Gandzia Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 -Elo.- -Ja też coś mam. Zdrowie!- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Wracając z baraku z kozakami, chlebem, kiełbasą i najlepszym towarem usiadłem obok kompanów. - To tak. Mamy 15 butelek kozaka, chleb z kiełbasą na zagrychę i trochę zioła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Bracia wolnościowcy, nie możemy pozwolić, aby tak znamienity temat obumarł, niczym kot w czerwonym lesie nocą. Może ja zacznę. Która baza Wolności spodobała wam się najbardziej? Mi ta z CS - wiadomo, dyskusje Aszota i Jara, a i Dolina Mroku jakoś bardziej Wolności pasuje, niż nieco pustawe Magazyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Taa rozmowy Jara z Aszotem są da best na przykład ta z mojej sygny o pomiarze męskości xD. Raczej baza z Zewu Prypeci nie wchodzi w grę xD. Mi się podobał baza w CC cieniu czarnobyla, prawdziwa forteca, wystarczało 5-6 snajperów obsadzić we właściwych miejscach i już była obrona nie do przejścia xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 tak racja red jak by porządnie rozmieśćić to prawdziwa twierdza by była Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 A do tego mają czołg . Jak by naprawili i go wysłali na bazę Powinności to można by było ich szpachelką zdrapywać ze ścian xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 e szpachelką nie było by co zbierać hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Już to sobie wyobrażam, wciśniętego powinnośćowca na lufę czołgu xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 heheh z jednej strony fajnie , a z drugiej szkoda lufy pobrudzi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Co to będzie za piękny widok rozerwanego powinościowca lecącego hen daleko ;D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesus Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 tak , poczuje się jak ptak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dobra panowie nie ma co się opierdzielać - Wstałem i wziąłem swojego Vintara i kilka magazynków - Idziemy odebrać powinności nasz sprzęt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Dobra, bracie stalkierze, tylko co z pesusem i Aresem? Zawsze to dodatkowa siła ognia, a chyba poszli na jakieś artiefakty, czy coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Jak nie wstaną to idziemy bez nich - A po chwili - Na kacu nam się nie przydadzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 -Jak wolisz- powiedziałem, sprawdzając mój nowy nabytek - GP 37. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - O widzę że masz coś nowego. - Po czym kopnąłem lekko Aresa i pesusa - Nie reagują, idziemy bez nich. BTW fajną mam sygnature xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Pomocy... ZOMBIE! * 2 STRZAŁY * z daleka rozległ się chałas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 -Już biegnę!- Chwilę później Paf Paf Tratata -Nic ci nie jest, kolego?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Usłyszawszy strzały pobiegłem w strone wołania o pomoc. Zobaczyłem chatkę i nacierające zombie. Wyjąłem Vintara wymierzyłem i wyeliminowałem większość napromieniowanych. Wyjąłem Chasera 13 i dobiłem resztę zombiaków. Wszedłem do chatki i spojrzałem na stalkera w skórzanej kurtce. - Nic ci nie jest młody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Ahh... nic dużego tylko rana postrzałowa od zombie. ( jak coś grałem w stalkera zew prypeci i tam zombie strzelają z karabinków ) - Mam karabin snajperski Svd dragonkow zabytek i 2 magazynki. Powiedziałem po czym patrząc się na swoją zakrwawioną nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Choć no tu, opatrzę cię - Po czym wyjąłem apteczkę i zabandażowawszy stalkera - Chcesz dołączyć do Wolności? - Zapytałem po wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Mogę Powiedziałem próbując wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 -Świetnie, nowy ziomek w ekipie. Czekaj, napijemy się kozaków, tylko najpierw pójdziemy po nasz sprzęt, który nam się prawnie należy.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Masz - Podałem mu kombinezon "Powiew Wolności" - Ten jest lepszy od twojego, idziemy po egzoszkielety. Jak chcesz to możesz iść z nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Chcecie mogę wam powiedzieć kim jestem i moją krótką historię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts