Dead Radio Man Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Ehh nerwy mnie biorą, dobra wszyscy na pozycje i czekamy. - Krzyknął do reszty. Sam poszedł do baraku i zebrał wszystkie dokumenty do własnego plecaka - Coś czuję że będziemy musieli wrócić do Magazynów wojskowych, a tego nie chcę - Pamiętał jak większość innych stalkeruw będących w bazie wolności wycinało mu kawały. - Ehh - Na samo wspomnienie niedobrze mu się zrobiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Szefie od strony północnej 4 km od nas widać jakąś grupę około 8-9 ludzi idą bardzo powoli będą tu za jakieś 4-5 godzin, na szczęście muszą przejść bagno anomalii więc trochę im to zajmie - powiedział schodząc z wierzy- mamy szansę ich zaskoczyć nie spodziewają się kogokolwiek w tych budynkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Poczekaj - Wszedłem na wierze żeby się dokładnie przyjrzeć wrogom. Na kombinezonach powinności mieli dodatkowo insygnia orła. Oznaczało to że byli to najlepsi żołnierze powinności. - Nie mamy szans. - Czerwony zeskoczył i poszedł do studni odkrywając ją. Szybciej właźcie ineczej wszyscy zginiemy, idziemy do magazynów, no już ruszać się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 A co po magazynach jaki będzie nasz kolejny cel - zapytał snajper - co potem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Zobaczymy, ruszać się - Krzyknął dowódca oddziału - Złazić, nie damy im rady, zostawcie pułapki. Schodźcie po tej drabinie - Czerwony wskazał wystające szczeble z boku studni prowadzące do podziemi. - Pod nami są kanalizacje, nimi uciekniemy, szybko!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Już biegnie tylko zostawię im małą niespodziankę-powiedział chowając coś pod klapę skrzyni w baraku - ile zajmie nam dotarcie do magazynów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Stąd mamy około 15 km, dojdziemy na wieczór. No już właźcie do dziury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 No to w drogę - powiedział krótko wchodząc do dziury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Gdy już wszyscy weszli Czerwony rozejrzał się po raz ostatni po swojej bazie i wszedł do studni zasuwając wejście. Zszedł do reszty i powiedział. - W tych tunelach można się zgubić, chodźcie za mną znam je lepiej niż własną kieszeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 -Jesteśmy tuż za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Zdrastwójcie stalkerzy czy można się do was przyłączyć?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 - Myślę ,że tak ale musisz spytać się naszego dowódcy Czerwonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 -a gdzie go znajdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 -Poszedł przodem znikną za którymś zakrętem nawet nie zauważyłem kiedy to się stało niedługo powinien się cofnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 -Poczekam z wami. Poszukał bym go ale z takim sprzętem wole sam tam nie wchodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 - Gdzie jesteście - Nagle wyszedł za grupką Czerwony - Za mną, mówiłem że łatwo tu zabłądzić, aa nowy jak miło jak dotrzemy do głównej bazy to dam ci kombinezon Wolności - Powiedział czerwony ponownie skręcając w uliczkę - Zaraz stąd wyjdziemy - Zapewnił resztę dowódca. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sorki za nieobecność ale nie mogłem niestety wchodzić w ogóle na kompa < mam egzaminy zawodowe i muszę się przygotowywać >. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 -dzięki że mogę się do was przyłączyć. To dla mnie zaszczyt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - Dobra tu jest wyście - Wskazał na drabinę - Wychodźcie przodem ja wejdę osatni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 -Dobra idę pierwszy-ciekawe co zobaczę na górze powiedział w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 -jestem tuż za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 11, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Ostatni wyszedł dowódca. - Idziemy na północ, tam są magazyny - Powiedział Czerwony - Mam nadzieje że nie zabawimy tam długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 - Ok no to w drogę im szybciej dotrzemy tym lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 -A tak w sumie... umie ktoś naprawiać broń?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 -Tak ja potrafię naprawić prawie każdą broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 - Nie tutaj - Syknął Czerwony - Jak będziemy w magazynach tam możecie się w to bawić ale teraz jest zbyt niebezpiecznie - Dowódca rozejrzeał się i pobiegł dalej - Mamy jeszcze ze 3 km do najbliższego posterunku Wolności, musimy się pośpieszyć zanim zastanie nas noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts