Ukeź Napisano Październik 28, 2013 Autor Share Napisano Październik 28, 2013 Dobra.. Wypadałoby coś wrzucić. A więc, co prawda pluszak z lipca, OC dla Arcana, Gore Soul czy jakoś tak. W każdym bądź razie: Te włosy.. Były istną męką XD Serio. Klej na gorąco i syntetyki były WSZĘDZIE. A palce pokłute i poparzone. Ale dało radę~ I jeszcze coś nie-kucykowego, pluszak z tamtego roku szkolnego, dla znajomej prezent. Taki tam Mudżin. Lubię go ogółem XD Jak na coś szyte w jeden wieczór wyszedł nienajgorszy~ Cóż, następny do uszycia? Jak skończę pluszowego Leviego to się pochwalę. Z poniaczy? Nie wiem, zobaczy się jak zamówię materiały jakieś, czy coś. Ale coś mi mówi, że rzucę niedługo szycie z polaru bo zaczynam mieć go serio dość XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Skąd bierzesz materiały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Chyba zamówię sobie u Ciebie moją Dahlię... D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 Skąd bierzesz materiały? Kupuję w sklepach z tkaninami, albo u mnie w mieście, albo na allegro, albo na stronach internetowych ^^ Zależy jakich kolorów potrzebuję i gdzie znajdę odpowiednie. Black Dahlia Jak coś to zachęcam, ale chwilowo mam sporo zamówień a mało czasu XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marionce muffin Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) Masz naprawdę wielki talent do szycia! Ja może byłabym zainteresowana kupnem pluszowego kucyka (marzy mi się derpy). Ale czy za mniejszego kucyka (ok. 12 cm) byłaby niższa cena? I jak zapłacić za pluszaka? Przelewem? Edytowano Luty 22, 2014 przez Marionce muffin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Okej, dawno nic nie wrzucałam, ale chyba pora trochę to zmienić. Może zacznę od kucykowych pluszaków~ Zrobiłam Pinkie Pie. TAK. W końcu. W sumie to już gdzieś w ferie.. Ale ok. Tak czy inaczej nadal czeka na sesję zdjęciową, ale tu ją jakoś widać~ O a jednak mam coś z samą Pinkie i kolory są lepsze ^^ A tutaj proszę państwa nowa wersja Fluttershy i Rarity, też już u nowego właściciela ^^ A jeszcze jakieś takie, prawie cały komplet ^^ Pam, pam, pam~ A to kto? Pinkamena, w dodatku ostatni z uszytych przeze mnie kuców. Jak widać z innego niż polar materiału. Jest już u swojego nowego właściciela. I chyba prezentuje się nienagannie c: Z kucyków to na razie tyle. Ale w sumie coś jeszcze zapodam, a co~ LEVI. Tak, pluszowy Levi. Ten z Shingeki no Kyojin. Trochę osób miało okazję nawet zmacać go na B-xmassie. Ale wtedy był jeszcze w progresie, a tu skończony~ No i na koniec moje lalki dyplomowe. Obronione, historia sztuki zdana Flakon, Prykon i Balkon, to inspiracja konwentowiczami, na co wskazują ich imiona XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Tulić nie oszczędzać :3 Widziałam je na allegro.Pomyślę nad kupnem pluszaka i dam Ci co do tego znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Spoko, jak coś to się odzywaj, ale lepiej na pw, bo tu zdarza mi się nie zajrzeć i no, wtedy już gorzej ^^" A cieszę się, że się podobają ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ciężko zdecydować, która najpiękniejsza Oto dwa pluszaczki zrobione przez Ukesia. Daring Do i Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Ojoj, jakie fajne zdjęcia Ale w sumie to nieźle im się grzywy "rozwiały" uczesz je czasem Ale cieszę się, że jakoś Ci tam one służą ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Na święta DD dostała nowe, wyszywane oczka i znaczki! Applejack podarowałem Ruhisowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Jak oczka są zrobione? .3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 18, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Oczka są malowane akrylami na białym skaju, polakierowane i naklejone ^^ tak samo znaczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Daring Do ma dorabiane osobno na maszynie do dziergania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Bo dawno nic nie było... Chcę zaprezentować ostatnią kucykową twórczość. Jako pierwszy idzie zamówiony u mnie OC Wing Dancer ^^ W sumie pierwszy raz szyłam nietoperze skrzydełka i ogółem cóż, trochę z nimi roboty było, ale jestem z efektu zadowolona Zwłaszcza, że obyło się bez drutów i temu podobnych, a skrzydła trzymają się na swoim miejscu i nawet dałyby się wyginać, jakby się chciało je trochę formować I drugie zamówienie, tym razem Flutterbat. Niestety zdjęcie słabe, lepszych nie posiadam, a kuc powędrował już do swojego nowego właściciela. Tutaj najwięcej problemów było z grzywą, ale ostatecznie wyszło to na tyle, że osobiście jestem nawet zadowolona. A na chwilę obecną pracuję nad wykrojami na Szczerbatka, w dodatku no, trochę sporych rozmiarów i mam nadzieję, że wyjdzie mi to całkiem nieźle ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Z tym Flutterbatem jest coś nie tak, jest jakaś pulchna... a może to zdjęcie? Ale OC wspaniałe, szczególnie skrzydła mistrzowskie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Pulchna ona nie jest, kwestia dziwnego zdjęcia, ale nie miałam czym ani jak lepszych zrobić, no i mam tylko takie coś XD W sumie niezbyt korzystnie po prostu tu wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Mam dwa pytanka do Ciebie. Pierwsze ile by kosztował standardowy pluszak postaci z mojego avatara, a drugie to czy szyjesz na zamówienie ludzi i ile by kosztował taki człowieczek z królewską szatą i pelerynką o ile potrafisz uszyć takie ubranie? Gdyż ponieważ oba to moje OC i nie jestem pewna, które bym wolała mieć najpierw w wersji pluszowej, a właśnie zamierzam się w zamówieniu czegoś u ciebie *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Uszatka - sprawdź pw A jeszcze zarzucę swoim pierwszym pluszowym ogierem! Bo znalazłam zdjęcia Też zamówienie na OC, właściwie to ponyfikację kogoś, no ale mniejsza Może słabo to na zdjęciach widać, ale zmieniłam wykrój na skrzydełka u pegazów, już nie są takie "chibi" chociaż tutaj wyglądają jak jakieś łapki, ale mniejsza XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Co by nie mówić, Tobie chyba wychodzą najlepiej pyszczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Czy mam to odbierać jako coś na zasadzie, że cała reszta mi nie wychodzi? ;_; XD Swoją drogą, ostatnio szyję tzw. fokoryby, aka bułki, wzorowane na różnych postaciach (albo i nie). Zarzucam więc przykładowymi Bułkami w rozmiarze XL, bo zaczęło się od mini bułek kieszonkowych. Bułka Muras w trakcie podróży do Nałęczowa do swojej nowej właścicielki (dla niewtajemniczonych wzorowany na Murasakibarze z Kuroko no Basket ) Harry Bułłka. Przypomina Wam innego znanego Harry'ego? No i jeszcze tzw. Klasyczna Bułka, bo to od mini fokoryba z taką miną pt. Zjem Twoją duszę wszystko się zaczęło. Cała ideologia Bułek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Czy mam to odbierać jako coś na zasadzie, że cała reszta mi nie wychodzi? ;_; XD Nie. Chodziło mi to, że pośród konkurencyjnych pluszaków, to w Polsce najlepsze pyszczki chyba robisz Ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Aaaa... O to Ci chodziło. Ach, to skoro tak, to w sumie cieszy mnie to, że tak sądzisz ^^ Chociaż to też wszystko kwestia tego co się komu podoba, tak na dobrą sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Bułki są super Kucyki też, marzę o takim :c Niestety sobie nie kupię, nie mam tyle pieniędzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Dziś wykąpałem swoją Daring Do. Przyjechała z woodstocku zdecydowanie w złej formie i moja pluszowa Rarity odsunęła się od niej z niesmakiem. Ale wykąpaliśmy DD i teraz klaczki znowu się tulą do siebie ^^ Pluszak przeżył to bez problemów, ale podkreślam, że nie ma już klejonych oczu, a przyszywane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się