Mrs.Octavia Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Witaj! Mam parę pytań. 1. Czy używasz alkoholu w celach leczniczych? 2. Podobno wódka jest ważnym elementem ukraińskich egzorcyzmów. Prawda li to? 3. Jaki był najgorszy alkohol, jaki piłaś w życiu? 4. Smakują ci nalewki Zecory? 5. Piłaś kiedyś z Celestią/Luną? 1.nie raczej nie 2.Jak tak można wódkę marnować! >:C 3.Nalewka Fluttershy...ble 4.Są nawet dobre...mam kilka w domu 5.Nie ale miałam taki sen i był zaj:rd6:bisty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Witaj Berry! Primo, jak zleciał dzień? Secundo, wiesz czym jest absynt? Tetrio, jeśli tak to piłaś kiedyś? Wystarczy, bo znowu się machnę i coś głupiego powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 1. Ukraińskie egzorcyzmy polegają na tym, że trzeba napić się tej wódki z nawiedzonym domem. To jak, egzorcyzmujemy Ponyville? 2. Co jest lepsze: piwo, wino czy wódka? 3. Czyje wódki są lepsze - polskie czy rosyjskie? 4. Piłaś denaturat? 5. Piłaś kiedyś do lustra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 -Berry! -Ziuuu.... -Wstawaj! -yyy co? ja tu śpie a ty mi w ucho wrzeszczysz... -Są nowe pytania -A kupisz mi Wyborową? -Eh...no dobra Witaj Berry! Primo, jak zleciał dzień? Secundo, wiesz czym jest absynt? Tetrio, jeśli tak to piłaś kiedyś? Wystarczy, bo znowu się machnę i coś głupiego powiem. Szemasz -Miło...lubie spać -Nie,nie oczekuj zbyt dużo od zwykłego ziemniaka mieszkającego w jakimś małym miasteczku -Pewnie tak 1. Ukraińskie egzorcyzmy polegają na tym, że trzeba napić się tej wódki z nawiedzonym domem. To jak, egzorcyzmujemy Ponyville? 2. Co jest lepsze: piwo, wino czy wódka? 3. Czyje wódki są lepsze - polskie czy rosyjskie? 4. Piłaś denaturat? 5. Piłaś kiedyś do lustra? -Chętnie tylko że w Ponyville nie mam nawiedzonych domów ale chyba w najbliższym mieście jest... -Wódka -hmmm...trudne pytanie...obie są dobre ale polskie są takie... mają coś w sobie -Tak -Też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Moja droga Berry, absynt to dwa w jednym. W dużym skrócie psychoaktywna wódeczka z piołunu. Ale pytania same się nie zadadzą. 1. Masz kumpli od kielicha? 2. Co poradziłabyś nałogowym alkoholikom? Ty chyba nie jesteś uzależniona, a z tego wynika następne pytanie. 3. Jak ty to robisz? 4. Masz jakiś wypracowany sposób walki z kacem? Tyle na dziś, łyknij za mnie, ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Witaj droga Berry! Mam do Ciebie parę pytań. 1.Jakiej firmy wódkę najbardziej lubisz? 2. Piłaś kiedyś z Raindrops? 3. A z Lyrą? 4. Czy w Ponyville można pić w miejscach publicznych? 5. Wolisz wino czy wódkę? To z mojej strony tyle, papatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 -OOooooOOO - ale...jak ty to zrobiłaś!? -Ale co? -No..no wygięłaś sie tak dziwnie! -Dziwnie? normalnie. -Ale jak ty to zrobiłaś!? -Wódeczka,kochanie wódeczka - eh... nieważne,pytania Moja droga Berry, absynt to dwa w jednym. W dużym skrócie psychoaktywna wódeczka z piołunu. Ale pytania same się nie zadadzą. 1. Masz kumpli od kielicha? 2. Co poradziłabyś nałogowym alkoholikom? Ty chyba nie jesteś uzależniona, a z tego wynika następne pytanie. 3. Jak ty to robisz? 