Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - To prawda. Ale ty jesteś dla mnie warty więcej niż życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wzdycham po czym wstaje. - Przepraszam cię, ale tak musi być. Dziękuje ci za te wszystkie chwile i za miłość jak i przyjaciół, lecz tak po prostu musi być... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 AJ wstała z łóżka i przytuliła cię pomimo bandaży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Proszę... daj mi odejść. Tak będzie lepiej dla każdego... Tak będzie lepiej dla ciebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Lepiej? Jak cię stracę? Jeśli już, to gorzej. - przytuliła mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Kotku... wiem, że to trudne, lecz czasami musimy podejmować wybory... trudne wybory... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 AJ uciszyła cię kolejnym pocałunkiem. Wciąż cię nie puszczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Odwzajemniłem pocałunek mocno ją przytulając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Staliście tak, dopóki ktoś nie zapukał w drzwi. - Przyniosłam miksturę od Zecory - pisnęła zza nich Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Zaraz wracam kochana - powiedziałem przerywając pocałunek i udając się do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Za drzwiami stała blada Fluttershy. Drżąc wyjęła z juk miksturę, podała ci i odeszła. Kiedy znalazła się kilka metrów dalej, zwymiotowała w krzaczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Coś nie tak Fluttershy? - zapytałem podchodząc do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - T-ta cała krew... - więcej nie powiedziała. Odeszła powoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Fluttershy czekaj - powiedziałem podchodząc do niej i przytulając ją. - Nie myśl o tym... Ty tego nie zrobiłaś tylko NMM ciebie opętała.. TO nie twoja wina i dobrze o tym wiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Wiem, ale ta cała k-krew... - zwymiotowała w inny krzak i wolnym krokiem ruszyła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Flutterko nie możesz się teraz poddać... Myślisz, że myśląc o tym zapomnisz? Nie - ponownie ją przytuliłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 - Tylko, że... - przerwała, aby zwymiotować - ...To było okropne... J-ja nie mogę zapomnieć tego smaku krwi... Próbuję, ale nie mogę... - kolejny zwrot posiłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Westchnąłem po czym dałem szybkiego całusa Fluttershy. - Może... to pomoże ci zapomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Pegazka zarumieniła się i odeszła. Tymczasem zauważyłeś pozostawione przez nią lekarstwo dla AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Zabrałem je w kopytka po czym bez przeciągań udałem się do swojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Zastałeś AJ na łóżku. - A nie mówiłam, że będzie cały dzień wymiotować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Nie... - powiedziałem siadając obok niej. - Tu masz lekarstwo - powiedziałem wręczając je jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 AJ delikatnie zdjęła bandaże. Nadzwyczajne było to, że rany prawie się zagoiły. Nasmarowała jeszcze je trochę mazidłem. (mówiła) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wpatrywałem się z ciekawością na to co robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 AJ delikatnie posmarowała wszystkie rany i odłożyła buteleczkę na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts