KreeoLe Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Wizio. Bo ten kwiatek jest taki... prosty. Znany i popularny, choć niby nikt tak naprawdę go nie rozumie. A jak zakwitnie to potrafi być... milutki i puszysty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MannequinGesture Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Umm...A może Bellamina? To taki ładny kwiat, a ona jeszcze żadnego nie dostała . A dla mnie mleczak jest sam w sobie wyjątkowy, mimo że pospolity. Poza tym, później jest dmuchawcem, a Belluś dla mnie jest tak podobna do dmuchawców! Umm...może dlatego, że właśnie dla mnie jest wyjątkowa, tak samo jak ten specyficzny kwiat . Edytowano Sierpień 30, 2013 przez MannequinGesture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Popieram panią powyżej, Bellamina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Dobra Bella, może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 .ym.. nie mam zielonego pojęcia.. hm... Skoro nie masz zielonego pojęcia, to po co piszesz? Jestem za Bellaminą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Pegaz Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Bellamina (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 - Fajny ten Mleczak, podejrzewam że nawet ostatni w tym sezonie, może się jednak skusisz? - Umm...słowo się rzekło i...wypadałoby chyba...mimo wszystko...go oddać. - No to Bellamino smacznego! - Ale...ludzie...umm...chyba nie jedzą kwiatów? - Jak to nie jedzą? Może jeszcze mi powiesz że Hub nie jemy. - To może ja...umm...pójdę...nazbierać Hub na kolacje? - Nie Fluttershy, tak łatwo się nie wymigasz. Musisz zaprezentować tę oto roślinę. - Jest żółty...i...umm...ładny...nawet ładny...nie twierdze że jest brzdyki. - Dobra, już nie męcz się z tym opisem. Do Oddania mamy: Dziewannę drobnokwiatową - No śpieszyło mi się, zerwałem pierwszy lepszy kwiatek, gdy wracałem z lasu. - To było...umm...nie miłe. Prosiłam cię byś zrywał...ymm...ładne kwiatki. - Dobra przepraszam, już tak nie będę. Tyle że teraz trzeba coś z tym kwiatem zrobić, jakieś pomysły? Róża - Wszyscy! Irys - Arjen Tulipan - Tric (oddany) Chryzantem - Jacob.zvierz Lilia wodna - Magenta Stokrotka - Melody Piwonia - Vanai Cynia wytworna - PitPL Fuksja - Octavia Miłek wiosenny - Lisica Mleczak - Bellamina Dziewanna drobnokwiatowa - ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Kruczek. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Kruczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Kocham Chemię, bo to ma kolorki Flutterki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Kruczek, co mi tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Niech dostanie go zbanowany Kruczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Kruczek, zasłużył swoim intelektem i opanowaniem, dajmy mu kwiatuszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Hrabia Kruczek Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberich Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Najwyższy czas, by wręczyć komuś nasz kwiat. Rzućmy okiem na listę, co to takiego było...- Dziewanna drobnokwiatowa...- Dziękuję, Fluttershy. Spójrzmy na... ach jaki wspaniały, żółty kolor. Wszystko co żółte jest najlepsze, tak mówi sformułowana przeze mnie teoria świata dwóch kolorów - żółtego i zielonego.- Uhm... Nie jestem przekonana... Myślę, że troszkę przesadzasz...- Teraz tak myślisz, ale gdy niebawem świat nauki ją uzna, zmienisz zdanie. Dobrze, zgodnie z oficjalnym werdyktem, dziewannę drobnokwiatową (ach, ten żółty...) dostaje: Kruczek Van Dort Serdecznie gratuluję! Tak pięknie żółta roślina powinna mieć jakiś ładny wazon!- To miło, że coraz więcej użytkowników dostaje kwiaty. Taka sympatyczna inicjatywa...- To prawda. Teraz twoja kolej, co takiego znalazłaś?- To storczyk purpurowy, ładny okaz...- Faktycznie, bardzo ładny. Z kształtu przypomina trochę człowieka.- Rzeczywiście... Jak myślisz, kto dostanie taki kwiat?- O tym już zdecydują użytkownicy. Zapraszamy do głosowania! Róża - Wszyscy! Irys - Arjen Tulipan - Tric (oddany) Chryzantem - Jacob.zvierz Lilia wodna - Magenta Stokrotka - Melody Piwonia - Vanai Cynia wytworna - PitPL Fuksja - Octavia Miłek wiosenny - Lisica Mleczak - Bellamina Dziewanna drobnokwiatowa - Kruczek Van Dort Storczyk purpurowy - ... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Niklas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Jak wszyscy, tak i ja Niklas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Niklas. A ja dostanę kwiatka? XD Muszę sobie zasłużyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 (Wow, ostatni post w tym temacie z 13 sierpnia ubiegłego roku...) Nie ma nawet co głosować na kogoś innego niż Niklas, bo i tak wygra. Ale według mnie kwiatek powinien dostać Hoffman, ponieważ jest avatar'em Twilight, a jej sierść jest fioletowa i... Tak mi się skojarzyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts