalej...

9F60C43A50569047F5864B91114A779B.jpg41ntXEekV8L._SY300_.jpg

Edytowano przez Caylith

2 godziny temu BiP napisał:

Dzisiaj w telewizji widziałem reklamę nowej gry planszowej Monopoly MLP :brohoof:

To nie jest dziwne z racji tego, że to Ha$bro i to Ha$bro :drurrp:

@Polox

Z gazetki: "koniki My Little Pony", zabić tego co to napisał to za mało :flutterbitch:

No i jeszcze moja opinia: prawie wszystkie lalki z Equestria Girls są tak paskudne, że nie mogę na nie patrzyć :flutterage:

11 minut temu MasterOfRainbows napisał:

No i jeszcze moja opinia: prawie wszystkie lalki z Equestria Girls są tak paskudne, że nie mogę na nie patrzyć :flutterage:

Dziwne by było, gdyby lalki dla dziewczyn podobały się chłopakowi.

EDIT

"Jeśli chcesz je bronić to proszę bardzo, to tak od razu ci napiszę, że mnie nie przekonasz."

A kto ma ciebie przekonywać :facehoof: ???

Stwierdzam FAKTY, a ty sobie coś już wlewasz czy jak :rarity5: ?

Edytowano przez BiP

Właśnie teraz BiP napisał:

Dziwne by było, gdyby lalki dla dziewczyn podobały się chłopakowi.

Ehh ... jakby ci tu napisać?

Już wiem:

Jeśli chcesz je bronić to proszę bardzo, to tak od razu ci napiszę, że mnie nie przekonasz.

Nie odpisuj na ten post, nie róbmy offtopu, jak jeszcze masz mi coś do napisania do priv. Nie będę cię najeżdżał (słownie) jak wszyscy paczą :drurrp:

• Utwórz nowe...