4. Masz jakiś wypracowany sposób walki z kacem? Tyle na dziś, łyknij za mnie, ok? -Znajdzie sie kilku...nie tylko po kieliszku -że najlepiej sie nażreć tłustych rzeczy przed piciem -Wiesz...Ci ładni i inteligentni tak mają -Berry... -no co? wątpisz w to? - -Jak juz mówiłam,nażreć się przed tym tłustych rzeczy a jak juz sie ma to najlepiej leżeć i pić herbatkę.... i rzygać oczywiście:fluttershy5: Spoczi Witaj droga Berry! Mam do Ciebie parę pytań. 1.Jakiej firmy wódkę najbardziej lubisz? 2. Piłaś kiedyś z Raindrops? 3. A z Lyrą? 4. Czy w Ponyville można pić w miejscach publicznych? 5. Wolisz wino czy wódkę? To z mojej strony tyle, papatki - -Tak raz piłam....słaba jest -Też ale jak zaczęła gadać a tych człowiekach czy humansach to... japitole... -można -Wódkę ale jak jest dobre winko to nie odmówię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Mam pytań parę. 1. Czy macie u siebie izby wytrzeźwień? 2. Czy miałaś kiedyś delirium? 2a. Co wtedy widziałaś? Białe myszki? Słonie? Twilicorny? 3. Ze mną się nie napijesz? 4. Czy piłaś kiedyś z Shining Armorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Witaj, Berry. Ja dziś przychodzę tylko z jednym pytaniem, więc jest trochę skromnie. Czy jest mianowicie w Equestrii ktoś z kim jeszcze nie piłaś? Och, niespodzianka! Znalazłem pytanie. A zatem ile osób już przepiłaś? Czy są tam u was konkursy na spożywanie alkoholu? I tak z jednego pytania są trzy. Alkohol rozwiązuje języki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Mam pytań parę. 1. Czy macie u siebie izby wytrzeźwień? 2. Czy miałaś kiedyś delirium? 2a. Co wtedy widziałaś? Białe myszki? Słonie? Twilicorny? 3. Ze mną się nie napijesz? 4. Czy piłaś kiedyś z Shining Armorem? 1.tak,znam go na pamieć c: 2.chyba tak... 2a.Twilicorna widziałam,nie powiem i białe myszki też 3.Chętnie 4.Nie :c Witaj, Berry. Ja dziś przychodzę tylko z jednym pytaniem, więc jest trochę skromnie. Czy jest mianowicie w Equestrii ktoś z kim jeszcze nie piłaś? Och, niespodzianka! Znalazłem pytanie. A zatem ile osób już przepiłaś? Czy są tam u was konkursy na spożywanie alkoholu? I tak z jednego pytania są trzy. Alkohol rozwiązuje języki. jedno? ten pan ,ta pani i te panie , duuuużo > tak,na farmie Apple często robią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Pytania. 1. Jak tam jest u was z pędzeniem bimberu? Jest legalne, czy to zbrodnia przeciw koronie? 2. Jeśli to drugie, to czy istnieje podziemie bimbrownicze? 3. Czy da się zrobić nalewkę z tęczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Pytania. 1. Jak tam jest u was z pędzeniem bimberu? Jest legalne, czy to zbrodnia przeciw koronie? 2. Jeśli to drugie, to czy istnieje podziemie bimbrownicze? 3. Czy da się zrobić nalewkę z tęczy? 1.Bimber? Ach ten bimber... Niby nielegalne ale i tak można łatwo kupić... 2.Tak 3.Ty...nie głupi pomysł...Może od RD odkupie ciut tęczy i spróbujemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Jak zdobyłaś CM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Jak zdobyłaś CM? -już mówiłam,gdy robiłam z babcią pierwsze wino. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 1. Czy piłaś już z Twilight S.? Była wtedy jednorożcem, czy miała już skrzydła? 2. Jeśli tak, to może ona pomoże ci się spotkać z resztą rodziny królewskiej na epickim melanżu? 3. Jaka była największa popijawa, na jakiej byłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 1. Czy piłaś już z Twilight S.? Była wtedy jednorożcem, czy miała już skrzydła? 