WhiteWarrior Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Nie wiem czy to ktoś już dawał, (jak tak, to napiszcie, a skasuje tego posta...) http://puu.sh/4h5QP.png http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9S3e-vtRvgo Oj, żeby to tylko jeden raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Znalazłam tu coś, ile w tym prawdy trudno mi powiedzieć, dowiemy się jak wyjdzie 4 sezon. I OD RAZU UPRZEDZAM: Nie czytajcie o odcinku z piosenką Apple to the core (odcinek 9), jeżeli lubicie duże niespodzianki, bo ta jest... W sumie to żałuję, że to przeczytałam przed obejrzeniem odcinka . https://docs.google.com/document/d/1hDpDgdBdXdEgmlG5KpM_cvvZJWcFkE_kfseKK1mWfzs/edit?pli=1 Źródło: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Wszystko, co jest w tym dokumencie, jest już znane (chyba oprócz tytułów). Co do numeracji odcinków: na filmiku z SDCC w prawyn dolnym rogu jest ramka. Trzy pierwsze liczby oznaczają: 4 - numer sezonu, np. 09 - numer odcinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 o filmiku się nie wypowiem... Efekty takie, że to już nawet nie da się na to nabrać. Ktoś śledzi jakieś dobre źródła i ma coś nowego, czy ostatnie dwa miechy będą ciche? dobra, jeśli nie sklei, to sam zedytuję... (post 2) Przejrzałem nieco bardziej wstecz... zwracam honor. Wedle ostatnich dwóch odców... co nieco tam być może... ale ten ogień... no taki nie ... nie... niepodobny do całości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Wiadomo już, że Discord będzie śpiewał i pojawi się w liklu odcinkach http://www.equestriadaily.com/2013/10/discord-song-heading-to-season-4.html?m=0 Stacja The Hub opublikowała zdjęcie, na którym widać Dashie uczącą Twilight latania. Możliwe, że dotyczy sezonu 4. http://www.equestriadaily.com/2013/10/animatic-pic-posted-by-hub.html?m=0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 "Nowy ulubiony moment z Fluttershy! Jest imponujący! Mówię wam świetny!" (Smashing ma kilka znaczeń) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Znalazłam tu coś, ile w tym prawdy trudno mi powiedzieć, dowiemy się jak wyjdzie 4 sezon. I OD RAZU UPRZEDZAM: Nie czytajcie o odcinku z piosenką Apple to the core (odcinek 9), jeżeli lubicie duże niespodzianki, bo ta jest... W sumie to żałuję, że to przeczytałam przed obejrzeniem odcinka .https://docs.google.com/document/d/1hDpDgdBdXdEgmlG5KpM_cvvZJWcFkE_kfseKK1mWfzs/edit?pli=1 Źródło: Nie chcąc nadużywać słowa "fake", powiem, że w tytule owego filmu jest wyraźny napis "fanmade", to jeszcze w opisie wielokrotnie jest powtarzane, że to jest tylko wyobrażenie twórcy filmu na temat IV sezonu, nie to, co w nim będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Mam szczerą nadzieję, że ta część o PP nie jest prawdziwa choć przyznać trzeba, że byłby to niezły twist. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Z 10 października: https://i.chzbgr.com/maxW500/7862350336/h65ACF996/ I chcę wiedzieć więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 W sezonie 4 dowiemy się czegoś więcej o Wonderbolts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Ktoś wrzucił official jakiś dokument od the Hub na grupie skajpowej, ale jako że ten pdf jest na dość wolnym serwerze, zrobiłem skrina do spoilera pierwszych dwóch odcinków S4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 (edytowany) A tu oficjalnie od Hub. http://press.discovery.com/us/hub/press-releases/2013/princess-twilight-sparkle-and-her-colorful-po-2756/ Tłumaczenie z fge: "Twilight jako księżniczka musi pogodzić swe nowe obowiązki z przyjaźnią. Tymczasem podczas przygotowań do Summer Sun Celebration nagle znikają Celestia i Luna. To tylko początek problemów. Las Everfree opanowuje całą Equestrię. Twilight odkrywa nowego tajemniczego przeciwnika; zdolnego do zniszczenia Equestrii. Twilight wraz z przyjaciółkami wyrusza w podróż by uratować krainę. Podczas wyprawy dostanie szansę na odkrycie tajemnicy Elementów Harmonii." Edytowano Październik 24, 2013 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Kolejny tweet Meghan McCarthy, o najdziwaczniejszym odciniu. Obrazek wrzucony na Facebooka przez The Hub, odnośnie sezonu 4 Na stacji The Hub wyemitowano reklamę z Littlest Pet Shop i My Little Pony (zawiera spoilery) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 http://pl.mlp.wikia.com/wiki/Premierowe_odcinki_4_sezonu Macie tu maga spojler tylko pamiętajcie wchodzicie na własną odpowiedzialność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 1/4 spoilera: tak prawdopodobnie wygląda CM Starswirla Brodatego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Season 4 Episode 1Title: Princess Twilight Part 1Synopsis: Now a Princess, Twilight Sparkle's Summer Sun Celebration plans are put on hold when Princesses Luna and Celestia go missing. (Plany księżniczki Twilight Sparkle w związku z Summer Sun Celebration zostają wstrzymane, gdy księżniczka Luna i Celestia znikają.)Air Date: November 23, 2013Season 4 Episode 2:Title: Princess Twilight Part 2Synopsis: In order to save Equestria from the Everfree Forest, Princess Twilight and friends must bring their Elements to the Tree of Harmony. (Teraz aby uratować Equestrię przed lasem Everfree, księżniczka Twilight i jej przyjaciółki muszą przynieść swoje Elementy do Drzewa Harmonii. Air Date: November 23, 2013 Season 4 Episode 3Title: Castle-ManiaSynopsis: While in Luna and Celestia's old castle, the ponies are convinced it is haunted by the Pony of Shadows. (Gdy kucyki są w starym zamku Luny i Ceelestii, mają przeczucie ze jest on nawiedziony przez Kucyka Cienia.) Air Date: November 30, 2013 (poprawione) Nowe dłuższe Synopsis'y: ODCINEK 1: "Księżniczka Twilight - Część Pierwsza -- Księżniczka Twilight jest zajęta przyzwyczajaniem się do swych nowych skrzydeł i swojej nowej roli, gdy Celestia i Luna znikają. Tymczasem, jej przyjaciółki mają problemy i będą musiały razem współpracować by pomóc odnaleźć zaginione Księżniczki. w "My Little Pony - Friendship is Magic," Sobota, 23 listopad o 19:30 na the Hub Network." OBSADA RÓL: Princess Twilight Sparkle (Tara Strong)Spike (Cathy Weseluck)Pinkie Pie (Andrea Libman)Fluttershy (Andrea Libman)Rarity (Tabitha St. Germain)Apple Jack (Ashleigh Ball)Rainbow Dash (Ashleigh Ball) OBSADA GOŚCI W ODCINKU: Discord (John de Lancie)Princess Celestia (Nicole Oliver)Zecora (Brenda Crichlow)Royal Guard, Royal Guard #3, Train Conductor (Andrew Francis)Sweetie Belle (Claire Corlett)Big Mac, Royal Guard #2, Messenger Pony (Peter New) ODCINEK 2: "Księżniczka Twilight - Część Druga" -- Kucyki muszą ułożyć resztę pozostałych części układanki by znaleźć Celestię i Lunę zanim będzie za późno. Ich wycieczka staje się bardziej niebezpieczna, kiedy muszą przedostać się do głęboko umieszczonego serca rozrastającego się lasu Everfree i dowiedzieć się o szokujących wieściach o Elementach Harmonii, w "My Little Pony - Friendship is Magic," Sobota, 23 listopada o 19:30 na the Hub Network." OBSADA RÓL: Twilight Sparkle (Tara Strong) Spike (Cathy Weseluck)Pinkie Pie (Andrea Libman)Fluttershy (Andrea Libman)Rarity (Tabitha St. Germain)Apple Jack (Ashleigh Ball)Rainbow Dash (Ashleigh Ball)GUEST CAST:Discord (John de Lancie)Princess Celestia (Nicole Oliver)Zecora (Brenda Crichlow) TŁUMACZENIE SAMODZIELNE, ZA WSZELKIE BŁĘDY PRZEPRASZAM. Edytowano Październik 31, 2013 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 http://www.equestriadaily.com/2013/11/episode-synopsis-season-4-episode-4.html Rainbow i reszta wspaniałomyślnie zaoferują swoją pomoc autorce przygód z Daring Do. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Stacja The Hub opublikowała na swoim Twitterze pierwszą stronę skryptu pierwszego odcinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Słyszałam coś o tym że Discord rzekomo ma śpiewać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Jest już kolejne promo czwartego sezonu: http://www.fge.com.pl/2013/11/news-kolejne-promo-czwartego-sezonu.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Kolejny obrazek pojawił się na Twitterze The Hub. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Wręcz zapiszczałem gdy zobaczyłem ten obrazek, nie moge się doczekać motywu z celestią i luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Obrazki ze strony Hubworld, przedstawiają miejsca, w którym prawdopodobnie będzie toczyć się parę odcinków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Meeeghaaan, stop it! Xd Tak, więc skoro koniec 4 sezonu ma być tak świetny jak This Day Aria to.. gaaawddd, dawać mi ten sezon! ;F Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się