2. Jeśli tak, to może ona pomoże ci się spotkać z resztą rodziny królewskiej na epickim melanżu? 3. Jaka była największa popijawa, na jakiej byłaś? 1.Jednorożec 2.Fajnie by było może na jakieś urki sie tam wkręcę.... 3.Urodziny Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam Berry. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Czy jesteś introwertykiem, a jeśli tak to jak sobie z tym radzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam Berry. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Czy jesteś introwertykiem, a jeśli tak to jak sobie z tym radzisz? Głowa mnie boli ;-; Bo masz kaca? Tak to już jest jak się komuś kradnie wino.. Wcale nie Nie w ogóle... Taviś,kto to introwertyk? Ten alkohol ci mózg wyżera...sprawdź w google. Ju... hmm... No tak w połowie... Ej ładną mamy dziś pogo... Cicho!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Lubisz czytać komiksy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Lubisz czytać komiksy? Tavi,czy to co tak "czcisz" to komiks? Nie berry...to manga Al-ale komiks to takie co ma obrazki i teksty a to też ma! Ale to się inaczej czyta i w ogóle jest inne... Jak tam chcesz ale mi się to podoba A co do pytania to jeśli chodzi tą "mangę" to jest nawet nawet a komiksów dawno nie czytałam...właśnie! Tavi kup mi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Lubisz Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Love Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Droga Berry!! 1.Czy ty naprawdę jesteś pijaczyną???!!!(nie chcę cię urazić ale naprawdę dużo pijesz) 2.Czy kiedyś przeklinałaś?? 3.Jak dostałaś swój CM? 4.Z kim się najczęściej widujesz??? ODPOWIEDZ JAK NAJSZYBCIEJ!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Lubisz Derpy? Nie jest zła,nie za często ją widzę ale miło się z nią rozmawia. I dobrze że się z nią rzadko spotykasz... Sugerujesz coś? To że ją namówiłaś żeby zrobić babeczki z wódką to nic? Ah tak... Droga Berry!! 1.Czy ty naprawdę jesteś pijaczyną???!!!(nie chcę cię urazić ale naprawdę dużo pijesz) 2.Czy kiedyś przeklinałaś?? 3.Jak dostałaś swój CM? 4.Z kim się najczęściej widujesz??? ODPOWIEDZ JAK NAJSZYBCIEJ!!!! Witaj~ 1.Wiesz...NIEKTÓRZY tak mówią ale...ja bym się *kaszlu* sprzeczała... niektórzy znaczy wszyscy,tak? 2.Każdy czasem przeklina... 3.Ych...mówiłam już .Robiłam z babcia winko i buuuum,ciachh,tsssss~ Ciute mark! za dużo efektów dźwiękowych... 4.Chmm...Cherry berry,Colgate,Lyra czasem i....czekaj..a już pamiętam,nie jednak nie...no to już chyba wszyscy. Nie krzycz na mnie! ;-; bez przesady... Zamknij się Tavi, kup mi w końcu tą Czystą de lux! Obiecałaś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Love Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool czyli w skrócie LOL trixie se łazi a ja mam to gdzieś:-))heheh lubie chrysalis a ty??? bo ja lol i nie myśl że jestem psychopatą bo lubię wymyślać dziwne rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool czyli w skrócie LOL trixie se łazi a ja mam to gdzieś:-))heheh lubie chrysalis a ty??? bo ja lol i nie myśl że jestem psychopatą bo lubię wymyślać dziwne rzeczy Tavi,boje się ;-; Dobrze,już się nie bój i odpowiedz na pytanie... Ah tak...Chrysalis dla mnie jest nijaka,ani jej nie lubi ani lubie,tez nigdy jej nie spotkałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts